Şimdi Ara

iOS 8.3 Uyumlu Tweakler [ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.146
Cevap
18
Favori
28.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Bioprotect i indirdim parmak izi okumuyor ve hiç bir şeye giremiyorum nasıl kaldıracağım lütfen yardım edin :(
  • Arkadaşlar Cydia Installer güncellemesi görünüyor bende ama Http/1.1 403 Forbiden hatası alıyorum güncelle dediğimde. Siz de bir kontrol edebilir misiniz ? Güncelleme var mı sizde de?
    Ekran görüntüsü ekledim.

Ekran Görüntüsü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b4r1sh -- 24 Haziran 2015; 21:03:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b4r1sh

Arkadaşlar Cydia Installer güncellemesi görünüyor bende ama Http/1.1 403 Forbiden hatası alıyorum güncelle dediğimde. Siz de bir kontrol edebilir misiniz ? Güncelleme var mı sizde de?

aynen kardeş bendede aynı sorun var
  • Gözümüz aydın Cydia güncellemesi an itibari ile gelmiştir ve sorunsuz olarak kurulabilmektedir. Herkese hayırlı olsun :)

Edit. Gelen Güncelleme ile Tweakler hala çalışmamaktadır. Taig güncellemesini beklemeye devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b4r1sh -- 24 Haziran 2015; 21:26:40 >
  • b4r1sh kullanıcısına yanıt
    Aynen Geldi Kurdum Ama Değişen Birşey Yok Tweakler Gene Çalışmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Gözümüz aydın Cydia güncellemesi an itibari ile gelmiştir ve sorunsuz olarak kurulabilmektedir. Herkese hayırlı olsun :)

Hocam fazla sevinmeyin taig in kernesi güncellemesi gerek kendisi de twitter de öyle Yazmış onlar güncellemedikçe uyumsuzluklar kapanmaz bu güncellemelerle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Jay Freeman (saurik) @saurik 12 dk.12 dakika önce
    Cydia 1.1.17 fixes the "cannot identify your device" error
    on iOS 8.3. (No: this is not a Substrate update; TaiG says they are fixing that.)

Aynen biraz önce gördüm. Güncellemeden sonra yazdı Saurik :) Hevesim kursağımda kaldı resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b4r1sh -- 24 Haziran 2015; 21:23:26 >
  • bu kernel güncellemesi ne zaman gelecek yav jailbreak kuralımmı kurmayalımmı kararsız kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adaletlazım2015 -- 24 Haziran 2015; 21:25:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nirvana08

quote:

Gözümüz aydın Cydia güncellemesi an itibari ile gelmiştir ve sorunsuz olarak kurulabilmektedir. Herkese hayırlı olsun :)

Hocam fazla sevinmeyin taig in kernesi güncellemesi gerek kendisi de twitter de öyle Yazmış onlar güncellemedikçe uyumsuzluklar kapanmaz bu güncellemelerle

Gözümüz aydın falan değil hiçbir tweak kullanılamıyor hala

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • b4r1sh kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de çıktı güncelleme ve güncelledim telefon yeniden başladı sıkıntı yok yani.Bu arada bu güncelleme daha önce satın aldığımız tweaklerin gözükmesi içinmiş
  • TaiG üzerinde çalışıyormuş hocam eli kulağındadır beklediğimiz güncellemenin.
  • olsun artık şu güncelleme
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: by_onemsiz

arkadaşlar şimdi ne yapalım jailbreak yaptık bir kere. artık sorun giderilemeyecekmi yada yeniden restore etmemizmi gerekiyor ?

hocam şu anki durum JB yapıp yapmamanızla alakalı bir durum değil. Şu anki durum şu 8.3 daha dün çıktı ve cydia programındaki tweakler ios 8.3 e uyumlu değil en son 8.1.2 ye Jb çıktığından o sürüme uyumlular. Dolayısıyla Cydia nın mucidi olan herifin programdaki kodları falan filan güncellemesi gerekiyor ki tweakler 8.3 ile uyumlu hale gelsin. Adam onu güncellediği an tweakların %80 i otomatik olarak 8.3 e uyumlu hale gelecek. Geri kalan tweaklar da kısa sürede yapımcıları tarafından güncellenir zaten. Dolayısıyla sorunuzun cevabı şu hocam Jb telefonunuzda duracak ne zaman bu adamlar güncelleme yaparsa o zman siz de cydia ya girecek ve onları güncelleyeceksiniz internet üzerinden olacak bitecek rahat rahat kullanacaksınız. Yani JB yaptım işe yaramaz bi daha yapmam lazım falan yok Jb kendi içinde güncellenecek zaten siz sadece tek tuşa basacaksınız telefondan girip

JB yeni çıktığı için sorunlar var sanırım peki jp yaptık ve kendi içinde bir tuşla artık jbyi güncelleyebileceğimizi söylediniz.Peki bu jbden doğan stabilite sorunları güncelleme ile problemsiz ve daha stabil hale geliyormu ? Yoksa jb iyice stabil ve sorunsuz olana kadar bekleyelimmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: KalemKolik

quote:

quote:

arkadaşlar şimdi ne yapalım jailbreak yaptık bir kere. artık sorun giderilemeyecekmi yada yeniden restore etmemizmi gerekiyor ?

hocam şu anki durum JB yapıp yapmamanızla alakalı bir durum değil. Şu anki durum şu 8.3 daha dün çıktı ve cydia programındaki tweakler ios 8.3 e uyumlu değil en son 8.1.2 ye Jb çıktığından o sürüme uyumlular. Dolayısıyla Cydia nın mucidi olan herifin programdaki kodları falan filan güncellemesi gerekiyor ki tweakler 8.3 ile uyumlu hale gelsin. Adam onu güncellediği an tweakların %80 i otomatik olarak 8.3 e uyumlu hale gelecek. Geri kalan tweaklar da kısa sürede yapımcıları tarafından güncellenir zaten. Dolayısıyla sorunuzun cevabı şu hocam Jb telefonunuzda duracak ne zaman bu adamlar güncelleme yaparsa o zman siz de cydia ya girecek ve onları güncelleyeceksiniz internet üzerinden olacak bitecek rahat rahat kullanacaksınız. Yani JB yaptım işe yaramaz bi daha yapmam lazım falan yok Jb kendi içinde güncellenecek zaten siz sadece tek tuşa basacaksınız telefondan girip

JB yeni çıktığı için sorunlar var sanırım peki jp yaptık ve kendi içinde bir tuşla artık jbyi güncelleyebileceğimizi söylediniz.Peki bu jbden doğan stabilite sorunları güncelleme ile problemsiz ve daha stabil hale geliyormu ? Yoksa jb iyice stabil ve sorunsuz olana kadar bekleyelimmi ?

Hocam şu anda ben tekrardan taig in JB dosyası çıkaracağını sanmıyorum açıkcası bence öyle geliyor ki cydia üzerinden gelecek bi Kernel güncellemedikçe halledilebilecek bi durum daha çok. Bi de hocam zaten JB telefona zarar vermez yani Android telefonlar güvenlik konusunda root olmadan bile bir ton açığa sahipler yani ben bu sürümlerde JB nin açık yarattığını ve stabilite veya pil sorunu yaratacağını düşünmüyorum. Ki hocam yapan arkadaşlar falan da var baya ben de Yaptım ve pil süresinde de stabilitede de sorum yok. En akıllıca yapılacak şey JB yi yapıp taig i beklemek bence yani bu güncelleme cydia dan gelmezse bile tekrar baltan restore yapılacak kadar bi değişiklik getirmez bence. Bunlar benim düşüncelerim hocam ama bekleyip göreceğiz ama mantıklısı da bu yani

• arkadaslar bende suana kadar sorun yok,ustalara bir sey sormak istiyorum,ben xbackup ile eski telimdeki cydia yi yedekledim simdi onu yeni tele yani cydiayi eski deb dosyalarini kursam tele bir skinti yasatirmi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adaletlazım2015

bu kernel güncellemesi ne zaman gelecek yav jailbreak kuralımmı kurmayalımmı kararsız kaldım

Hocam kurun yedeğiniz olduktan sonra ne olursa olsun büyük ihtimal cydia üzerinden gelecek

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KalemKolik

quote:

quote:

Hocam şu anda ben tekrardan taig in JB dosyası çıkaracağını sanmıyorum açıkcası bence öyle geliyor ki cydia üzerinden gelecek bi Kernel güncellemedikçe halledilebilecek bi durum daha çok. Bi de hocam zaten JB telefona zarar vermez yani Android telefonlar güvenlik konusunda root olmadan bile bir ton açığa sahipler yani ben bu sürümlerde JB nin açık yarattığını ve stabilite veya pil sorunu yaratacağını düşünmüyorum. Ki hocam yapan arkadaşlar falan da var baya ben de Yaptım ve pil süresinde de stabilitede de sorum yok. En akıllıca yapılacak şey JB yi yapıp taig i beklemek bence yani bu güncelleme cydia dan gelmezse bile tekrar baltan restore yapılacak kadar bi değişiklik getirmez bence. Bunlar benim düşüncelerim hocam ama bekleyip göreceğiz ama mantıklısı da bu yani

JB yaparken telefondaki bilgilerimiz siliniyormu ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Adaletlazım2015

bu kernel güncellemesi ne zaman gelecek yav jailbreak kuralımmı kurmayalımmı kararsız kaldım

Hocam kurun yedeğiniz olduktan sonra ne olursa olsun büyük ihtimal cydia üzerinden gelecek

yedek derken ne yedeği hocam
  • Hayır aynen kalıyor.
  • berkans kullanıcısına yanıt
    hocam o zamana kadar apple 8.3e imzalari kapatip. 8.4u yayinlarsa ve taigde yeni bir tool sunup buradan yapin derse nolcak?

en iyisi 8.3 kurup beklemek jb yapmadan. nasilsa jb tool var. Yanlis mi dusunuyorum?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.