Şimdi Ara

iOS 7 [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.061
Cevap
32
Favori
90.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ahmet©

quote:

Orijinalden alıntı: IdeaBulb

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hellori Hazretleri

şu kontrol merkezine konum servislerini ve hücresel veriyide koysalardı. hücresel veriyi açınca aşağı açılır tab şeklinde 3g'yi etkinleştir çıksaydı, mesajlaşma, mail ve safari ekranları göz yoracak kadar bembeyaz olmasaydı eyiymiş..

Bence de 3G koymaları gerekiyordu Control Center'a. Control Center'a acil kullanımlık şeyler konulmalı, hesap makinesi gibi şeyler değil.

katiliyorum. 3g bizim gibi ulkelerde pahali. wifi yi kapatabiliyorsan,3gyi de kapatmalisin.
    ios8 de buyuk yenilikmis gibi 3g kapatma ozelligini de getirirler.
    gittukce nokialasmaya basladi apple. sonu hayirli olsun.

Aslında ülkelerinde 3g yi kapatma gereği duymadıkları için böyle bir işleve gerek duymamış olabilirler.

Biz kullanıcılar, ortak bir mail hazırlayıp atmalıyız diye düşünüyorum. Daha önce böyle bir çok organizasyonlarımız olmuştu. Özellikle Türkçe iTunes de

DH için yaparlar mı?

Daha önce yaptılar, bir daha neden olmasın?

@konsolalmayacalisanadam

Tşkler, GM gelsin de yükleyeyim o zaman

Ortalama kaç kişi aynı anda atıyor? Aslında fena fikir değil, Twitter'da da #wewant3gshortcutincontrolcenterfromapple adlı bir TT'de oluşturabiliriz

• Evet hocam ilk betalar çıktığında ana ekran ve kilit ekranı için panorama duvar kağıdı özelliği vardı son betada kaldırdılar o güzeldi mesela
    Yada yine dediğim gibi kilit yazıları ve şeffaflık olayı ilk betalarda güzeldi sonraki betalarda kaldırdılar bence onlar çok güzeldi geri gelmeli ama bunlar göreceli kavramlar herkes benim gibi düşünmeyebilir

Ama tamamen yeni bir işletim sistemi olduğu için eksikler hatalar var ve muhakkak olacaktır. Mühim olan bunların düzeltilmesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @IdeaBulb
    O yazığını onlar çözene kadar iOS8 çıkar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnızaslan

Evet hocam ilk betalar çıktığında ana ekran ve kilit ekranı için panorama duvar kağıdı özelliği vardı son betada kaldırdılar o güzeldi mesela
    Yada yine dediğim gibi kilit yazıları ve şeffaflık olayı ilk betalarda güzeldi sonraki betalarda kaldırdılar bence onlar çok güzeldi geri gelmeli ama bunlar göreceli kavramlar herkes benim gibi düşünmeyebilir

Ama tamamen yeni bir işletim sistemi olduğu için eksikler hatalar var ve muhakkak olacaktır. Mühim olan bunların düzeltilmesi

Sen de haklısın bir yandan.

• iOS 7 betalar nasıl diye soran arkadaşlar için tam taşlar yerine oturmadan güncellemeyin derim. Hatta yeni iPhoneler çıkana kadar güncellemeyin çünki yenileri çıkartmak için işletim sistemindeki bugları düzeltmek zorundalar. iOS 7 görünüş nasıl mı derseniz, apple "sade"liği ön plana almış ama aşırı sade olmuş. Yani bir süreden sonra gözü yoracak düzeyde (bence). Ana uygulama ekranı biraz çocukça olmuş. iOS 6 daki cool'luğu yok malesef :( En iyi yapılacak şey beklemek bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

@IdeaBulb
    O yazığını onlar çözene kadar iOS8 çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: milnot

iOS 7 betalar nasıl diye soran arkadaşlar için tam taşlar yerine oturmadan güncellemeyin derim. Hatta yeni iPhoneler çıkana kadar güncellemeyin çünki yenileri çıkartmak için işletim sistemindeki bugları düzeltmek zorundalar. iOS 7 görünüş nasıl mı derseniz, apple "sade"liği ön plana almış ama aşırı sade olmuş. Yani bir süreden sonra gözü yoracak düzeyde (bence). Ana uygulama ekranı biraz çocukça olmuş. iOS 6 daki cool'luğu yok malesef :( En iyi yapılacak şey beklemek bence.

Çocukça olması önemli değil, Android ya da WP8'e benzemesi de, önemli olan bizim beğenmemiz. Şahsen ben herşeyini çok beğendim.

• iTunes güncelleme çıktı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan Mmc

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SucukluAşure

iOS 7 + Jailbreak = yan yatmış sekiz

Hiç gerek yok bence JB'ye, zaten birçok yenilik geldi. Hem de JB telefonu yavaşlatıyorken...

Jb siz telefona telefon mu derim söyle yanına soğan patatesi de atıcan ...

JB'siz telefona telefon denmez zaten, JB'siz telefon denir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hiç gerek yok bence JB'ye, zaten birçok yenilik geldi. Hem de JB telefonu yavaşlatıyorken...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hemen atıyorum kendimi camdan aşağıya.

• Ana ekrandaki dock, biraz şeffaf olsaymış daha iyi olurmuş sanki. Buradaki gibi. Ya da iOS 6'nın ki gibi olsada olurmuş biraz makyajla.

iOS 7 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanberk -- 9 Eylül 2013; 14:49:32 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Adam sözcük oyunun ... neyse ban yemek istemiyorum , sevgili arkadaşalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir ben beğenmedim sanırım şu iOS 7 temasını. Çok basit duruyor, Android gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanberk

Ana ekrandaki dock, biraz şeffaf olsaymış daha iyi olurmuş sanki. Buradaki gibi. Ya da iOS 6'nın ki gibi olsada olurmuş biraz makyajla.

iOS 7 [ANA KONU]

Üstteki gibi olsa daha iyi mi olur diyorsunuz?
  • quote:

quote:

Ana ekrandaki dock, biraz şeffaf olsaymış daha iyi olurmuş sanki. Buradaki gibi. Ya da iOS 6'nın ki gibi olsada olurmuş biraz makyajla.

iOS 7 [ANA KONU]

Evet. Bilmiyorum belki de gözüm iOS 7'nin tasarımına alışmadığı için böyle istiyor olabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Persona Grata

Bir ben beğenmedim sanırım şu iOS 7 temasını. Çok basit duruyor, Android gibi.

Android gibi olmasına kafanı takma, sen beğendiysen iş bitmiştir.
  • quote:

quote:

quote:

iOS 7 [ANA KONU]

Evet. Bilmiyorum belki de gözüm iOS 7'nin tasarımına alışmadığı için böyle istiyor olabilirim.

Alttaki de güzel de ben de sizin gibi üsttekinin daha iyi olduğu kanısındayım.

• Üsttekinin daha göze hoş gelen bir duruşu var. Alttaki arkaplanı kapatıyor. Veya dediğim gibi iOS6'nın dock tasarımına biraz makyaj yapılarak da sunulabilirdi. Şu anki haliyle beğenmediğim değişiklerden birisi dock, diğerleri ise 3-5 tane ikon tasarımı.

@IdeaBulb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanberk -- 9 Eylül 2013; 15:04:23 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu kadarını da beklemiyordum,

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.