Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (316. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
453.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kaldırılmış, bir önceki 0.9.3916 daki standalone app yok demiş yeni versiyonda.

http://cydia.saurik.com/package/winterboard/
  • Springtomize'yi kaldırın, iCleaner ile Kullanılmayan Paket Bağımlılılarını silin. Springtomize'nin son versiyonunu kurun (Xarold, BYA ve HYI repolarında bulabilirsiniz). Çalıştırın bir sorun olmaması gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCNerd -- 27 Kasım 2014; 16:00:11 >
  • Arkadaşlar operatör ismi olan yere istediğimiz yazıyı nasıl yazıyoruz ? Zeppelin indirdim ama onda sadece ikonlar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 8.1.1 de gelişme yokmu JB için?
  • Shou isimli tweakle iOS 8.1 de ekran videosu alınabiliyor.

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• Springtomize ile istediğinizi yazabilirsiniz.

@tolyo

Bazı gelişmeler var Raz0r8 adlı bir grup şu anda 8.1.1 için jb test ediyor. Yayınlanır mı yayınlanmaz mı veya ne zaman yayınlanır belli değil.
  • PCNerd P kullanıcısına yanıt
    Cvp için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: labkamil

Shou isimli tweakle iOS 8.1 de ekran videosu alınabiliyor.

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

kardeşim süper tam aradığım tweak ama cihazın sesini inanılmaz derecede kıstı kaldırdım düzeldi sendede durum böylemi acaba cihaz iphone 6

• quote:

Orijinalden alıntı: PCNerd

Springtomize'yi kaldırın, iCleaner ile Kullanılmayan Paket Bağımlılılarını silin. Springtomize'nin son versiyonunu kurun (Xarold, BYA ve HYI repolarında bulabilirsiniz). Çalıştırın bir sorun olmaması gerek.

birde winterboard menüde programlarda gorunuyordu ana ekranda ama sımdı gorunmuyor program sımgesı
  • ovozsan kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz eski mesajlara da bakın aynı şeyi tekrar tekrar sormaya gerek yok. (Eski dediğim bu sayfa içerisinde sadece bir kaç mesaj önce cevaplandı). Güncelleme ile kaldırıldı ana ekran ikonu.
  • Filza'yı kurdum. Ama Music Box'un indirdiği müzikleri hangi klasöre koyduğunu bulamadım.

• iFenix kullanıcısına yanıt
    PLUS İÇİN SÜPER OLACAK :) CRAKLI BEKLEMEM DİREK ÜCRETİNİ VERİP ALIRIM TAM SÜRÜMDE :d
  • Buda benim ls ve hs

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• Kıymetli arkadaşlar hyiphone repoda spotify'nin ilacı yayınlandı spotify güncel sürümde 10 numara sorunsuz kalora kardeşim kendi repona çekebilirsin harika oldu bu tweak,ismi BDaySpotify
  • Acaba ccquicpro veya ccsettings gibi tweaklerden hangisinde 3g/2g butonu var, lte var ama basınca donuyor, alternatif edege ve 3g geçişi sağlayabilen tweak varmı ? Teşekkürler
  • myfranco kullanıcısına yanıt
    Bence insanların görsel olarak kullandıklarını düşünüp saygı duymanız gerekir.
    Illa anlamak istiyorsanız bunları yükleyenlwrin görsel açıdan kullandıklarını düşünmeniz yetecektir. 👍

• xaqok kullanıcısına yanıt
    Sağ üst tarafta olması gerekiyordu öyle bir alan.

• ihyanur İ kullanıcısına yanıt
    Bende ses kısılması ile ilgili bir problem olmadı.5c kullanıyorum.

• foreveriphone kullanıcısına yanıt
    Eklendi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: septum

Acaba ccquicpro veya ccsettings gibi tweaklerden hangisinde 3g/2g butonu var, lte var ama basınca donuyor, alternatif edege ve 3g geçişi sağlayabilen tweak varmı ? Teşekkürler

Şuanda iOS 8 ve 8.1 için denetim merkezinde(CC) aktif çalışan 2G-3G geçişini sağlayan tweak yok.
    Olunca kesin duyarsınız.

• 
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.