Şimdi Ara

İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.722
Cevap
36
Favori
125.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar çoğu tweak çalışmıyor ne yapacağız ne yapmamız lazım düzelmesi için bilgisi olan var mı
  • Az sabredin tabiki çalışmaz jb yeni çıktı tweakler güncellenecektir biraz sabır :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Adaletlazım2015

arkadaşlar çoğu tweak çalışmıyor ne yapacağız ne yapmamız lazım düzelmesi için bilgisi olan var mı

Beklemek lazım güncellenmesi için , bizim yapabileceğimiz birşey yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poseidon

Bu mesaj silindi.
    Yuzde 60da takildi. Injecting diyor telefon normal halinde. JB ilerlemiyor. Dediginiz gibi de yapmistim....
  • Adaletlazım2015 kullanıcısına yanıt
    O tür lazım değil ki

• quote:

Orijinalden alıntı: OA

O tür lazım değil ki
    arkadaşlar güncelleme geldiğini nerden anlıyacağız video felan var mı bunla ilgili yada bi arkadaş bana anlatır mı
  • Bitti beyler. Soruları alıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: Apple-jobs

Bitti beyler. Soruları alıyım

Hocam ben ilkkez yapacagim jb. Eger %60 20 de falan takilirsa ne yapacagim yani telefonun baglantiyi kessem telefon bozulurmu bunu merak ediyorum. İkincisi telefon azina kadar dolu,icindekileri yedeklemeden yaparsam hersey silinirmi ? Ucuncusu telefonu eski haline getirmek istersem nasil getiririm bunun icjn gerekli olan bir yedekleme vs varmi ? Varsa bu yedegi nasil alirim? Tesekkur ederim

• 5 cihazı da jbledim sonunda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iMuck

5 cihazı da jbledim sonunda
    arkadaşlar ne yaptıysam olmadı.Araç checking jailbreak environment ekranında takılı kalıyor ilerlemiyor
  • Bence konu sahibi arkadaşın ana sayfaya 8.3 yüklerken yaşanan sorunların hepsini yazması gerekiyor. Bi sürü sorun olmuş, bir sürü de çözüm üretilmiş. Nihayetinde çoğu insan jb yi yaptı şu an. Ama yapamayanlarda sorup duruyor. Verilen cevaplarda aradaki sayfalarda kaynamis. Toplarlanmasi gerekiyor soru ve cevapların

• KIMSE yüzde 60da kalmadimi!!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mac ler için bir jailbreak tool çıkmamış sanırsam

• quote:

Orijinalden alıntı: Leame

Bence konu sahibi arkadaşın ana sayfaya 8.3 yüklerken yaşanan sorunların hepsini yazması gerekiyor. Bi sürü sorun olmuş, bir sürü de çözüm üretilmiş. Nihayetinde çoğu insan jb yi yaptı şu an. Ama yapamayanlarda sorup duruyor. Verilen cevaplarda aradaki sayfalarda kaynamis. Toplarlanmasi gerekiyor soru ve cevapların

Çok net Katılıyorum hocam konu sahibi eyvallah her şeyi gününde çıktı çıkmadı diyor ama ayrıntı yok eskiden iF ile Başlayan bir Kullanıcı vardı sonra forumdan ayrıldı onun olduğu günleri özlüyorum...

• Arkadaşlar taig yaptm cydia kuruldu fakat. Yüklediğim tweekler görünmüyor. Menüde ve ayarlarda yok. Ne yapmam lazım

• JohnnyKnoxville J kullanıcısına yanıt
    Bende kaldım hocam çözümde bulamadım sinir oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: kacak363

Xmodgame calisiyormu deniyen varmi

Bu benim içinde önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bigoniddz

quote:

Orijinalden alıntı: Leame

Bence konu sahibi arkadaşın ana sayfaya 8.3 yüklerken yaşanan sorunların hepsini yazması gerekiyor. Bi sürü sorun olmuş, bir sürü de çözüm üretilmiş. Nihayetinde çoğu insan jb yi yaptı şu an. Ama yapamayanlarda sorup duruyor. Verilen cevaplarda aradaki sayfalarda kaynamis. Toplarlanmasi gerekiyor soru ve cevapların

Çok net Katılıyorum hocam konu sahibi eyvallah her şeyi gününde çıktı çıkmadı diyor ama ayrıntı yok eskiden iF ile Başlayan bir Kullanıcı vardı sonra forumdan ayrıldı onun olduğu günleri özlüyorum...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar iphone umu bul, wifi, hücresel ve kilit kodlarını kapatın tekrar deneyin ben o şekilde yaptım ve oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: JohnnyKnoxville

KIMSE yüzde 60da kalmadimi!!!
    Arkadaşlar mesela Cydia dan indirmek istediklerimiz de hep iOS 8.3 'e mi uyumlu olması gerekiyor? Mesela iOS 8 için diyorsa yüklememek mi gerekir? Unutmuşuz bu JB meselelerini.
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.