Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (266. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
440.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yok kardeşim yine safe moda atıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihyanur -- 20 Kasım 2014; 12:16:51 >
  • tilsimtr kullanıcısına yanıt
    XAROLD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihyanur

yok kardeşim yine safe moda atıyo

Çakışan başka tweak olabilir aklıma başka bişey gelmiyor

• allantoin5534 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Arkadalar

8.1 de çalışan Appsync varmı?
    8.1 de çalışan xcon varmı?
    8.1 de çalışan displayout varmı?

yada bunlara alternatif tweakler.

ben Cydia dan baktım ama bulamadım.
  • Convergance 1.1 beta 4 Yayınlandı!!

Çok Beklediğim Tweak'lerden Birtanesi :)

Convergance 1.1 beta 4 is now available athttp://repo.incendo.ws , which brings iOS 8 compatibility and other awesome stuff!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 20 Kasım 2014; 13:42:47 >
  • iOS 8.x.x Sürümlerinde Wifi sorunu yaşayan arkadaşlar Wifi ayarlarında el ile Google dns i girip deneyebilirlermi..

sanki bir kaç denememde daha verimli çalışıyor gibi geldi bana... illa google dns i değilde istedikleri bir dns de olabilir.

yeni bir güncelleme ile düzeltilene kadar işe yarayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakarboy -- 20 Kasım 2014; 13:46:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: allantoin5534

quote:

Orijinalden alıntı: tilsimtr

Selam,

Callbar güncellendi mi hala elmada kalıyor mu acaba,

Beklediğim bir bu kaldı

güncellendi sorunsuz calışıyor

mikato kısıtlama yapılan (kulaklık için) ses seviyesini mi yükseltecek?

youtube den mikato ya baktım ancak yabancı dilim olmadığından anlayamadım kullanımı nasıldır diye

eğer gerçekten yükseltecekse hemen kurarım

bu konuda detaylı bilgi verirseniz çok sevinirim.

şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: taskinfener

Hocam denedim hackyouriphone reposundan kurup. Iyi şekilde Çalışıyor. Whatsappta sıkıntı bazen gondermeyebiliyor yazdıklarınızı

Dostum kilit ekranindayken gelen mesaja cevap veremiyorum. Var mi cozumu?
    Birde gelen mesaja hizli cevap verioda hizlica kendim gonderme olusturamiyorum heralde

• Convergance 1.1 beta 5 is now live, fixing issues reported in beta 4 - camera still needs work.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 20 Kasım 2014; 14:04:28 >
  • hepkartal kullanıcısına yanıt
    Yanlış kişiyi alıntılamışsınız öncelikle onu söyleyeyim :)) Mikoto'nun içinde o kısıtlamayı kapatan bir seçenek var ama isterseniz aynı adresten EU Volume Limit Disabler'ı da yükleyebilirsiniz.
  • iFenix kullanıcısına yanıt
    Mükemmel bir iOS 8.1.1 deneyimi yaşadıktan sonra maalesef 8.1'e geri döndüm. Sebebi çok basit ah bu tweakler :) Umarım yakın zamanda 8.1.1 için jaibreak yayınlanırda daha stabil bir şekilde telefon kullanabilmek için güncellemeyi yaparız. Convergance ben dahil herkesin beklediği tweaklerden biriydi. Yalnız tweakleri yüklemek için acele etmeyin. Malum bir zaman sona iOS 8.1 imzaları kapanacak. Dikkatli olun telefonunuzu restore etmek durumunda kalmayın.
    Matt Clarkin reposunda göremedim ben :s

Bu arada dün iyiki bi sordum ikisinde geldi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: PCNerd

Mükemmel bir iOS 8.1.1 deneyimi yaşadıktan sonra maalesef 8.1'e geri döndüm. Sebebi çok basit ah bu tweakler :) Umarım yakın zamanda 8.1.1 için jaibreak yayınlanırda daha stabil bir şekilde telefon kullanabilmek için güncellemeyi yaparız. Convergance ben dahil herkesin beklediği tweaklerden biriydi. Yalnız tweakleri yüklemek için acele etmeyin. Malum bir zaman sona iOS 8.1 imzaları kapanacak. Dikkatli olun telefonunuzu restore etmek durumunda kalmayın.

8.1.1 Daha Tecrübe Edinemedim Ama Sizin Fikriniz Nedir Güzel Bir Sürüm mü ?
    Umarım Kısa Zaman da 8.1.1 İçin JB çıkar :)
    Convergance'yi Satın Aldığım için Kendi Satın Alınanlar Kısmından Güncelleme Yapıyor :)
    Tweak'ler de Artık Bende Temkinliyim :)
    8.1 İmzaları Sanırım Bir kaç Güne Kapanır Diye Umuyorum :)

Hocam aşağıdaki linkte naçizane görüşlerimi paylaştım isterseniz bir göz atabilirsiniz. Çok kararsız kaldım 8.1'e dönüp dönmemek için. sonra dedimki iOs 8.1.1 her zaman kullanılır ama 8.1 imzalar kapandığında artık dönüşü olmaz. Ama gerçekten Apple bu sene stabiliteyi çabuk sağladı kanaatindeyim.

iOS 8.1.1 Performans Yorumu ve Pil Testi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCNerd -- 20 Kasım 2014; 14:23:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taskinfener

Matt Clarkin reposunda göremedim ben :s

Bu arada dün iyiki bi sordum ikisinde geldi :D

Direk Arama Kısmından Arattığında Çıkması Gerek Aslında :)
    Çünkü Eşzamanlama Olayı Var Diğerinin Üzerine Ekleniyor..

Aynen Dün İkisinden de Bahsetmiştin Bende Bu kadar Sessizliğin Arkasında Bir Şey Vardır Dedim :)

Bu Arada Mesaj Geldiğinden Kilit Ekranında MEsajın Arka Planı Beyaz Ve Şık Bir Hava Katmış Beğendim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihyanur

arkadaşlar weatherboardı sorunsuz kullanan varmı bende herhangi bir bildirim geldiğinde safe moda atıyor

hackyouriphone repodan kurmusum ve su ana dek hic sorun cikarmadi ios8.1 5s cihaz

• quote:

Orijinalden alıntı: PCNerd

Hocam aşağıdaki linkte naçizane görüşlerimi paylaştım isterseniz bir göz atabilirsiniz. Çok kararsız kaldım 8.1'e dönüp dönmemek için. sonra dedimki iOs 8.1.1 her zaman kullanılır ama 8.1 imzalar kapandığında artık dönüşü olmaz. Ama gerçekten Apple bu sene stabiliteyi çabuk sağladı kanaatindeyim.

iOS 8.1.1 Performans Yorumu ve Pil Testi

Aslında Gayet Güzel Sonuçlar Ve de Güzel Görsel Olarak Tespitlerinde var :)
    Bir Nevi Herkese Açıklayıcı Bilgilerde de Bulunmuşsun :)
    Bir de 2013 Cihazı 2 Yıl Olacak Neredeyse..

Bana Kalırsa 8.1'e Geçin JB Yapın,
    İmzalar Kapansa Bile 8.1.1'e Aşinasınız Elmada Kaldığında 8.1.1'e Geçersiniz :)
    Zaten O Zamana Kadar 8.2 Final Sürümü yayınlanır Sonrasında JB gelecektir Elbet..

• Vshare'de indirdiğim oyunları kur diyorum ama hata veriyor bir türlü yeklenmiyor. Sebebi ne olabilir ne yapmalıyım. Bu konuda bilgilendirirmisiniz cihaz jalbreakli
    Öyle hocam 8.1'deyim şuan. Telefonumda CommCenter Patch, CCSettings, iFile ve CrackTool dışında başka bir şey yüklü değil. Kullanacağım tweakleri yavaş yavaş temkinli bir şekilde kuracam artık :)
  • 
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.