Bildirim
Ios 8.1 iphone 5 pil degerleri nasil ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
hocam bu değerleri bilmem ama benim tam gün giden şarjım yarım güne düştü
iphone 5 8.1 -
Dostum inan 8.1 e güncelleyince pilin önemi kalmıyor. ben öyle çok şikayetçi olan birisi değilim, apple fanboy dediklerinizden bile sayılırım. ama telefon güncellediğimden beri doğru dürüst wi fiye bağlanamıyor, bağlansa kopuyor, en basit internet tabanlı oyunu bile açamıyor. allahtan 6gb internetim var da çok mağdur olmuyorum. wifi sorunu çözülmeden sakın güncelleme telefonunu -
quote:
Orijinalden alıntı: bahadipdiri
Dostum inan 8.1 e güncelleyince pilin önemi kalmıyor. ben öyle çok şikayetçi olan birisi değilim, apple fanboy dediklerinizden bile sayılırım. ama telefon güncellediğimden beri doğru dürüst wi fiye bağlanamıyor, bağlansa kopuyor, en basit internet tabanlı oyunu bile açamıyor. allahtan 6gb internetim var da çok mağdur olmuyorum. wifi sorunu çözülmeden sakın güncelleme telefonunu
sabah uyanınca wifiye bağlanıyorum .Full çekmesine rağmen internete girmiyor.Bende modeme format atıyorum o şekilde giriyor.Yani modeme 12 saatte bir reset atmam gerekiyor .Öyle bağlanıyor yoksa wifi çekmemesi gibi bir sorun yok suanda .
ilk çıktıgında ios 8.1 i yukledim
max 4 saat kullanım süresi gorunce dırekt 8.0.2 e geri döndüm .Ama bazı arkadaşlar kullanım sürelerinin ekran goruntulerını atıyorlar 6-7 saat kullanım süresi gören bile var .Ama cogunluk pil süresinden şikayetçi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X