Şimdi Ara

Ios 8.1 iphone 5 pil degerleri nasil ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ios 8.1 de bu degerleri yakalayabilirmiyim (radyo ekran acik dinlenildi ve sadece wifi kullanildi) IOS 8.0.2
     Ios 8.1 iphone 5 pil degerleri nasil ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam bu değerleri bilmem ama benim tam gün giden şarjım yarım güne düştü
    iphone 5 8.1
  • Dostum inan 8.1 e güncelleyince pilin önemi kalmıyor. ben öyle çok şikayetçi olan birisi değilim, apple fanboy dediklerinizden bile sayılırım. ama telefon güncellediğimden beri doğru dürüst wi fiye bağlanamıyor, bağlansa kopuyor, en basit internet tabanlı oyunu bile açamıyor. allahtan 6gb internetim var da çok mağdur olmuyorum. wifi sorunu çözülmeden sakın güncelleme telefonunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadipdiri

Dostum inan 8.1 e güncelleyince pilin önemi kalmıyor. ben öyle çok şikayetçi olan birisi değilim, apple fanboy dediklerinizden bile sayılırım. ama telefon güncellediğimden beri doğru dürüst wi fiye bağlanamıyor, bağlansa kopuyor, en basit internet tabanlı oyunu bile açamıyor. allahtan 6gb internetim var da çok mağdur olmuyorum. wifi sorunu çözülmeden sakın güncelleme telefonunu

sabah uyanınca wifiye bağlanıyorum .Full çekmesine rağmen internete girmiyor.Bende modeme format atıyorum o şekilde giriyor.Yani modeme 12 saatte bir reset atmam gerekiyor .Öyle bağlanıyor yoksa wifi çekmemesi gibi bir sorun yok suanda .
    ilk çıktıgında ios 8.1 i yukledim
    max 4 saat kullanım süresi gorunce dırekt 8.0.2 e geri döndüm .Ama bazı arkadaşlar kullanım sürelerinin ekran goruntulerını atıyorlar 6-7 saat kullanım süresi gören bile var .Ama cogunluk pil süresinden şikayetçi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    iPhone 6 Plus 8.2 Şarj
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.