Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (517. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
448.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 515516517518519
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Alkaline yükledim ama şarj göstergesi aktif olmuyor ve kayboluyor sadece rakam ile şarj yüzdeliğini görüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Çıkan ve Güncellenen Tweak'ler :

New: panicLock [iOS 8] 1.0.0-4

Updated: Share Widget for iOS 8 1.1-2
    Updated: Appro 2.1.6-2
    Updated: NCAllOnly 3.0-6
    Updated: CCNowPlaying 0.8.2-1
    Updated: NowNow 1.4
    Updated: CamRotate 1.2-3
    Updated: CamVolZoom 1.2-5
    Updated: Front HDR 1.2-8
    Updated: handyDialer 1.4.8-2
    Updated: Record 'n' Torch 1.6-3
    Updated: ActionSlider for Notficiation Center 2.1-1
    Updated: Lunar Calendar for Notification Center 1.8-1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 28 Aralık 2014; 19:41:29 >
  • Reach app yükledim iphone 6'ya. Ama ekranı ikiye bölemedim. Sanırım activator de yüklemek getekiyor ki yüklemiycem activator.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iFenix

Switchability Çıktı!!

Hangi repoda acaba
  • musty78 M kullanıcısına yanıt
    xarold ve kalora da var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkmıyor repolarda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

Reach app yükledim iphone 6'ya. Ama ekranı ikiye bölemedim. Sanırım activator de yüklemek getekiyor ki yüklemiycem activator.

Reachall tweakinı da yükleyince oldu. Mecburen activator ve flipsweatch de yüklendi ama neyse. İşime yarar.

• Çıkmıyor repolarDa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musty78 -- 28 Aralık 2014; 20:59:12 >
  • quote:

Reach app yükledim iphone 6'ya. Ama ekranı ikiye bölemedim. Sanırım activator de yüklemek getekiyor ki yüklemiycem activator.

kalora reposundan yükledim. activator um yok. tlf iphone 6 . sorunsuz çalışıyor. home tuşuna iki kez hızlı dokunun (basmayın) .
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopat85

quote:

kalora reposundan yükledim. activator um yok. tlf iphone 6 . sorunsuz çalışıyor. home tuşuna iki kez hızlı dokunun (basmayın) .

Home tuşuna 2 kez dokunmak, virtual home tweakında switcher'a ayarlı o yüzden olmuyormuş demek ki. Activator ile saate bir kere dokunmaya ayarladım oldu.

• quote:

quote:

quote:

Home tuşuna 2 kez dokunmak, virtual home tweakında switcher'a ayarlı o yüzden olmuyormuş demek ki. Activator ile saate bir kere dokunmaya ayarladım oldu.

Tamam hallettim, virtual home'dan reachability'i nasıl aktive edeceğini ayarlamak gerekiyormuş. Activator ve flipswitch'e lüzum kalmadı sildim. Tşk.

• BEYLER İOS 8.1.2 İCİN PANGU JAİLBEREAK VARMIDIR TAİG HARİC ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam hallettim, virtual home'dan reachability'i nasıl aktive edeceğini ayarlamak gerekiyormuş. Activator ve flipswitch'e lüzum kalmadı sildim. Tşk.

4s kullanıyorum ReachApp nasıl aktif edeceğimi detaylı anlatırmısınz, karışık geldi biraz.

• Arkadaşlar lockscreene weather widget ini nasıl atabilirim?

• Arkadaşlar telefonu ve ipadi 8.1.2 ye geçirmem mantıklı mı?yeni versiyon gelicekmi şuanki versiyon stabil midir?

ipad air ios 7.0.1
    iphone 6 8.1

kullandığım versiyonu şuanki 8.1.2 ile karşılaştıracak arkadaşlar var mı?avantaj olarak?
  • Güncellenen Tweak'ler :

Updated: iKeywi 3 (iOS 8) 3.0.0-1
    Updated: BOptions+ 1.0-7
    Updated: GDUploadAny 1.0-7
    Updated: MFAnyFile 1.0-2
    Updated: libfinder 1.2-2
    Updated: StopAlarm iOS 8 1.0.9
  • GridLock'tan haber yok mu arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: serif61

xarold ve kalora da var

kardeş cydia da aratıyorum repolarda çıkmıyor
  • Arkadaşlar bioprotect 2 kez parmak izini okuduktan sonra güvenliğini kaldırıyor direk Açılıyor 2 saate kadar önce öyle değildi her girişte parmak iz okuyucu isterdi ne oldu buna yardımcı olur musunuz

• Arkadaşlar 8.1.2 de rubik ve flipcontrolcenter herhangi bir çakışma yapmıyor dimi 8.1.1 den 8.1.2 ye geçeceğim de

• 
Sayfa: önceki 515516517518519
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.