Şimdi Ara

İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.722
Cevap
36
Favori
126.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yönetici olarak çalıştırın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bordo38

arkadaşlar iphone 6 plus jb yaptım ama telefonu kapatıp açınca respring felan yapınca görüntü geç geliyor sizdede öylemi

plus var bendede jb den sora güncelleme yapmıyor appstore dan :D ama neden anlamadm
  • quote:

Orijinalden alıntı: QART

quote:

Orijinalden alıntı: Apple-jobs

Bitti beyler. Soruları alıyım

Hocam ben ilkkez yapacagim jb. Eger %60 20 de falan takilirsa ne yapacagim yani telefonun baglantiyi kessem telefon bozulurmu bunu merak ediyorum. İkincisi telefon azina kadar dolu,icindekileri yedeklemeden yaparsam hersey silinirmi ? Ucuncusu telefonu eski haline getirmek istersem nasil getiririm bunun icjn gerekli olan bir yedekleme vs varmi ? Varsa bu yedegi nasil alirim? Tesekkur ederim

Şuan bir video yayınlamak üzereyim oradan bakarak yapabilirsiniz.

1- %60 ve %20 de biraz uzun sürüyor ama sanmayınki takılı kalıyor. O orada kendi işini hallediyor. Siz rahat olun
    2- takıldı diye cihazı fişinden çekmeyin. Eğer donanımsal bir zarar verirseniz bunun jailbreakla bi ilgisi yoktur ve garanti problemi çıkabilir.
    3- Eşeğini sağlam kazığa bağla, telefonunun yedeğini al, en azından resimleri al ve yap. ben öyle yaptım. Bir problem çıkmadı.
    4- Evet eski haline getirmek için iTunes ile yedekleyebilirsiniz ama Temiz Restore en iysi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam mesaj atmışsın bizde cevap attık biraz daha beklesendiya
  • tweakler güncellenene kadar beklemede kalıcam. 8.1.2 ye devam 6 ile

• quote:

Orijinalden alıntı: efsane2bin6

Hocam mesaj atmışsın bizde cevap attık biraz daha beklesendiya

Abi deniyim dedim, zaten çok büyük farklılıklar yok. Böle gözle görülecek kasmalar yok. belkide içi boş olduğu içindir. Yakında göreceğiz. Bide zaten Facetime ve iMessage çalışmıyordu. İ.L.E.X Rat bozdu facetime i felan. bende dedim en kolayından restore atıyım. iyi oldu problem yok

• Beyler repo eklerken doğrulama hatası verıyor repo ekleyemiyorum neden acaba ?
  • itunes 12.0.1 i yükledim ancak açmaya çalışırken error 7 yi alıyorum
    açılmıyor yeni yüklediğim itunes, şimdi ne yapmam lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaCroixLime -- 23 Haziran 2015; 23:04:37 >
  • JB'nin yeni versiyonu gelirse başlığı güncellerseniz sevinirim. itunes versiyonunu düşürmek işime gelmediği için ve ayrıca çoğu tweak'in daha 8.3 için optimize edilmemesi sebebiyle şimdilik kurmadım jb biraz daha beklicem.
  • beyler siz farklı repo eklıyebılıyormusunuz ya ? ben hiç eklıyemıyorum doğgrulama hatasa zaman asımı gibi birşey söyluyor
  • Lan coktiii

• Peki o zaman hocam iyi kullanımlar.
  • affan60 kullanıcısına yanıt
    Hocam 12.0.1 in driverları yetersiz olabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: sislivadi

arkadaşlar sürekli hata alıyordum araştırmalarım neticesinde sorunu çözdüm

sistemim windows 8 x64

öncelikle buradan eski itunesi 12.0.1.26 64 bit versiyonunu yükledim
    http://www.mediafire.com/download/n0w1v9hta5jcdpn/iTunes64Setup_12.0.1.26.exe

sonrasında itunes x64 driverlarını yükledim
    http://123.94.24.134/3d3f0df600000000-1429785427-2069763221/data100/ccpic.wanmeiyueyu.com/Data/itunes/iTunesDriver64_0205.exe

en son jailbrek aracını yükledim ve yönetici konumunda çalıştırıp jailbreaki tamamladım
    http://111.170.232.208/34526ba200000000-1435069011-987196573/data100/apt.taig.com/installer/en/TaiGJBreak_EN_2000.zip

cihazım uçak modunda ve password kilidi kapalı

ben bu şekilde sorunlarımı çözdüm .......

buradaki driverlerıda yüklerseniz sorununuzun çözüleceğini düşünüyorum

• dostum aynı hatayı bende aldım ama şu şekilde çözdüm. şimdi itunes ile birlikte apple'a dair ne varsa silmen gerekiyor. bonjour, apple mobile computer, icloud vs. ne varsa silip res at, daha sonra yükle itunes 12.1'i. umarım yaparsın sende
  • quote:

Orijinalden alıntı: merenkisa

dostum aynı hatayı bende aldım ama şu şekilde çözdüm. şimdi itunes ile birlikte apple'a dair ne varsa silmen gerekiyor. bonjour, apple mobile computer, icloud vs. ne varsa silip res at, daha sonra yükle itunes 12.1'i. umarım yaparsın sende

Peki teşekkürler, deneyeyim şimdi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Langerius

Peki Hocam hiç yüklemeden 7 den 6 ya dönebilirmiyim

imkansız

Hocam 6 Ya dönemem yani ?

• quote:

Orijinalden alıntı: merenkisa

dostum aynı hatayı bende aldım ama şu şekilde çözdüm. şimdi itunes ile birlikte apple'a dair ne varsa silmen gerekiyor. bonjour, apple mobile computer, icloud vs. ne varsa silip res at, daha sonra yükle itunes 12.1'i. umarım yaparsın sende

itunes 12.0.1 yazıcaktnız herhalde hocam

• aynen hocam 0'ı unutmuşum. sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrlawyer

Mac ler için bir jailbreak tool çıkmamış sanırsam

yukarıda @omerfarukgltkn
    http://ghost.25pp.com/soft/ppjailbreak.dmg
    linkini vermişti deniyebilirsiniz
  • quote:

quote:

quote:

Peki Hocam hiç yüklemeden 7 den 6 ya dönebilirmiyim

imkansız

Hocam 6 Ya dönemem yani ?

imza diye birşey var. bunları anahtar olarak düşün. senin elinde bir iphone var ve birçok kapısı var. apple sana sadece üzerinde 8.3 yazan kapının anahtarını veriyor. ve diğer kapılarınkini artık vermiyor. şimdi istesende istemesende ios 8.3 yazılı olan kapıdan girmek zorundasın . OK?

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.