Şimdi Ara

İOS 7 Kilit Ekranında Takıldı Kaldı ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar İOS7 kurdum kilit ekranında öylece kaldı sağa sola kaydıramıyorum restore etmekte istemiyorum bir sürü müzik fotoğraf uğraşmak istemiyorum

• Aynı sorun bugün benimde basıma geldi. Telefonu bilgisayara bağlayın düzelecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayara bağlayamayacak durumda iseniz şunu yapın, 1 dakikada çözülsün.
    Cihaz açık ve çalışır durumdayken home ve power tuşlarına basılı tutun. Elma ekranı gelince ikisini de bırakın. Cihaz normal şekilde açılacak.
    Saygılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Bilgisayara bağlayamayacak durumda iseniz şunu yapın, 1 dakikada çözülsün.
    Cihaz açık ve çalışır durumdayken home ve power tuşlarına basılı tutun. Elma ekranı gelince ikisini de bırakın. Cihaz normal şekilde açılacak.
    Saygılar.

Ben bugün bunu denemiştim olumlu bir yanıt alamamıştım , umarım düzelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Powerx*

quote:

Saygılar.

Sorunun kaynağı, şarjın %20 - %10'a düşmesiyle gelen uyarının kilit ekranının arkasında kalması ve "TAMAM" deyip bu uyarıyı kapatıp, işlemlerimize devam edemememiz. Eğer Power+Home ile sorun çözülmez ise, SIRI olanlar Home tuşuna basılı tutup herhangi bi app açmayı denesinler. SIRI olmayanlar ise, Home tuşuna basılı tutarak Voice Control ile birini aramayı denesinler, şarj uyarısı ekranda belirince "Tamam" deyip telefonu normal şekilde kullanmaya devam edebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JumarQuadra -- 2 Temmuz 2013; 22:52:27 >

• Arkadaşlar soft reset atabilirsiniz bu tür sorunlarda. Home tuşu ve power tuşuna aynı anda bir kaç sn basmak yeterli olacaktır. Cihaz kapanır ve yeniden açarsanız düzelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JumarQuadra

quote:

quote:

Saygılar.

Sorunun kaynağı, şarjın %20 - %10'a düşmesiyle gelen uyarının kilit ekranının arkasında kalması ve "TAMAM" deyip bu uyarıyı kapatıp, işlemlerimize devam edemememiz. Eğer Power+Home ile sorun çözülmez ise, SIRI olanlar Home tuşuna basılı tutup herhangi bi app açmayı denesinler. SIRI olmayanlar ise, Home tuşuna basılı tutarak Voice Control ile birini aramayı denesinler, şarj uyarısı ekranda belirince "Tamam" deyip telefonu normal şekilde kullanmaya devam edebilirler.

Ne yazık ki söylediklerinizin hepsini denemiş biriyim. Voice control ile arama da yaptım olmadı, home + power da denedim yine olmadı. Bende tek çözüm bilgisayara takmak oldu, ama iTunes yüklü olan bir bilgisayara.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E Tab 4 Şarj Bitti Açılmıyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bugün aynı sorunla karşılaştım. Home+Power işe yaramadı, dediğim şekilde hallettim. Bu şekilde halledemeyenler, pc başındalarsa eğer dediğiniz yolu deneyebilirler.
  • Şarj %20 ve %10'un altına düştüğünde çıkan uyarı, kilit ekranının altında kaldığından ve o uyarıya OK diyemediğimizden kilit ekranında kalıyoruz. Yani aslında telefon kitlenmiyor biz sadece görmediğimiz bir uyarıya OK diyemiyoruz. şarja takıp, %21'e çıkmasını bekleyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyperviper -- 5 Temmuz 2013; 2:42:38 >
  • Home tusuna 3 kez bas kafa hareket algilama aktif oluyor ve yesil cerceve kilidi ac kismina gelince kafani saga cevir

• Ne tesaduf banada aynısı oldu akşam 30 dk ugraştım

• quote:

Orijinalden alıntı: JumarQuadra

quote:

quote:

Saygılar.

bende bu şekilde aşıyorum problemi.

• arkadaşlar sorunu buldum şarj uyarısından harici bende birine ödemeli attığımda eğer tuşlar kendi kendine kiitlenir ve daha sonra tuşlar kilitliyken sana operatörden cevap geldiğinde kapat tuşundan sonra kilit açılmıyor aynı şey şarjın azalma uyarısıyla da oluyor. Kilit ekranı Altta kalıyor ve dokunmatiği çalışmıyor.

Bununla fazla karşılaşmamamız için yapmamız gereken öncelikle ekran kilidini elle kilitlememiz olacaktır. Eğer ki kendiniz kilitlerseniz otomatik yerine o zaman sorun ortadan kalkıyor.

E oldu da Unuttun ve bu sorun karşına çıktı.

O zaman yapılması gereken basit Home tuşuna uzunca basıyoruz ve 'Voice Control' geliyor karşımıza burada konuşarak telefona kayıtlı birini aramanız gerekli. aradıktan sonra hemen aramayı bittirdiğinizde zaten aradığınız kişiyi rahatsız etmiyor oluyorsunuz ve aramayı bittirdiğiniz de tekrar karşınıza kilit ekranı geliyor Ama bu sefer ön tarafa çıktığı için sorun ortadan kalkıyor.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.