Şimdi Ara

İOS 8.3 JailBreak ÇIKTI[ANA KONU] (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.722
Cevap
36
Favori
127.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konuyu hem up edeyim hemde video eklemesinde bulunayım konuyu açan arkadaş videoyu konuya ekyelebilirsin istersen kolay gelsin herkese iyi forumlar

Appsync İnstall Yükleme & PC'den İphone Program Yükleme

• hocam uikittools diye bir uygulama geldi cydiadan onu güncelledim ama genede temiz olsun diye tekrardan telefonu jb edeyim mi etmeyeyim mi
  • Arkadaşlar resimdeki tweakler yüklü bende ama günde 2-3 defa safe moda alıyor telefon kendini. Çakışan tweak falan mı var acaba ?

http://i.hizliresim.com/3DdNVO.jpg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nirvana08

quote:

Orijinalden alıntı: Leame

quote:

Orijinalden alıntı: marcoreuss

Arkadaşlar yaptığınız temalarıda paylaşın bu konu ile başlık yok forumlarda. Benden bir örnek ;

Hocam temanın ismini ve hangi repo da olduğunu da paylaşırsak daha yararlı olacağını düşünüyorum. Hoşumuza giderse uygulama imkanımız olur en azından. Bu şekilde sadece fotoğraf görüyoruz çünkü

aynen beyler tema ismini ve repoyu da yazalım.
    Edit: tema iOS 6 complete repo xarold

hocam tweaklerini ve jb klasörünün ss sini atar mısın

• quote:

Orijinalden alıntı: ZONapple5G

repo.iphonedelisi.com sipringtomize fix

Repo.iosdelisi.com olacak Yanlış yazılmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar yaptığınız temalarıda paylaşın bu konu ile başlık yok forumlarda. Benden bir örnek ;

Hocam temanın ismini ve hangi repo da olduğunu da paylaşırsak daha yararlı olacağını düşünüyorum. Hoşumuza giderse uygulama imkanımız olur en azından. Bu şekilde sadece fotoğraf görüyoruz çünkü

Tema: Visio HD ios8
    Repo:HackYourIphone

• sonraki msjda düzeltim özürdileyerek
  • Yahu sürekli olarak icloud şifremi sorup durmaya başladı cihaz JB'den sonra. Sizce neden olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacak363

quote:

Orijinalden alıntı: ZONapple5G

arkadaşlar kusura bakmayın sourceyi yanlış vermişim doğrusu repo.iosdelisi.com/ mazur görün beni

hocam bu sprintomize 3 tam ful sürüm değil eksikler mevcut. mesela denetim merkezinin rengini değiştirmiyor

idare edecez olduğu kadarıyla ama %90 sorunsuz çalışıyor ama önemli olan işini hemen hemen hallediyor
  • repo.iosdelisi.com source ekleyin işinize yarar çok güzel güncel tweaklar var
  • Başlık açtım ama cevap gelmedi birde buraya yazayım.
    İcleaner Pro da "kullanılmayan paket bağımlılıkları" ikonunuda işaretleyip temizlik yaptım ve sonrasında cydiada aşağıdaki hatayı almaya başladım.Bunu nasıl aşabilirim?
  • quote:

Hocam temaya bayıldım. İsmi ve reposunu söylerseniz sevinirim

• "taig tools (4990) çalışmayı durdurdu" hatası alıyorum çözümü bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KadiRocK

Başlık açtım ama cevap gelmedi birde buraya yazayım.
    İcleaner Pro da "kullanılmayan paket bağımlılıkları" ikonunuda işaretleyip temizlik yaptım ve sonrasında cydiada aşağıdaki hatayı almaya başladım.Bunu nasıl aşabilirim?

tweakı sil düzelir

• bu hatayı aldım ancak çözümü yok sitede ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak03

bu hatayı aldım ancak çözümü yok sitede ?

taig yeni sürüm yayınlamış onunla dene hatalar giderilmiş

• Arkadaslar acil yardiminizi bekliyorum.
    Elimde iphone 5 var icinde ios6 yuklu. 8.3'e daha stabil hale gelmeden gecmek istemiyorum. Bu yuzden ios7 ye gecmek istedim ama herseferinde 3149 hatasi aldim. Tum yontemleri denedim cozum olmadi.
    Birkac forumda apple artik 7 kurmamizi engelledigini ve imkansiz oldugunu soylemiS. Bunun dogrulugu nedir??
    Vereceginiz cevaba gore 8.3 yuklicem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adaletlazım2015

quote:

quote:

quote:

aynen beyler tema ismini ve repoyu da yazalım.
    Edit: tema iOS 6 complete repo xarold

hocam aktif sesi satın mı aldınız ipa olarak mı yüklediniz

Hocam şu an ücretli mi bilmiyorum ama ben ücretsiz indirmiştim appstoreden.

• quote:

Orijinalden alıntı: SdRYmZ

Arkadaslar acil yardiminizi bekliyorum.
    Elimde iphone 5 var icinde ios6 yuklu. 8.3'e daha stabil hale gelmeden gecmek istemiyorum. Bu yuzden ios7 ye gecmek istedim ama herseferinde 3149 hatasi aldim. Tum yontemleri denedim cozum olmadi.
    Birkac forumda apple artik 7 kurmamizi engelledigini ve imkansiz oldugunu soylemiS. Bunun dogrulugu nedir??

Dostum imzası kapalı olan Sürümü telefonuNuza yükleyemezsiniz iOS 7 imzaları açıkken geçseydiniz olurdu ama artık sadece iOS 8.3 e geçebilirsiniz ki bence iOS 6 daha stabil geçmeyin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SdRYmZ

Arkadaslar acil yardiminizi bekliyorum.

Dostum imzası kapalı olan Sürümü telefonuNuza yükleyemezsiniz iOS 7 imzaları açıkken geçseydiniz olurdu ama artık sadece iOS 8.3 e geçebilirsiniz ki bence iOS 6 daha stabil geçmeyin

hocam uikittools diye bi güncelleme geldi onu güncelledim temiz olsun diye restore atip tekrardan 2.1.3 le jb kurayım mı

• 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.