Şimdi Ara

iOS 8.3 Uyumlu Tweakler [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.146
Cevap
18
Favori
28.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Adaletlazım2015

quote:

Orijinalden alıntı: nirvana08

quote:

Orijinalden alıntı: Adaletlazım2015

bu kernel güncellemesi ne zaman gelecek yav jailbreak kuralımmı kurmayalımmı kararsız kaldım

Hocam kurun yedeğiniz olduktan sonra ne olursa olsun büyük ihtimal cydia üzerinden gelecek

yedek derken ne yedeği hocam

iTunes dem telefon yedeği almanız Lazım hocam bilgiler gitmesin sakata gelmeyin diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

hocam o zamana kadar apple 8.3e imzalari kapatip. 8.4u yayinlarsa ve taigde yeni bir tool sunup buradan yapin derse nolcak?

en iyisi 8.3 kurup beklemek jb yapmadan. nasilsa jb tool var. Yanlis mi dusunuyorum?

Dostum Apple sunsa bır sey olmazkı. Sen 8.3'e update et ve yenı surum gelırse yukleme bu kadar basıt.

Ayrıca Apple ımzaları anında kapatmıyor. En kotu bır hafta acık kalıyor. Kaldıkı 8.4 ıcınde jaılbreak calısmaları var.
  • berkans kullanıcısına yanıt
    keske dun gaza gelip mevcut 8.1.2 jb yi guncellemeseydim. Suanki jb bir ise yaramiyor. eskiye restore ettim. ve jb stabil olana kadar bekleyecegim.

benim kullandigim activator. onun gelmesi lazim. onsuz jb dusunemiyorum bile:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

keske dun gaza gelip mevcut 8.1.2 jb yi guncellemeseydim. Suanki jb bir ise yaramiyor. eskiye restore ettim. ve jb stabil olana kadar bekleyecegim.

benim kullandigim activator. onun gelmesi lazim. onsuz jb dusunemiyorum bile:D

Dostum yaptıgının bır zararı yok. 8.3'e dırek ıtunes uzerınden guncelle. Sonra bır ıkı gun ıcerısınde calısan duzgun versıyonunu cıkarır taıg. Ayrıca 8.3'de Turkce Sırı'de var, gercı tweak ıle calısıyor oncekı surumlerdede ama olsun en azından en guncel surum olur telefonunda.
  • şimdi bi güncelleme geldi cydia installere
  • Saurik:
    @saurik: After the Cydia 1.1.17 update, some users saw blank pages under Manage Account; this was due to load, and is fixed: I've made it 20x faster.

• Ne guncellemesi bu arkadaslar nasil guncelliycem ?

• Tweakler uyumlu hale geldi mi? Jailbreak yapayım mı artık?

• Hala çalışmıyo tweakler

• aynen bekleyin bence... ama bence şimdi bile keyifli....
  • localappstore 8.3 ile sizce gelir mi? Bu bahsigeçen tweaki hiç kullanmadım appstore hesabımızla alakalı bir sorun oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vialpando

localappstore 8.3 ile sizce gelir mi? Bu bahsigeçen tweaki hiç kullanmadım appstore hesabımızla alakalı bir sorun oluyor mu?

Gelirde pek stabil olmuyor genelde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.1.18 diye bişi geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreTurkoglu

1.1.18 diye bişi geldi.

Cydia daki fontlarla alakalıymış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bune ya temalar çalışmıyor, imodgame de hileöyapılmıyor locallapstore yok çöp suan

• çok uzun zaman almayacakmış
     iOS 8.3 Uyumlu Tweakler [ANA KONU]

• Yalnız olmadı telefonu sıfırlayıp tekrardan jailbreak yapın derlerse çok pis küfrederim.

• Seveceğaam yapacağınız jb'yi ya, cydia'sına tweak'ine ya. Hayvan gibi jailbreak yapıyorsunuz ya. Dinime imanıma hepinizede bi kod yazsam varya yuvarlanıp atarım ha. Ayı gibi bekletiyorsuğuz lan. Kimi bugün diyor kimi Beijing diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qpcole -- 25 Haziran 2015; 4:33:01 >
  • arkadaşlar 20 gün sonra kursak olur mu telefonu temiz restore etsek
  • Virtual Home uyumlu mu deneyen var mı ?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.