Şimdi Ara

İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.722
Cevap
36
Favori
125.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TolgaTrz

Buradan iPhone 5s 8.3 jailbreakli telden yazıyorum henüz yapmamış olanlara selam olsun

jailbreak ile farklı olarak ne yaptığını sorabilirmiyim iphone'da... ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.

jbsiz iphone neden çekilmiyor ben onu anlamadım? ben gayet kullanıyom, harika da telefon

Jailbreak uçsuz bucaksız bir dünya. Bir kere yapsan zaten bir daha yapmadan duramazsın.

---

Tweakler bir düzelsin hem iPadi hem telefonu 8.3e yükselteceğim. Şimdilik 8.1.2de mis gibi takılıyorlar jailbreakli bir şekilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • icleaner Pro ve unlimtones tweak leri Çalışıyor

• Ne değişcek ki? Ben ilk kez Iphone aldım da. 5 kullanıcısıyım. Ne fark olacak jailbreak yaparsam?
  • yaz yaz bitmez... basli basina activator yeter...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemcem0

quote:

Orijinalden alıntı: TolgaTrz

Buradan iPhone 5s 8.3 jailbreakli telden yazıyorum henüz yapmamış olanlara selam olsun

jailbreak ile farklı olarak ne yaptığını sorabilirmiyim iphone'da... ?

Aklına gelebilecek herşey kardeşim ne istiyorsam onu yapıyorum sadece iphonede bulunan özelliklerle değil app storeyle değil aklıma ne geldiyse onu yapıyorum.

• Uygulama ve oyun içi satın alımlar için tweak vardı ben iphone4 kullanırken. Hala böyle bir tweak var mı?

• Jailbreak çıktı ama henüz çoğu tweak uyumlu değil. Yani yüklemek bir şeyi değiştirmiyor. Bence biraz daha beklenmeli. Nasıl yükleneceğine dair Türkçe videoyu da paylaşıyorum. İsteyen yararlanabilir.

Ama ben tavsiye etmiyorum. Kullanamadığım JailBreak'i ben ne yapayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrghetto -- 24 Haziran 2015; 1:06:26 >

• dedehakan D kullanıcısına yanıt
    Hocam ben jailbreak yaptım bir arkadaşım jailbreak yaparsan clash of clans ta yeşil taş hilesi yapabilirsin demişti şimdi yeşil taş hilesi yapabilirmiyim yoksa öyle birşey yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hozeis.

Hocam ben jailbreak yaptım bir arkadaşım jailbreak yaparsan clash of clans ta yeşil taş hilesi yapabilirsin demişti şimdi yeşil taş hilesi yapabilirmiyim yoksa öyle birşey yokmu

yok öyle bişey

• Tertemiz kurulum yaptım ve jb çalıştı şükür. Şimdi çalışan tweakler hangileri acaba?

• Ben temiz bir kullanıcıyım öyle JB falan bize ters. Cool olmak bunu gerektiriyor 😎

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrghetto

Jailbreak çıktı ama henüz çoğu tweak uyumlu değil. Yani yüklemek bir şeyi değiştirmiyor. Bence biraz daha beklenmeli. Nasıl yükleneceğine dair Türkçe videoyu da paylaşıyorum. İsteyen yararlanabilir.

Ama ben tavsiye etmiyorum. Kullanamadığım JailBreak'i ben ne yapayım

Tavsiye etmicek bişey yok. Yapmak isteyen yapsın 1 hafta içerisinde tüm Tweakler güncellenmiş olur ve kullanırsınız sorunsuz, bu kadar aceleci olmaya gerek yok. Daha saatler oldu Jailbreak çıkalı. Sabır biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: atabrkk

Tertemiz kurulum yaptım ve jb çalıştı şükür. Şimdi çalışan tweakler hangileri acaba?

Bu linkte sayfasının altında bir liste verilmiş ordan yararlanabilirsin şimdilik hocam

http://www.idigitaltimes.com/complete-list-compatible-ios-83-jailbreak-tweaks-452494

• Arkadaslar benim telefonumda birsuru uygulama fotograf felan var ayrica kuaiyongdan yukledigim uygulamalarda var ben restore yapmadan jailbreak yapsam ne olur ? Sknti cikar mi

• cntrl C kullanıcısına yanıt
    ulan keklenmişim ya jailbreak i nasıl kaldırabilirim hiçbir fotoğraf-not um gitmeden önemli içerikler var içinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.

Ne değişcek ki? Ben ilk kez Iphone aldım da. 5 kullanıcısıyım. Ne fark olacak jailbreak yaparsam?

Dostum yani hangi birini sayalım ki?

Mesela istediğin uygulamaları TouchID ile açılacak şekilde kitleyebilirsin. Fotoğraflar, mesajlar için birebir.

Aynı zamanda TouchIDye değişik komutlar ekleyebilirsin. Mesela bir kere dokununca bu olsun 2 kere dokununca şu olsun uzun dokununca şu olsun gibi.

AirBlue Sharing ile Bluetooth üzerinden her türlü dosya paylaşımı. AnyDrop ile sadece Apple'ın desteklediği formatları değil her formattaki dosyayı aktarma imkanı.

Auxo 3 ve Flip Control Center ile Apple'ın sıradan ve kullanışsız Control Center ve App Switcher'ından kurtulup çok daha iyilerini kullanabilirsin.

Springtomize ve Winterboard ile telefonun her şeyini değiştirebilirsin.

No Slow Animations ile telefonunu olduğundan da hızlı hale getirebilirsin.

Ben aklıma gelen ilk bir kaç taneyi yazdım. Daha iRec, iTransmission, iApFree, AppCake, IntelliScreenX, Open Notifier, ReachApp ve daha neler neler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal Atatürk -- 24 Haziran 2015; 1:22:04 >

• :)) bak bu habere sevindim sahura kadar uyumam jb me gecerim sahsi gorusum cydia substrate tam guncel olmadan tweaklare asilmayin jbnin oturmasi 10 gun surer az daha sabredin derim :) taig ay lav yu simdi iphone num tadindan yenmez

• mac isletim sisteminde, parallels ile windows uzerinden kurulum yaptim. basariyla jb yaptim. izledigim adimlar

itunes kurdum. Ama taig jb tool bana "Apple driver kurulu degil" gibisinden sacma bir hata verdi. O hatada bir link var ona tikladim. Soyle sacma bir adres cikardi bana.
    http://123.94.24.134/3d3f0df600000000-1429785427-2069763221/data100/ccpic.wanmeiyueyu.com/Data/itunes/iTunesDriver64_0205.exe

ben parallelde sanal isletim sistemi kurdugum icin virus filan takmiyorum. zaten 5 dk da kuruluyor. Ama normalde windows kullananlar mutlaka virus taramasindan gecirsinler!!

nese kurdum calistirdim. Yukleme bitince taig uygulamasini "Yonetici olarak calistir" ile calistirdim ve jailbrek islemi basariyla yapildi.

%20de baya bi bekledi. Telefonu tekrar baslatip duruyor o esnada.. sabirli olup beklemelisiniz...

mac icin ozel bir tool cikmadi simdilik. Wine ile portlamayi denemedim. Belki itunes drivers da kurulursa denenebilir...

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.