Şimdi Ara

iOS 8.3 Uyumlu Tweakler [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.146
Cevap
18
Favori
28.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar gerekli guncelleme gelmis, artık yuklenen tweakler ayarlarda gozukup bazıları calisiyor.barrel, cylinder calisiyor activator safe moda atıyor kurmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: starss

Arkadaslar gerekli guncelleme gelmis, artık yuklenen tweakler ayarlarda gozukup bazıları calisiyor.barrel, cylinder calisiyor activator safe moda atıyor kurmayın.

Hocam bana neden cydia uzerindne guncelleme gelmedi. Bende taigin reposu yok o yuzden. Eger sizde varsa bana soylermisiniz repoyu

• Takip edelim lazım olacak.
  • starss S kullanıcısına yanıt
    bu gerekli güncelleme cydia 1.18 güncellemesimi yoksa taig güncellemesimi... hangi repodan indirdin...daha açıklayıcı olursan seviniriz.
  • Cydia 1.18 bende güncelledi kendini ama bir değişiklik yok @by_onemsiz

• quote:

Arkadaslar gerekli guncelleme gelmis, artık yuklenen tweakler ayarlarda gozukup bazıları calisiyor.barrel, cylinder calisiyor activator safe moda atıyor kurmayın.

Safe mode calisiyor yani?

• 1.1.18 oldu fakat hiç bir değişiklik yok bir arkadaş ayarlarda görünüyor demiş tweaklar için ben de değişen bir şey olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: bora_akar

1.1.18 oldu fakat hiç bir değişiklik yok bir arkadaş ayarlarda görünüyor demiş tweaklar için ben de değişen bir şey olmadı

Bende de aynı hala bir değişiklik yok

• quote:

Orijinalden alıntı: bora_akar

1.1.18 oldu fakat hiç bir değişiklik yok bir arkadaş ayarlarda görünüyor demiş tweaklar için ben de değişen bir şey olmadı

Bende de aynı hala bir değişiklik yok

• hayır, 1.18 güncellemesinden haberim var. bunun haricinde taig güncellemesi de mi geldi diye sordum.
  • Anladım hocam . Arkadaş yazmış öyle birşeyler ama açıklamamış , açıklamasını bekliyorum bende @by_onemsiz

• ben cydiaya gelen güncellemeyi kurdum telefondaki bütün iconlar uçtu bomboş ekran kaldı. restore ve tekrar jb yaptım. daha da cinnah güncellemem..
  • Arkdaslar cydia üzerinden güncelledim aynı zamanda tabletede geldi aynı güncelleme ekran resmini çektim yüklüyorum şimdi
    Alttaki resimde de deneyipte sorunsuz çalıştırdığım tweakler var.Activatör ve onunla çalışan tweakler(Assive+ gibi) çalışmıyor bunun güncellemsini bekleyeceğiz.

iOS 8.3 Uyumlu Tweakler [ANA KONU] iOS 8.3 Uyumlu Tweakler [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starss -- 25 Haziran 2015; 11:11:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• cydia dan gelen son güncellemeyi kurdum bütün simgeler kayboldu bomboş ekran kaldı bunun bi çözümü vardı yoksa restore mi ?
    Bana böyle bi güncelleme gelmedi abi

• quote:

Orijinalden alıntı: kacak363

quote:

Hocam bana neden cydia uzerindne guncelleme gelmedi. Bende taigin reposu yok o yuzden. Eger sizde varsa bana soylermisiniz repoyu

Gelen güncellemenin sonradan eklediğim repolarla alakası yoktur cydia üzerinde gelen repolarla gelmiştir yinede bendeki repoların resmini yüklüyorum.
     iOS 8.3 Uyumlu Tweakler [ANA KONU]
     iOS 8.3 Uyumlu Tweakler [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starss -- 25 Haziran 2015; 11:26:25 >

üstadım kurduğun güncelleme 25pp reposundan kurulmuş yani taig ekibinin yaptığı bir güncelleme değil bu.. taig in jailbreak aracını kullanarak 25pp nin yaptığı jailbreak aracıda var zaten yeni yayınlandı. ama taig ekibi bunun izinsiz yapıldığını bildirdi.
  • Güncellemeyi yükledim ama bende ayarlarda çıkmıyor tweakler. Bi de sabah saurikin güncellemesi çıktı ama yükle diyince bişe olmadı sarı yazılar çıktı ve cydiaya geri dön dedim hiçbişe olmadı sebebi nedir acaba

apt.25pp.com reposundan geliyor guncelleme

• Doğrudur bende yeni farkettim beklemek istemeyenler ozaman bu repoyu ekleyip çalışan tweakleri kurabilir, yukarda belittiğim tweakler sıkıntısız çalışıyor şuan bende.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.