Şimdi Ara

iOS 8.1.3 YouTube uygulaması ileri sarma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler internetim hızlı olmasına ragmen ileri sarıca video donuyor.Bekliyorumvideo tamamen yükleniyor be o gri çizgi içinden bi yere sarıyorum ve donuyor.Sonra değişik bi simge geliyor.Video yüklenemedi diyor bence youtube yeni bir güncelleme vermeli.

Not:Cihaz 4S

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cok uzun zamandir boyle bu durum zaten, yeni bir sey degil. Ayni zamanda iPhone a has bir durum. Android de hic bir problem yok.
    Mecbur Puffin in masaustu surumuyle kullaniyorum youtube u, cok rezil bir durum.

• W.Amadeus kullanıcısına yanıt
    Bence bu durumun sebebi googleSonuçta kendine rakip bir işletim sistemi iOS.

• quote:

Orijinalden alıntı: dehacocuk

Bence bu durumun sebebi googleSonuçta kendine rakip bir işletim sistemi iOS.

Aynen ben de boyle dusunuyorum.
    İnternet super hizli, cihaz super hizli ama program sanki kasıtlı bir sekilde calismiyor.
    Her uygulamada can çekişen s4 bile aslan gibi calistiriyor youtube u. (Eşimin telefonu)
    Kasıt var kesin.

• Sorun Youtube'da. iOS ile alakası yok. Bilgisayarda da zaman zaman aynı şeyle karşılaşıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • W.Amadeus kullanıcısına yanıt
    Aynen aynı videoyu s5 minide sorunsuz açıyorumve sardırıyorum ama kendi telimde yapamıyorum ve bu insana koyuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.