Şimdi Ara

İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.722
Cevap
36
Favori
127.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Önce "da" yı ayrı yaz sonra gel şekil yap..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu yeni aldık diye jb yapmadık, şimdide bekliyoruz 6 aydır gelecek diye kafamı nereye vursam acaba

• Çıkmadı mı beyler hala :D :D

• 30 hazirandan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapmatic

Telefonu yeni aldık diye jb yapmadık, şimdide bekliyoruz 6 aydır gelecek diye kafamı nereye vursam acaba

Jb olayını bu kadar kafaya takmayıp, telefon yeni/eski farketmediğini anladıysan bir yerlere vurma :)
  • burakk653 B kullanıcısına yanıt
    Görende sanacak yılların JB kullanıcısı , yeni almışsın zaten .

• ah JB hasrret kaldım sana IOS yamaları girdi aramıza yüzüm yok güncelleme yapmaya
  • Barrel Sen varken menülerde keyifle gezerdim iphone4parallax ile iphone 4 sahiblerini sevindiren yine sendim JB Control Centere senin ile sevdim hücresel veri yi kısayoldan açmak güzeldi harlem shake ile uyguylamarı coşturan evet yine dendin farkında olmadan sana bağlandım ciğerden ah ne zaman biticem bu vakitler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayko Elgin

Barrel Sen varken menülerde keyifle gezerdim iphone4parallax ile iphone 4 sahiblerini sevindiren yine sendim JB Control Centere senin ile sevdim hücresel veri yi kısayoldan açmak güzeldi harlem shake ile uyguylamarı coşturan evet yine dendin farkında olmadan sana bağlandım ciğerden ah ne zaman biticem bu vakitler

Hahahhah hocam iyi güldüm ya. Az bekleyin gelirse sizindir jb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByR0N

quote:

Orijinalden alıntı: QART

Ayrica ekleme yapayim indirdigim uygulamayi yukle dedigimde yuklemeye calisti yarisina gelince indirme basarisiz dedi.. Vshareden farki yok is gormez ikigun sonra oyundanda atar indirmeye harciyacagimiz zamana yazik olur.gelsin jb indirelim uygulamamizi.. Ben aslinda oyunda hile yapabilmek istiyorum bedava uygulama cokda umurumda degil ama jbsiz hile isi ios da imkansiz dimi ?

Bende 1 aydır takır takır çalışıyor demekki siz yapamamışsınız :)

Bunda yapilamayacak ne var anlayamadim acikcasi,baska uygulama denedim o yuklendi ama sonucta vshare gibi geldi ayni izlenimi olusturdu umarim vsahere gibi uygulamalar kapanip acilmama olayina girmez.. Ayrica su 1 ile 30 kb arasindaki indirme hizina ne yapacagiz gercekten 😄

• gastrocnemius G kullanıcısına yanıt
    Başımıza türk dil kurumumu kesildin arkadaş @gastrocnemius @gastrocnemius

• Yazık lan hala bekleyenler var

• Yılan hikayesine döndü iyice.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MysticDesign

Yazık lan hala bekleyenler var

Yüklediğin tweak restore etmeni gerektirir insallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Aldemkar22

Başımıza türk dil kurumumu kesildin arkadaş @gastrocnemius @gastrocnemius

napsın başka vuracak yeri yoktu senin mesajının.birde o arkadaşa benden de bir soru: şekil yapmak için illaki zeki müren gibimi konuşmamız yazmamız gerekiyor?

• bende aldım 2 ay oldu bide 64gb plus aldım kb kalmayana kadar doldururum diye ama nerdesin JB bıktım androidteki root rom vs gibi saçmalıklardan.biri şu JB tethered bile yayınlasa yükleyecem
  • gençler,

tekrar belirteyim 3 seçenek var

30 Haziranda 8.4 geleçek bu kesin;

_ 8.4 geldiğinde halen 8.3 deki acıklar varmı ona bakacaklar... varsa o ne iyi diyecekler..ve JB cıkartmayı düşünecekler ama sonra o sırada cıkmıs olan ios 9 betalara bakacaklar aynı acıklar halen var ise bu sefer ios9 un nihayi sürümünü bekleyeceklerdir. yok acıklar kapatılmış ise 8.4 ile veya 8.3 ile jb yi sunarlar... bunun için öncelikle 30 haziran öncesi cıkması pek muhtemel görünmüyor tabi geçmişte olduğu gibi birileri sıkılıp sızdırmaz ise
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

gençler,

tekrar belirteyim 3 seçenek var

30 Haziranda 8.4 geleçek bu kesin;

_ 8.4 geldiğinde halen 8.3 deki acıklar varmı ona bakacaklar... varsa o ne iyi diyecekler..ve JB cıkartmayı düşünecekler ama sonra o sırada cıkmıs olan ios 9 betalara bakacaklar aynı acıklar halen var ise bu sefer ios9 un nihayi sürümünü bekleyeceklerdir. yok acıklar kapatılmış ise 8.4 ile veya 8.3 ile jb yi sunarlar... bunun için öncelikle 30 haziran öncesi cıkması pek muhtemel görünmüyor tabi geçmişte olduğu gibi birileri sıkılıp sızdırmaz ise

Benimde aklıma gelmiyor değil, eğer öyle olursa çok kötü olur. İos 9 çıkması ondan sonra Jb nin çıkması, uzun iş.

• Welcome to Android :))) ( şimdi fanboylar eksi yagmuruna tutucak :) )

• Hadi bakalım bekliyoruz. Kaç yıllık apple kullanıcısıyım ilk defa jailbreak atacam hadi hayırlısı.
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.