Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yüklediğim tweak ler ayarlar menüsünde görünmüyor . Nasıl görünür hale getirebilirim acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pekitkan P kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler, bende de ise yaradi.

• Arkadaslar,
    Su klasore girip bir uygulama actigimizda, uygulamadan cikinca yine o klasor acik kaliyor.
    Bunu engelleyebilen bir tweak var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

Orijinalden alıntı: treko

quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Temple run oz'u bulabileceğim repo var mı?

Repolar oyun indirme yeri değildir oyun için 25pp indireceksin apt.25pp.com dan indirebilirsin

Cydia mı ekleyecem, nasıl yapacam, tarif edebilir misiniz?

Cydiaya repo eklemeyi biliyorsan apt.25pp.com ekliyorsun ordan 25pp uygulamasını indiriyorsun telefona AppStore gibi ordan uygulama indirebiliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treko -- 1 Ocak 2014; 22:48:13 >
  • Güncellenenler :

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 1 Ocak 2014; 23:01:23 >
  • Bugün cihazın 2 dk gibi geç açılmalarına ve o repo eklemedeki sorunlara sinir olup yine kaldırdım jbyi... 2 dkda cihaz açılması nedir ya Biraz daha bekleyeceğim ben yine.
  • 2 dk Uzun Bir Süre :S
    Ama biraz daha beklemekte fayda var tabikide,
    umarım Cydia'da güncellemelerle yada yeni bir evasi0n-1.0.3 versiyonu ile bunlar aşılır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 1 Ocak 2014; 23:17:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

Güncellenen Tweak'lar :

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

bu güncellemeler bende gözükmüyor.. bi ayarı felan mi var acaba ? birde bu rpetrich reposunun adresini alabilirmiyim kardeş ?

• Hocam valla repoarla alakalı :)

Repo :http://rpetri.ch/repo/
  • Arkadaşlar Zeppelin Türk Futbol takım logolarını ekleyemedim. Varmı çözümü olan?
  • Eyvallah müdür lock screen tool dün çalışmamıştı bugün güncelleme sayesinde ve senin de bizi haberdar etmen sayende çalıştı.
  • BigBoss Reposunda : Lockdown Pro iOS 7 Güncellendi..
  • Eyvallah Hocam Elimden geldiğince Birşeyler yapıyorum :)
    Güncellemeler İyidir yani sorunlar gideriliyor,
    Yeni seçenekler ekleniyor yani bu konuda güzel oluyor :)
  • Bu arada twitter adresini paylaşabilir misin bi mahsuru yoksa takip edeyim seni, yeni güncellemerden daha çabuk haberdar olurum :)
  • ücretsiz bulabilirmiyiz lockdown proyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinPeAcE -- 1 Ocak 2014; 23:36:01 >
  • Ücretsiz bulmamız 1-2 günü bulacaktır tabi kırılmış haliyle :),
    ama bir kaç kaynağa bakayım bulabilirsem buradan da .deb dosyasını paylaşabilirim :)
  • Eskiden şuan ki ios7 hidden settings benzeri springtomize 2 vardı. O ios7 de çalışıyor mu?

• InfiniDock, Infiniboard ve Infinifolders 2.1 iOS 7 İçin Güncellendi..
  • tamam teşekkürler birde çalışan reklam engelleyici varmı bildiğiniz kaloradan add blocker'ı indirdim ama app lerde çalışmıyor düğmeyi açıyorum programdan çıkınca geri kapanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: WinPeAcE

tamam teşekkürler birde çalışan reklam engelleyici varmı bildiğiniz kaloradan add blocker'ı indirdim ama app lerde çalışmıyor düğmeyi açıyorum programdan çıkınca geri kapanıyor.

Bende Kaloranın Reposundan indirmiştim ama Başka bir kaynak bulmamız gerekecek program çalışmalarını engellemiyecek olan..
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.