Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (463. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
448.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 461462463464465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rubik Şahane oldu Hemde ücretsiz hem 3G 2g Geçişi var Hemde Wi-Fi bağlanınca otomatik Hücresel kapatıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinbozyel

quote:

Orijinalden alıntı: labkamil

Klasik soru 3G-edge geçişi varmı?

Yeni çıkan rubik adlı tweakte 3g-edge geçişi mevcut.flipcontrolcenter tweakini kurunca toggle ekleniyor, ben kurdum fakat telefon kitleniyor.istersen bi dene belki bende çakışan bir şeyler vardır..

Bende çalıştı teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellenen Tweak'ler :

Updated: Rubik 1.0-2
    Updated: DockColor 1.1-3
    Updated: WeatherBoard (iOS 8 & 7) 1.0.1-2
  • Hocam ben igameguardian v7 yükledim cravkli olan ama oyunlarda bi türlü hile yapamıyom böyle bekliyo yardımcı olurmusun şiödiden teşekür ederim mevcut sürümüm ios 8.1.2

• iFenix kullanıcısına yanıt
    Hocam wifi sinyal gücü filan bunları status barda nasıl sağa aldınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Erturrk

Hocam wifi sinyal gücü filan bunları status barda nasıl sağa aldınız

"RASBerry" Tweaki İle Mümkün :)
  • Çok teşekkür ederim hocam bir de bu rubik tweakini ekledim ama 3g 2g nasıl geçiş nasıl yapıcam ccsettings tweaki kurulu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erturrk -- 18 Aralık 2014; 21:51:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thursy

bendede yapıyordu restoredan sonra yapmıyor. springtomize 3'ten şüpheleniyorum. sizde kurulu mu?

Bende springtomize yuklu degil. Cihaz respring olunca yada reboot olunca calisiyor bir sure sonra cift tik calismamaya basliyor

• omerfarukgltkn kullanıcısına yanıt
    nerden aldın bataryayı bende değiştirecem 4s ve çok memnunum cihazdan şarz olayı tatsızlık olmaya başladı yazarsan
    ben ve benim gibi bir çok arkadaş faydalanacaktır tr alabileceğimiz sağlam site varmı???
    teşekkürler
  • quote:

Çok teşekkür ederim hocam bir de bu rubik tweakini ekledim ama 3g 2g nasıl geçiş nasıl yapıcam ccsettings tweaki kurulu

Flipcontrolu yukle cc controlu kaldır (çakışabilir).. Wifi açıldığında otomatik olarak hücresl veriyi ve 3g yi kapatır.

• Fenix hocam Rubik 1.0.1 sürümünü sorunsuz kullanıyordum 1.0.2 ye güncelleyince sürekli safe moda alıyor sizdede bu sorun oldumu
  • Erturrk kullanıcısına yanıt
    hocam ayarlarda bir killswichi var. o açıksa başka bir şey yapmanıza gerek yok otomatik hallediyor kendisi.
    cccontrols ile çakışma yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ðaeðalus -- 18 Aralık 2014; 22:18:29 >
    arkadaşlar rubik 1.0.1 sürümünü sorunsuz kullanıyordum 1.0.2 ye güncelleyince safe moda atar oldu daha doğrusu safe moddan cıkmıyor sizdede böylemi veya 1.0.1 sürümünü deb olarak nerden indirebilirim

• allantoin5534 A kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam öyle yaptım

kalora hocam patlatmış ondan kurdum ben hocam tşkler bir tweak için repo kurmak pek sağlıklı gelmiyor bana sen ne dersin
    Peki ya bataryayı nasıl öyle yaptınız hocam ?

• Rubik indirdim cihaza şimdi control centerda 3g-2g geçişini nasıl ayarlıyacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: xaqok

Rubik indirdim cihaza şimdi control centerda 3g-2g geçişini nasıl ayarlıyacağım

Flipcontrolcenter yükle orda 3G ikonu var pasif yaparsan otomatik 2g ye geçiyor Wi-Fi ye bağlanırsa Hücresel komple kapatıyor
  • quote:

Peki ya bataryayı nasıl öyle yaptınız hocam ?

"Alkaline" Tweaki İle Yapabilirsiniz Hocam :)
  • Sizinki gibi olmadı hocam yükledimde o batarya yüzdesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erturrk -- 18 Aralık 2014; 22:53:26 >
  • 
Sayfa: önceki 461462463464465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.