Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
453.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güvenli moda Alıp hallettim çok Sükür sorunsuz kullanan var mı çakışan tweak mi var acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IntelliScreenX 8 8.00.1 ve SmartTap 0.6-1 iOS 8 için güncellendirler.

Edit: Geç kalmışım, sen benden hızlısın kardeş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCNerd -- 15 Kasım 2014; 9:02:31 >
  • PWNTunes neden sürekli lisans hatası veriyor?
  • Kloranın reposundan indirdiğim protube bu ekranda kalıtor ne yapim. Activiting
     ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• yeni başlayanlar ilk defa jb yapacaklar için konu sayfasına şunlarıda ekleyebilirmisiniz;
    jb yi sistemden tamamen kaldırmak için nasıl bir yol izlenmeli(bunu biliyorum ıpsw temiz kurulum kesin çözüm)bunun anlatılması ve birde yüklemiş olduğumuz ama sorun çıkaran silinmeyen tweakları telefonu güvenli moda alarak(nasıl alınır)nasıl silineceğini anlatırsanız hem ben hemde yeni arkadaşlar çok sevinirler sanırım..teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: nizipliyim

Kloranın reposundan indirdiğim protube bu ekranda kalıtor ne yapim. Activiting
     ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Ayni sorun bende de vardi. Arka planda calisan uygulamalardan kaldirin tekrar crack toolla crackleyin. Uygulamayi tekrar acin. Calisacaktir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Smart tap çok şarj yiyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iFenix

quote:

Orijinalden alıntı: taskinfener

[ guzel haber. Peki yeni surumu satin alcaz mi?

Büyük Bir İhtimal Satın Almayız Ama Yinede Geliştiricilerde Bitiyor Olay :)

eski kullanicilar icin upgrade ucreti istiyor. 3.99 dolardi sanirim yanlis hatirlamiyorsam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler protube, bridge vs. lisans sorunu var. Cracktool ile patc yüklendi diyor giriyorum yine aynı bi çok şekild denedim olmuyor. Ayrıca bridgenin lisanslısı çıktı yazmışsınız yine lisans istiyor. Bi yardımcı olursanız sevinirim bi çok arkadaş bu konudan müzdarip.
  • CihanCerav kullanıcısına yanıt
    Ceacktool u güncelleyip restart atınca sorun düzeldi bende. Şu an lisanlı

• Smartab ı nerden indirebilirim?

Üst tarafta olduguna dair ekran görüntüsü vermişim ve ben yapmışım gerisi sizin becerinize bağlı .

quote:

Orijinalden alıntı: karagünlerim

quote:

Orijinalden alıntı: kalora

quote:

Orijinalden alıntı: karagünlerim

Bridge 1.7 güncellenmiş versiyonu ücretli. Ücretsiz bir repo varmı ?

Bizim repodan kurarak yanıda kurulan lisanslama programı ile lisanslı hale getirirsin . Aynı şekilde protube son kullanıyorsanız onuda kurabilirsiniz.

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Becerebildim galiba. Yalnız wifi şart galiba müzikleri import etmek için ?

• TuRKuaZ_Cafe kullanıcısına yanıt
    CallBar çıktıktan sonra üzerine 2 güncelleme geldi. Fakat hala çakışan tweakler yüzünden güvenli moda atıyor. Biraz daha beklemek lazım sorunsuzlaşması için.
  • telefonu güvenli moda atan tweak i nasıl siliyoruz peki? ve güvenli moda geçen telefonu nasıl normal moda sokuyoruz? kendisi mi giriyor yoksa bizim yapmamız gereken bir işlem varmı
  • Neden kimse yardimci olmuyor. Iphone 5s 8.1 jailbreakli 25pp ve vpn programlari acinca kapaniyor biri yardim etsin lutfen artik. Bu 3.mesajim.

• quote:

Orijinalden alıntı: firatdolan

quote:

Orijinalden alıntı: nizipliyim

Kloranın reposundan indirdiğim protube bu ekranda kalıtor ne yapim. Activiting

Ayni sorun bende de vardi. Arka planda calisan uygulamalardan kaldirin tekrar crack toolla crackleyin. Uygulamayi tekrar acin. Calisacaktir.

Wi-fi ayarlarından dns yi 8.8.8.8 yapın aktifleşmesi için..

• Hocam şimdi fark ettim cracktool'u silsemde sürekli geri geliyor. Cydelete ile silmeyi denedim cydiayla yüklenmemiş diyor. Sanırım sorun bunla alakalı olabilir silinmiş görünüyor ama tıklayınca açılıyor yine varmı bir bilgin ?
  • Tunyukuk kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • arkadaslar adaptive keyboard güncellendi mi ios 8.1 için,birde smarttap hala çok şarj yiyor mu
    Programı ac abuot kısmından Uninstall cracktool (removal) bunu yap
  • 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.