Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (841. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 839840841842843
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GeneralHamburger

home tuşunu yıpratmamak için SMARTTAP ADLI TWEAK KURUN ..çok işe yarıyor

LG G2 alıp bana artistlik yapan arkadaşıma güzel bir cevap olanağı oldu bu çok sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: upperlımb

quote:

LG G2 alıp bana artistlik yapan arkadaşıma güzel bir cevap olanağı oldu bu çok sağol

Pil canavarı bir tweak.Telefonun pilini çok hızlı bitiriyor.

• ARKADAŞLAR CİHAZIM GARANTİDE DEĞİŞİME GİRDİ VE 7.0,2 İLE GELDİ SİZCE 7.1.2 GÜNCELLİYEYİM Mİ JB YAPICAM ÖNERİNİZ NEDİR?
  • quote:

Orijinalden alıntı: L u g a l

ARKADAŞLAR CİHAZIM GARANTİDE DEĞİŞİME GİRDİ VE 7.0,2 İLE GELDİ SİZCE 7.1.2 GÜNCELLİYEYİM Mİ JB YAPICAM ÖNERİNİZ NEDİR?

7.0.2nin bataryası 7.1e göre %10-15 daha iyi, 7.1de sadece animasyonlar daha hızlı. Animasyon hızını springtomize 3 ile arttırırsın ben geçme derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler, ben jb yaptım tweak filan kurdum iyi hoş sorun yoktu. Geçen şarja takana kadar bi problem yaşamadım. Şarja taktıktan sonra iphone sürekli donmaya başladı. Bir işlem yaparken aniden donuyor ekran filan, tuşlar filan da işlevsiz kalıyor bir süre sonra kendine geliyor. Sonra yine donuyor ve kendine geliyor böyle devam edip duruyor. Şarjdan çıkardıktan sonra kısa sürede tüm şarjı bitiyor. Aşırı yüklenme oldu galiba ama çok bir şey de yüklü değil.

Ne yapmam lazım, yardımlarınızı bekliyorum.

iphone 5 / 7.1.1
  • IntelliScreenX (Cracked iOS 7.1 Library) Düzenli çalışan ekledim denedim bende çalıştı deyip geri dönüşlerinizi yapın .
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• Sıfırdan yeni jb yapmak zorunda kaldım. Şu AppSync gibi olması gereken tweakleri söyler misiniz? Bir de başka bir şey daha vardı a ile başlıyor hepsi küçük harfliydi 2 filan vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalora

IntelliScreenX (Cracked iOS 7.1 Library) Düzenli çalışan ekledim denedim bende çalıştı deyip geri dönüşlerinizi yapın .
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

ekledim denedim bende çalıştı :)

sende birde tr yaması vardı onuda ekledim gayet güzel oldu ellerine sağlık.
    biteyourapple reposunda sürekli güncelle var. güncelliyoruz gitmiyordu. sende ki sorunsuz olmuş thank you. hocam

senin repondaki locklaunch7 ios 7 2.0 çalışmıyodu bir bakabilirmisiniz?

• --caner-- kullanıcısına yanıt
    Sorunlu olana bakmaya çalışırım fakat ben lisanslamıyorum düzenliyorum sağlıklı birşey bulursam haber ederim bunuda direk bir yerden alıp eklemedim bu "IntelliScreenX " düzenledim yani ayrıca güle güle kullanın bizi takip etmeye devam .
  • cydia substrate yi güncelledikten osnra telefonu safe moddan çıkaramıyorum ne yapmam lazım ?

edit. kalora nın repodaki ınteractive notif.. tweakının son güncellemesinden dolayı olmuş kaldırınca çözüldü sorun var heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanerArslann -- 7 Ağustos 2014; 15:53:22 >
  • CanerArslann kullanıcısına yanıt
    Interactive Message Notifications (0.6-beta-7) Hocam son betayı ekledim tekrar denermisin.
  • kalora kullanıcısına yanıt
    IntelliScreenX (Cracked iOS 7.1 Library) hocam dep dosyasını ala bilirmiyim ayrıyeten mümkünse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L u g a l -- 7 Ağustos 2014; 16:05:16 >
  • BYA 'daki kilit açtıktan sonra bekleme süresi daha fazlaydı sendeki daha güzel
    birde sol üstten açık uygulamaları arasında geçişlerde bya daki uygulamalar silinmiyordu ondan sendeki siliniyor
    iyi iş
  • quote:

Interactive Message Notifications (0.6-beta-7) Hocam son betayı ekledim tekrar denermisin.

normalde 0.5 olan sürüm 800 kb eklediğin 0.6 beta 4 mb. bu kadar büyük ne güncelleme olabilr ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: İllegalBiri

Sıfırdan yeni jb yapmak zorunda kaldım. Şu AppSync gibi olması gereken tweakleri söyler misiniz? Bir de başka bir şey daha vardı a ile başlıyor hepsi küçük harfliydi 2 filan vardı.

Afc2 ydi galiba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaltun

quote:

Orijinalden alıntı: upperlımb

quote:

Pil canavarı bir tweak.Telefonun pilini çok hızlı bitiriyor.

aleternatif olarak ne önerirsiniz..?

• quote:

Orijinalden alıntı: alcholicha

BYA 'daki kilit açtıktan sonra bekleme süresi daha fazlaydı sendeki daha güzel
    birde sol üstten açık uygulamaları arasında geçişlerde bya daki uygulamalar silinmiyordu ondan sendeki siliniyor
    iyi iş

Güle güle kullan kardeşim ayrıca Tr yamayı da kur bizdeki sorunsuz çalışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • L u g a l kullanıcısına yanıt
    http://cydia.myrepospace.com/kalora/584370.deb
  • quote:

IntelliScreenX (Cracked iOS 7.1 Library) Düzenli çalışan ekledim denedim bende çalıştı deyip geri dönüşlerinizi yapın .

bu yalnızca 7.1.1 için mi crackli 7.1.2 kullanamıyor mu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alcholicha

BYA 'daki kilit açtıktan sonra bekleme süresi daha fazlaydı sendeki daha güzel
    iyi iş

Güle güle kullan kardeşim ayrıca Tr yamayı da kur bizdeki sorunsuz çalışıyor

İnx çok şarj yiyor mu? Birde mywii nedir , youtubedan baktim ama normal internet paylasimi gibi geldi bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 839840841842843
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.