Şimdi Ara

İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.722
Cevap
36
Favori
126.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Adamlara 1 kişi gitmesi koymaz sen git dandroid al
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakk653

şansa bak gittik iphone altık nasıl söyleyem hiç bir halta benzemiyor jailbreak yapalım dedik oda yok yemişim böyle telefonu satcam gitsinn

Apple yollarını gözler yapma böyle
  • Benim anlamadığım telefonu alırken kutunun üzerinde jailbreak kurulabilir mi yazıyor? Buraya jailbreak yoksa telefon çöp yazan arkadaşlar jailbreak olmadığında telefonu kullanmıyorlar mı? Jailbreak tanımını ve kullanımını bilen kişiler her sürümde de jailbreak olmayacağını bilir ki jailbreak 6.x sürümünde 9 aya yakın beklenmişti iphone 4 sahibiyken böyle bir konu daha vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8.1.2 sürümündeyim mutluyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muro79 -- 16 Haziran 2015; 12:08:13 >
  • Jailbreak ın ne olduğunu bilmeyen arkadaşlar lütfen konuya girmeiniz konu Android yada iOS kalite si değil takoz kriko bijon yada buji değil lütfen forumda başka konu açın tartışmayı orda yapınız jb nin ne OLDUĞUNU bilen bekleyen arkadaşlar konuyu iyi takip eden işin ehli si kişiler şu forum da paylaşımda bulunsa çok daha iyiolur iki de bir bildirim geliyor giriyorsun foruma bakıyorsun trişkadan masal

• Jb siz cihaz çöpse git Sat yada at kurtul kardeşim. Günde kırk kez konuya giriyorum belki bir gelişme vardır diye ama Jb den çok android ios çafışması var. Bu iş, benim babam senin babanı döver hesabına döndü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gıcılli

Jailbreak ın ne olduğunu bilmeyen arkadaşlar lütfen konuya girmeiniz konu Android yada iOS kalite si değil takoz kriko bijon yada buji değil lütfen forumda başka konu açın tartışmayı orda yapınız jb nin ne OLDUĞUNU bilen bekleyen arkadaşlar konuyu iyi takip eden işin ehli si kişiler şu forum da paylaşımda bulunsa çok daha iyiolur iki de bir bildirim geliyor giriyorsun foruma bakıyorsun trişkadan masal

Aynen dostum jeilbreak iphone için candır. Cansızlar lütfen başka konuya
  • muro79 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim içimi acıttın be
  • Arkadaşlar Downgrade yapma imkanimiz yok dimi ben dayanamiycam jbsiz cunku

• quote:

Orijinalden alıntı: Gıcılli

Jailbreak ın ne olduğunu bilmeyen arkadaşlar lütfen konuya girmeiniz konu Android yada iOS kalite si değil takoz kriko bijon yada buji değil lütfen forumda başka konu açın tartışmayı orda yapınız jb nin ne OLDUĞUNU bilen bekleyen arkadaşlar konuyu iyi takip eden işin ehli si kişiler şu forum da paylaşımda bulunsa çok daha iyiolur iki de bir bildirim geliyor giriyorsun foruma bakıyorsun trişkadan masal

Adamsın

• En yakin tarihler 30 hazirani isaret ediyor simdilik. Beklemeye devam arkadaslar

• Hadi ama artik :(

• 30 haziran da 8.4 final yayınlanacak apple açıkladı. Tahminime göre 2 temmuz pazar günü jailbreak yayınlanır. Sunday is funday

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya sunday mis:) birakin bu isleri :)

• quote:

Orijinalden alıntı: omerfbc

Saol kardeşim uygulamalar iniyor çalışıyor ve dediğinin aksine 2mb/s ile indirdim

Sizin yorumdan sonra bende indirdin uygulamayi hasbel kader bastim biseylere cunki siteden hicbirsey anlamiyordum,6 mb lik biseyi indirmeye bieaktim 2 3 saattir iniyor 1 kb/s ile 😅😅😅sizde olese bizde nie bole anlamadim

• Ayrica ekleme yapayim indirdigim uygulamayi yukle dedigimde yuklemeye calisti yarisina gelince indirme basarisiz dedi.. Vshareden farki yok is gormez ikigun sonra oyundanda atar indirmeye harciyacagimiz zamana yazik olur.gelsin jb indirelim uygulamamizi.. Ben aslinda oyunda hile yapabilmek istiyorum bedava uygulama cokda umurumda degil ama jbsiz hile isi ios da imkansiz dimi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: muro79

8.1.2 sürümündeyim mutluyum

Bende öyleydim , telefon çöktü 8.3 e geçmek zorunda kaldım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 30 hazirandada çıkmazsaa satarım bu boş kutuyu

• quote:

Orijinalden alıntı: QART

Ayrica ekleme yapayim indirdigim uygulamayi yukle dedigimde yuklemeye calisti yarisina gelince indirme basarisiz dedi.. Vshareden farki yok is gormez ikigun sonra oyundanda atar indirmeye harciyacagimiz zamana yazik olur.gelsin jb indirelim uygulamamizi.. Ben aslinda oyunda hile yapabilmek istiyorum bedava uygulama cokda umurumda degil ama jbsiz hile isi ios da imkansiz dimi ?

Bende 1 aydır takır takır çalışıyor demekki siz yapamamışsınız :)

• Aldemkar22 A kullanıcısına yanıt
    havan kime yabanci? satarsan.. buradaki insanlar "Aldemkar22 satmasin aman" diye jb cikaracak degiller. boş mesajlarla konuyu kirletmeyin..!
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.