Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (221. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
448.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazımıza kurduğumuz tweakleri yedeklemeye yarayan veya tekrar *.dep olarak çeviren bir tweak var mı acaba? Şu sebeple soruyorum, mesela springtomize güncelleme geldiğinde docktaki simgeler üst üste bindi ben de eski sürüme geri döndüm. Tabi bir çok kaynak güncellemediği için böyle bir imkanım oldu. Böyle bir durum için yedekleme hatta başka cihaza kurulum yapmamı sağlayacak bir tweak var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarcasticxx -- 14 Kasım 2014; 22:44:03 >
  • iFenix kullanıcısına yanıt
    güzele benziyo geldimi bu tweak ?
  • 3 kez denedim ama PWNTunes'i indiremedim repondan hocam hata verip duruyor
  • taskinfener T kullanıcısına yanıt
    hocam youtube videolarını ındıre bılecegım bı tweak varmıdır ? yada mizikleri mp3 indire bılecegım br tweak
  • Merhaba

Şuan jailbreakli olarak tel stabil çalışıyor.
    Olurda çökmesi durumunda jailbreakli haliyle backup almanın yolu var mı.

Teşekkürler
  • Evet var ama ben kullanmadığım için tam olarak bilmiyorum, youtubeTomp3'tü sanırım onu kullanabilirsin müzik playera atmak içinde bridge kullanıyodu sanırım buradaki arkadaşlar. fenix kardeşim daha iyi biliyo olabilir onada sorabilirsin

o şekilde uğraşmak yerine linktunes kullanabilirsin daha kolay olur senin için.
  • Var birkaç tweak ancak ben PKGBackup kullanıyorum. Cydia kaynakları ve tweakleri ayarları dahil olmak üzere yedekliyor. Yedekleme seçenekleri çok çeşitli. Deb dosyası olarak da yedekleme yapıyor. En güzeli cihaza, rehbere ve FTP dahil 5 farklı bulut servisine yedekleme imkanı var. Tweak üzerinden istediğiniz zamana ait yedekle restore imkanı sunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tunyukuk -- 14 Kasım 2014; 23:50:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bridge hata veriyor kulananlar yardım edebilirmi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğerinde yani klasik modda da sorunsuzmu acaba? Ben de kurdum ancak 2-3 kere kullandıktan sonra safe moda atıyor cihazı

• iyi geceler arkadaşlar..telefonumu jb yapmak için sitesinden mac aracını indirdim.tüm söylenen şartları sağladım telefonu pc ye bağladım fakat telefonu gördü ama telefonumun ismi çıkmadı ve iphone7 olarak gördü yanlış birşey mi yaptım yoksa mac sistemde böyle bir durumla karşılaşan oldumu.jb yapmaya cesaret edemedim şimdilik..
  • teşekkür ederim deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tunyukuk

Diğerinde yani klasik modda da sorunsuzmu acaba? Ben de kurdum ancak 2-3 kere kullandıktan sonra safe moda atıyor cihazı

Dediğin modda da kullandım sıkıntı yaratmadı

• endyfox E kullanıcısına yanıt
    ip 6 7,2
    ip 6+ 7,1 olarak geçer ondandır.

• öyleyse bir sorun yok demek teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan915

Spotify yi fulleyen var mı?bu konuda bilgi verirse sevinirim...

spotify 0.9.3 sürümü ile spotium tweak i çalışıyor
  • arkadaşlar kilidi açmak için kaydırın yazısını değiştiren tweak var mı şuan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qaragile

arkadaşlar kilidi açmak için kaydırın yazısını değiştiren tweak var mı şuan?

Lock screen tool

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qaragile kullanıcısına yanıt
    springtomize 3
  • Bridge 1.7 güncellenmiş versiyonu ücretli. Ücretsiz bir repo varmı ?

• Bridge 1.7 güncellenmiş versiyonu ücretli. Ücretsiz bir repo varmı ?

• 
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.