Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (264. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
440.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam bilgileriniz için tşkler..kalora hocam CallVibrate senin repodan kurdum sorunsuz çalışıyor..

@iFenix @kalora @Emir
  • 8.1.1 jb yapılabiliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu pilin hangi uygulamalarda kullanıldıgını gösteren bir tweak vardı adı neydi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hepkartal

arkadaşlar jailbreak i sırf eu volume limit yani ses sınırlandırmasını aşmak için yaptım.
    daha öceki ios6 - ios7 sürümlerine ait jb ler için çeşitli paylaşım ve videolar var.

buradaki belirleyici tweak "ifile" imiş.
    ben de hemen bigboos reposundan ifile yi satın aldım.
    ancak benim iphone 8.1 jb olduğu için önceki versyonlardaki yapılanlar şu an ios8 için çözüm olmadı.

kısacası bu son jb için ses kısıtlamasından kurtulmamıza yarayacak bir yol var mı veya bu konuda bir araştırma yapılıyor mudur?

bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa ve yanıt verirlerse çok çok sevinirim.

http://cydia.myrepospace.com/Aburima/

bu repo adresini ekle kardes
    ve ekleyince Volume Amplifier
    bu tweaki yukle o adresten sonra telefonu kapat ac yap ve dene sesi gor ios 8.1 de 5s cihazda kulllaniyorum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: karus99

Hocam bu pilin hangi uygulamalarda kullanıldıgını gösteren bir tweak vardı adı neydi acaba ?

Detailedbatteryusage

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanogo

8.1.1 jb yapılabiliyor mu?

hayir henuz degil

• hepkartal kullanıcısına yanıt
    VolumeAmpfiler yaz çıkar karşına Cydia içinde
  • arkadaşlar teşekkürler ancak volume ampfiler bildiğim kadarıyla telefonun dışa verdiği sesi yükseltiyor.
    en azından ben öyle biliyorum.
    benim sorunun kulaklık ses seviyesinin düşük olması.

hatta ifile dosyasını kurup gerekli alanlara baktığımda "high limit" = %84 olarak görünüyor yani %16 lık fabrika çıkışlı bir ses kısıtlaması var.

ama siz diyorsanız ki volume ampfiller kulaklık ses düzeyini de arttırıyor onu da yükleyip denerim.
    Sadece telefonun dışa verdiği sesi yükseltir VomlümeAmplifier

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nobodyisbad -- 19 Kasım 2014; 23:56:36 >
  • quote:

arkadaşlar teşekkürler ancak volume ampfiler bildiğim kadarıyla telefonun dışa verdiği sesi yükseltiyor.

hatta ifile dosyasını kurup gerekli alanlara baktığımda "high limit" = %84 olarak görünüyor yani %16 lık fabrika çıkışlı bir ses kısıtlaması var.

ama siz diyorsanız ki volume ampfiller kulaklık ses düzeyini de arttırıyor onu da yükleyip denerim.

size verdigim adresten yukleyin de gorun bakalim simdi kulaklikla denedim ve sesi yukseltiyor

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

arkadaşlar teşekkürler ancak volume ampfiler bildiğim kadarıyla telefonun dışa verdiği sesi yükseltiyor.

size verdigim adresten yukleyin de gorun bakalim simdi kulaklikla denedim ve sesi yukseltiyor

dediğiniz gibi yükledim verdiğiniz repodan
    ancak sizin resmini paylaştığınız gibi ses açma kısmında ses katmanları yeşil-sarı ve kırmızı olarak 3 renk var fakat bende beyaz ve son iki kademe beyaz ayrıca sizin resimde volume ampfiller %150 ibaresi var bende o da çıkmıyor.

acaba kurmama rağmen aktif mi olmdı yani ne talefonda ne de ayarlarda programın kurulduğuna dair bir işaret te bulamadım.

bu arada telefonum iphone 4s 8.1 jb

• Predictive keyboard olabilir

tweak zaten ikonu ayati filan yok kurunca ses acma kapamaya basinca boyle cikiyor silip yeniden kurun ve cihazi kapat ac yapin bir daha

• quote:

Orijinalden alıntı: sniper32

Predictive keyboard olabilir

Aynen Hocam YAzdım Ama Nasıl Yazıldığını Unutmuşum iOS 7'den 8'e O kadar Çok Tweak Güncellenecek ki Beklemedeyiz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper32

Predictive keyboard olabilir

teşekkürler canlar beklemede kalalım.manualcorrect pro da çıksaydı iyiydi ama ios 7 de bile çok geç çıkmıştı
  • Benim eski iphone 5'i de anneme vereceğim.jailbreak yaptım tweakleri de yükledim.İnş safe mode falan atmaz da kadın ne yapacağını şaşırmaz
  • iFenix kullanıcısına yanıt
    Gözle görülür bir fark oldu. Ama cytask ın ayarında değil tabi. Yine de teşekkürler.
  • IntelliScreenX8 Gelecek Güncellemede Düzeltmeler ;

• 2 sorum var arkadaşlar, bilen varsa ve cevaplarsa memnun olurum.

Statusmodifier, iphone 5'e yükledim ancak bir türlü ram'i göstermiyor ve saat formatını kaydetmiyor. Saat formatını ayarlıyorum, enable ram info yapıyorum ve save edip respring yapmamam rağmen açıldığında ayarlar sıfırlanmış oluyor. Diğer özelliklerinde sorun yok(batarya saklama, operator göstermeme gibi). Ipad air 2de sorun yok. İkisi de 8.1 ve restore edilerek jb yapıldı, diğer bütün tweakler sorunsuz.

Diğer bir soru whatsapp için. Uygulamaya girmeden hızlı bir şekilde gelen bildirime cevap verme yolu var mı? Quickreply gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

2 sorum var arkadaşlar, bilen varsa ve cevaplarsa memnun olurum.

Statusmodifier, iphone 5'e yükledim ancak bir türlü ram'i göstermiyor ve saat formatını kaydetmiyor. Saat formatını ayarlıyorum, enable ram info yapıyorum ve save edip respring yapmamam rağmen açıldığında ayarlar sıfırlanmış oluyor. Diğer özelliklerinde sorun yok(batarya saklama, operator göstermeme gibi). Ipad air 2de sorun yok. İkisi de 8.1 ve restore edilerek jb yapıldı, diğer bütün tweakler sorunsuz.

Diğer bir soru whatsapp için. Uygulamaya girmeden hızlı bir şekilde gelen bildirime cevap verme yolu var mı? Quickreply gibi.

Whatsapp için IMN for iOS 8 + WhatsApp extension for IMN kur HackYouriPhone dan kurabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nobodyisbad -- 20 Kasım 2014; 2:51:35 >
  • 
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.