Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (278. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
452.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fotoğrafı paylaş seçeneklerinde mesaj gönder, epostala, twitter, facebook... olduğu yere whatsapp ı ekleme tweaki var mı acaba?
     ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shola -- 22 Kasım 2014; 14:05:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _2FAST4U_ kullanıcısına yanıt
    Ya ben anlatamıyorum ya da sizler birşeyleri eksik yapıyorsunuz :) Açılmaması için bir sebep yok, videolu anlatımı dikkatli izleyin. Eliniz ses açma tuşunda telefon açılana kadar basık olacak, elmada uzun bir süre bekleyebilirsiniz.
  • 8.1.1 desteklenmiyor diyo :(
  • _2FAST4U_ kullanıcısına yanıt
    Tweak yüklemişsinizdir ve telefon şarj bitene kadar yeniden başlamamıştır, eğer telefonu şarj bitmeden yeniden başlatsaydınız yine elmada kalacaktı, yani her türlü tweak ile alakalı bir durum. Bu arada yanlış görmedim değil mi 2 tuş demişsiniz, belkide 3 tuş ile telefonu açmanız gerektiği için safe mode açılmıyordur ;) Amacımın size yardım etmek ve sizi restore derdinden kurtarmak olduğunu söylememe gerek yok sanırım. Safe modu açamazsanız yine şanslısınız iOS 8.1 imzaları halen açık en kötü restore eder temiz kurulum yaparsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCNerd -- 22 Kasım 2014; 14:07:24 >
  • Kabiz Civciv kullanıcısına yanıt
    Geri dönüşlere bakılarak xarold kaynağındaki repoya eklendi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalora

Geri dönüşlere bakılarak xarold kaynağındaki repoya eklendi .

Teşekkürler
  • Tolga Bey teşekkürler fakat bu tweak ile sadece birer birer fotoğraf paylaşılabiliyor. Yani 4-5 foto seçip onları bir anda yollayamadım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shola -- 22 Kasım 2014; 14:18:52 >
  • iFenix kullanıcısına yanıt
    Tam Udim faker benzeri bir program var mı diye soracaktım ben de...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PCNerd

Şuan sadece test reposu var. Eli kulağında çok kısa bir süre sonra kararlı versiyon yayınlanabilir.

@nizipliyim

VPN jailbreak ile çalışmıyor olabilir. Denetim merkezi tweaklerinde de ya pasif halde görünüyor ya da tıkladığınızda telefonu kilitliyor.

Profili silip tekrar yükleyince düzeldi. Vpn one click lisanslı eskiden almıstım

• quote:

Orijinalden alıntı: taskinfener

Hacım bu imn Whatsapp eklentisi neden bigbosta güncellenmedi ? Uygulamayı satın aldim whatsapp ekletisi eski kaldı

Güncellenir de Cydia Sayfasını Yenilemek Gerek :)
    Ama Eklentisi Hakkında Bir Şey Diyemem :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ðaeðalus

peki hocam kaldırdınız mı hiç? daha önce aroma, jaku ve ios 6 temalarını denedim. temaları kaldırdığımda iconlar kare olarak kaldı. denediğiniz temalarda böyle bir sorun yaşadınız mı?

Evet Hocam Kaldırdığımda Sıkıntı Oluşmadı Bende Aynı Eskisine Geri Döndü,
    Herhangi Bir Sıkıntı yaşamadım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: .GoGoRa.

auxo2 tarzı tweak varmı?

"Tage" Tweak'ini Deneyebilirsiniz Video'larına Bakıp Karar verebilirsiniz,
    Ama Auxo2'nin Yerini TAbikide Almaz :)
  • Zeppelin ios 7 pack olması lazım bide ios 8 pack var arat bunu 600a yakın sembol var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunebakan44

Tam Udim faker benzeri bir program var mı diye soracaktım ben de...

Güle Güle Kullanın Hocam :)
  •  ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Arkadaşlar yapmak isteyen olursa kısaca anlatayım.

Gereken tweakler: Groovylock - Lockscreentool

Colorflow adlı winterboard temasını yüklüyoruz cydiadan. Daha sonra iFile ile winterboard klasörüne giriyoruz ve indirdiğimiz temanın klasörünü kopyalıyoruz.
    Daha sonra iFile'den groovylock klasörünü bulup onun içine yapıştırıyoruz. Ayarlara girdiğinizde groovylockda görünücektir. Ancak 12 saat ve aylar ingilizce olarak görünüyor. İndirdiğiniz temanın klasörüne girip background.html dosyasını text wiever ile açın orada september vs gördüğünüz ayları silip türkçelerini yazın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CihanCerav -- 22 Kasım 2014; 15:20:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CihanCerav

Colorflow adlı winterboard temasını yüklüyoruz cydiadan. Daha sonra iFile ile winterboard klasörüne giriyoruz ve indirdiğimiz temanın klasörünü kopyalıyoruz.
    Daha sonra iFile'den groovylock klasörünü bulup onun içine yapıştırıyoruz. Ayarlara girdiğinizde groovylockda görünücektir. Ancak 12 saat ve aylar ingilizce olarak görünüyor. İndirdiğiniz temanın klasörüne girip background.html dosyasını text wiever ile açın orada september vs gördüğünüz ayları silip türkçelerini yazın.

Colorflow adlı winterboard temasını yüklüyoruz bu Müzik ile ilgili Tweak normal Thema değil Winterboard'da görülmez sanırım yanlışlık var..

• quote:

Orijinalden alıntı: Doberden007

quote:

Colorflow adlı winterboard temasını yüklüyoruz bu Müzik ile ilgili Tweak normal Thema değil Winterboard'da görülmez sanırım yanlışlık var..

colorflow lockscreen tweakın adı

• quote:

Arkadaşlar sonunda groovylock'u çalıştırabildim. Her ne kadar çok güzel ls temaları olmasada şimdilik bununla idare edicem. İphonedeki en büyük hobim kilit ekranlarıdır bu arada çok sevinçliyim şu an

Tekrar sorayim bu tema hangi tema bunuda soylersen sevinirim:)

• quote:

Orijinalden alıntı: iFenix

quote:

Orijinalden alıntı: .GoGoRa.

auxo2 tarzı tweak varmı?

"Tage" Tweak'ini Deneyebilirsiniz Video'larına Bakıp Karar verebilirsiniz,
    Ama Auxo2'nin Yerini TAbikide Almaz :)

Son kararın mı?
  • iFenix kullanıcısına yanıt
    hocam teşekkür ederim. winterboard'ın 8'e güncellenmesini bekleyecektim temalar için ama yükleyeceğim sanırım. :)
  • 
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.