Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jb yaptıktan sonra arama yaparken üst bar siyah oluyor siyah arka planda ise arama esnasında ne saati ne şarj göstergesini hiçbişeyi göremiyorum. İki kez restore yapıp denedim hiçbir tweak yüklemeden denedim sonuç yine aynı. Bu herkeste böyle mi? Ve bir çözümü var mı? Başına gelen olursa paylaşırsa sevinirim.
  • Arkadaşlar mobilesubstrate olayı düzeltildi mi acaba? Halen sorun devam ediyor mu? iPhone 5 GSM cihazım var.
  • iPad için iOS 7 uyumlu retinapad tarzı bir program yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0tyldrm0

iPad için iOS 7 uyumlu retinapad tarzı bir program yok mu ?

Fullforce var ama o da retinapad'den beter. Yine de en iyisi retinapad.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellenen Tweak'lar :

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlglc

Jb yaptıktan sonra arama yaparken üst bar siyah oluyor siyah arka planda ise arama esnasında ne saati ne şarj göstergesini hiçbişeyi göremiyorum. İki kez restore yapıp denedim hiçbir tweak yüklemeden denedim sonuç yine aynı. Bu herkeste böyle mi? Ve bir çözümü var mı? Başına gelen olursa paylaşırsa sevinirim.

Arkadaslar bi kontrol edip neticeyi söyler mısınız arama yaparken koyu renkli duvar kağıdında statusbar görünüyor mu?

• Thursy T kullanıcısına yanıt
    MobileSubstrate Fix iOS 7 ve Substrate Safe Mode u tekrar yüklerseniz düzelebilir. Bundan önce çıkan ios 6 teması bende çalışmamıştı bunları yapınca oldu.
  • quote:

quote:

Jb yaptıktan sonra arama yaparken üst bar siyah oluyor siyah arka planda ise arama esnasında ne saati ne şarj göstergesini hiçbişeyi göremiyorum. İki kez restore yapıp denedim hiçbir tweak yüklemeden denedim sonuç yine aynı. Bu herkeste böyle mi? Ve bir çözümü var mı? Başına gelen olursa paylaşırsa sevinirim.

Arkadaslar bi kontrol edip neticeyi söyler mısınız arama yaparken koyu renkli duvar kağıdında statusbar görünüyor mu?

Bu genel bir sorun. Kb ile ilgili. Restore yapmama gerek yok yani. Bendede aynı sorun var. Hatta kamera'yı aç video moduna getir bi status bar' a bak :)

• quote:

Orijinalden alıntı: noyantosuner

MobileSubstrate Fix iOS 7 ve Substrate Safe Mode u tekrar yüklerseniz düzelebilir. Bundan önce çıkan ios 6 teması bende çalışmamıştı bunları yapınca oldu.

onu hallettım hocam bı sıkıntı yok bir kaç mesaj sonra resim atmıştım hatta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulo206

quote:

quote:

Bu genel bir sorun. Kb ile ilgili. Restore yapmama gerek yok yani. Bendede aynı sorun var. Hatta kamera'yı aç video moduna getir bi status bar' a bak :)

Cydia.vn reposunda statusbarfix ios7 tweakini bulup kurarsanız sorununuz çözülecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: bluemoon

Ya valla bıktım artık.
    Şimdide bildirim merkezinde hava durumu gözükmüyor.

Ayarlarla ilgili sıkıntı yok, hepsini kontrol ettim.

Çözüm yolu onerebilecek olan?

Bende de ayni sorun var. Butun tweakleri kaldirdigim halde sorun devam etti. Cozum yolu su an icin yok sanirim.

• Thursy T kullanıcısına yanıt
    Mesajı daha önce yazmıştım ama gitmeyince tekrar yollayayım dedim. Düzeldiğine sevindim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mo-Cuishle

quote:

Orijinalden alıntı: bulo206

quote:

quote:

Cydia.vn reposunda statusbarfix ios7 tweakini bulup kurarsanız sorununuz çözülecektir

Aynen dediğiniz gibi sorun çözüldü umarım benim gibi bilmeyen diğer arkadaşlar da görüp faydalanırlar. Teşekkürler.

• Temple run oz'u bulabileceğim repo var mı?

• @Mo-Cuishle çok teşekkür ederim.

• JB sonrası bildirim merkezinde hava durumunu göremeyenler Ayarlar>Genel>Sifirla>Tum Ayarlari Sifirla yapip sonrasinda konum servislerini acsinlar. Bende sonuc olumlu (tabi bazi ayarlamalari tekrar yapmaniz gerekecek)

• audio recorder
    telefon gorusmelerini ses kaydi yapiyor
    5s de calisiyor su an isine yarayan olur belki
    repo adresi
    apt.178.com

• quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Temple run oz'u bulabileceğim repo var mı?

Repolar oyun indirme yeri değildir oyun için 25pp indireceksin apt.25pp.com dan indirebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: treko

quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Temple run oz'u bulabileceğim repo var mı?

Repolar oyun indirme yeri değildir oyun için 25pp indireceksin apt.25pp.com dan indirebilirsin

Cydia mı ekleyecem, nasıl yapacam, tarif edebilir misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • JB hep ilgimi çeken bir şeydi fakat hiç bir fikrim yoktu. Yapalım dedik ama videolara baktım da o kadar efsane güzel diyebileceğim bir şey bulamadım belki de beklentim yüksekti ben de yapmamaya karar verdim.
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.