Şimdi Ara

iOS 7 [ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.061
Cevap
32
Favori
91.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oskis

quote:

Orijinalden alıntı: Multe

Akşam olsada kursak bugün akşam hiçbir işim yok zaman geçirmek için istiyorum sırf bunu

Gm surumunu kastediyorsunuz heralde? Nihahi son surum bnim bildigim yarindan sonra cikmicakmi?

valla bilmiyorum hocam anlamam pek sadece bugün geleceğini söyleyen arkadaşları dikkate alarak söyledim bunu bişey bildiğimden değil yani oyalanacak bişeyler çıktı seviniyordum

• Arkadaşlar 3g açma kapama tuşu bildirim ekranına hiçmi gelmiyecek tek beklediğim o acaba bilgisi olan varmı ?
  • iOS 7 + Jailbreak = yan yatmış sekiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ios 7 nin tasarimi hosuma gitti ama ios 6 kadar hizlanmassa o hizi yakalayana kadar gecis yapma taraftari degilim

• Bekleyip gorucez hocam merakla bekliyorz acaba yeni ituneste tanitilicakmidir??

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan Mmc

Merakım iphone 4 de durum ne olacak diye

iOS 6.1.3'te kasmalar çok oluyordu, iOS 7'de artık nasıl olacak ben de merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LodosFelonica

Önlerden yerimizi alalım. Eski iOS'un temasını özleyeceğim.

Bence yeni tema çok daha iyi. Ben özlemeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IdeaBulb

quote:

iOS 6.1.3'te kasmalar çok oluyordu, iOS 7'de artık nasıl olacak ben de merak ediyorum.

Beta 3 yüklemiştim heralde en son çok kasıyodu döndüm final sürümü de böyle olursa geçemem zaten
  • quote:

Al benden de o kadar
  • SHSH KAYDI ALMAYI UNUTMAYIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: jour

SHSH KAYDI ALMAYI UNUTMAYIN

Kesinlikle !
  • quote:

Orijinalden alıntı: IdeaBulb

quote:

Bence yeni tema çok daha iyi. Ben özlemeyeceğim.

Ben bir tek haritaları özleyeceğim şahsen.Çok işe yarıyordu ve arayüzü çok iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

quote:

+sonsuz. O altı iOSluk arayüz iyi özlettircek kendini. Biraz önce beta 6'dan döndüm, son zamanları geçireyim artık diye de; o kadar basit geldi ki. Sonuç daha çok sevdim iOS 6'yı.

Güle güle iOS 6.

Ayrıca reklam alanı.

Reklam alanı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hellori Hazretleri

şu kontrol merkezine konum servislerini ve hücresel veriyide koysalardı. hücresel veriyi açınca aşağı açılır tab şeklinde 3g'yi etkinleştir çıksaydı, mesajlaşma, mail ve safari ekranları göz yoracak kadar bembeyaz olmasaydı eyiymiş..

Bence de 3G koymaları gerekiyordu Control Center'a. Control Center'a acil kullanımlık şeyler konulmalı, hesap makinesi gibi şeyler değil.
  • ios 6 yok gibi bir şeydi.iPhone a pek bir yarar getirdiğini söyleyemem.iPad de şu 5 parmağı ekran üzerinde birbirne yaklaştırma hareketiyle geriye gitme geldi galiba benim için iyi olan.Ama iOS 7 yi çok beğendim görsellik olarak Android'in önüne geçti iOS.Bide şu iPhone küçük ekranlı olmasa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarlBenz

4s kullanıcısıyım
    hiç ios betası kurmadım
    ios 7 kurmayacagım galiba
    sevmedim
    zaten uygulamalar şuan bile ios 5 destekliyor
    ios 6 1 sene gider rahat uygulamalarda
    ama meraklanmıyor degilim

Meraklandıysan kur, seversin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mariachi@

Abi cok merak ediyorum ya
    Cok isterdim apple da calismayi

Kim istemez ki?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoWLoadinG

iOS6 Temasını özleyeceğim o kesin ama bu iOS7 yüklemeyeceğim anlamına gelmez, yepyeni bir arayüz yeni deneyimler ve eklenen bir çok özellik söz konusu. Benim dikkatimi çeken bütün tanıtım beyaz iPhone üzerine yapılıyor, evet temalardan siyaha uygunluk da sağlandığı Beta sürüm kullananlar tarafından dile getirildi ama bu üvey evlat muamelesi nedir tanıtımdaki?

Önlerden yerimi alayım ben, ilk hatalar ortaya çıksın bir öyle geçerim muhtemelen. Yalnız şu Edge/3G/4G/LTE Dönüşümünü gerçekleştirebileceğimiz bir buton olmaması hala büyük bir kayıp, hatta benim beklediğim tek buton oydu.

Onu büyük ihtimal iOS 8'de giderirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djhaci

Bekliyoruz bugün çıkacağı kesin mı ios7nin

Yarın kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vox.x

10 eylülde çıkıcak diyolar ama ben pek öyle olucağını düşünmüyorum.Neyse yerimizi alalım

10 Eylül'de etkinlik yapacaklar, aynı zamanda herkese açık olarak neden sunmasınlar ki?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.