Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
622.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Angel

quote:

Orijinalden alıntı: 32aslan

otadan guncellemis oldugum ip5 7.0.4 ume az once jb yaptim herhangi bir sorun cikmadi :)

UP Aynı Sorun Ben Yaşıyorum Şu Anda 20dk oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: WaReZ

quote:

Orijinalden alıntı: The Angel

quote:

Orijinalden alıntı: 32aslan

otadan guncellemis oldugum ip5 7.0.4 ume az once jb yaptim herhangi bir sorun cikmadi :)

UP Aynı Sorun Ben Yaşıyorum Şu Anda 20dk oldu

Owww Oldu Ama Apple Logosunda Kaldım 1 Saatir bilgisayarımda itunes açılmıyor (w8.1) sildim tekrar yükledim hala açılmıyor !

• 5s te durum nedir

• Operatör ismini değiştiren uyumlu program var mı birde cydia yı nasıl Türkçe yapabilirim

• arkadaşlar yüklediğim bir tweak sonucu uygulama içerisinde sms geldiği zaman yukarıda sms in kimden geldiği ve içeriğinin kısa bir özeti çıkmıyor,sadece telefon titriyor?
    bunu nasıl çözebilirim?restore hariç :)
  • bende de sonradan sorun çıktı hocam kaldırdım jb yi.Yüklediğim tweakler kaybolup duruyodu sinir oldum restore ettim bakalım jbnin düzelmesini bekliyorum.
  • Operatör İsmini Değiştirmek İçin : Zeppelin
    Cydia 'yı da Türkçe Yapmak İçin Aynı Repo'dan yükleyebilirsiniz.. :)

Repo :http://cydia.myrepospace.com/kalora/
  • Teşekkürler

• İos7 Jb begenmedim hiç uyumlu proglam yeterli degil çok sorun çıkarıyor kaldırıncakadar bile canım çıktı restore ediyorum yarıda kalıyor itunes görmedi biraz ilerlemesi lazım ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknisye

İos7 Jb begenmedim hiç uyumlu proglam yeterli degil çok sorun çıkarıyor kaldırıncakadar bile canım çıktı restore ediyorum yarıda kalıyor itunes görmedi biraz ilerlemesi lazım ...

Katılıyorum, şu an JB iOS 7 için stabil değil, beklenmesi gerekiyor iOS 7 için.
  • Türkçe paketini indirdim ama nerden kuracağız ?
  • Cydia'yı Açtığınızda Türkçe ye dönmesi gerek..
  • Maalesef olmadı. Alternatif yöntem var mı ?
  • Var hocam Buda benim yöntem önce ki sayfalarda vardı :)

http://forum.donanimhaber.com/m_85520331/mpage_16/tm.htm
  • Sizin yöntem garanti. Onu yapacağım teşekkürler :)
  • Arkadaşlar BigBoss reposundan NoSlowAnimations 'u indirmenizi öneriyorum. iOS 6'dan daha hızlı yapıyor cihazı. Buyrun Video:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VR_27 -- 30 Aralık 2013; 23:56:01 >
  • ifunbox veya itools u nereden kuruyoruz ? Cydia içinde arattım çıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

Arkadaşlar BigBoss reposundan NoSlowAnimations 'u indirmenizi öneriyorum. iOS 6'dan daha hızlı yapıyor cihazı. Buyrun Video:

İphone 4s'e yaptım kardeş telefon baya hızlandı eyw.. bu arada reduce motion dediği şey ayarlarda genelde erişebilirlikte hareketi azalt diye birşey var. orayı açmanız lazım..

• quote:

Orijinalden alıntı: MaitreSkiLL

quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

Arkadaşlar BigBoss reposundan NoSlowAnimations 'u indirmenizi öneriyorum. iOS 6'dan daha hızlı yapıyor cihazı. Buyrun Video:

İphone 4s'e yaptım kardeş telefon baya hızlandı eyw.. bu arada reduce motion dediği şey ayarlarda genelde erişebilirlikte hareketi azalt diye birşey var. orayı açmanız lazım..

Rica ederim

• Klavyeyi siyah yapabileceğimiz denenmiş tweak var mı?

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.