Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (734. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
619.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 732733734735736
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir tweak arıyorum. uygulama olsa da olur. internette gördüğüm linkleri, yazıları vs. kopyalayıp clipboard'a atacağım ama her yeni kopyalama yaptığımda eskisi gitmeyecek. kopyala dediğim her şey oraya kayıt olacak. böyle bir tweak veya uygulama bilen var mı?
  • Biliyorum çok şey istiyorum ama ...

Bulunduğum yerde masaüstü pc var ve bu pc de internet bulunuyor (ethernet kablosu ile)

Benim telefonum bulundugum yerde 2 diş çekiyor ve 3G aktif olmuyor sadece E , dolayısı ile imternete telefondan giremiyorum gibi bişey .. Bilgisayardaki interneti telefonda nasıl kullanırım ? Tweak var mı bunun icin kablo ile telefonu pc ye bağlasam bile olur sorun değil (not: pc ye herhangi birşey yüklenmiyor şirket pc si oldugu için , sadece itunes yüklü pc de)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ClassicLockScreen'e Sanırım Güncelleme Gelecek :) CoolStar Twitter'da Paylaştı Ya Bakalım Ne Zaman Güncelleyecek Tweak'i :)

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• Arkadaş untethered jb çıkmış kaç gün oldu hala activator güncellenicek. Bu yeni bi windows çıkıp ta office nin onu desteklememesi gibi bişi

• Zeljko Obradovic Z kullanıcısına yanıt
    Hocam uygulamanın cracklisi işe yaramıyor ama normali işe yarar evet o yuvarlaklar o uygulamadan ben şimdilik kaldırdım uygulamayı

• quote:

Orijinalden alıntı: Müşkilpesend

Arkadaşlar 7.1.1 sürüm var şu an telefonda, hiçbir tweak kaybolmadan doğrudan 7.1.2 jb'ye geçmem mümkün mü ?

+1905
  • Tmm hocam tşkler. @tolga164
  • Hocam güncel tweak paylasimlariniz icin tesekkur ederim arada gözden kacirabiliyorum :) onun icin bi tweak var mi bigbosstan yak denedim ancak safariye atip duruyor bi ise yaramiyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhawk7 -- 3 Temmuz 2014; 1:59:43 >
  • Program için henüz uyumlu değil.

Hocam rahat olun siz bildiğimiz şeyler, biraz araştırın google ı bulacaksınız burada paylaşamıyorum ne yazıkki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Championship_

quote:

Orijinalden alıntı: John Citizen

quote:

Orijinalden alıntı: Championship_

Safaride herhangi bir internet sitesinde istediğim(yazdığım) kelimenin nerde olduğunu gösteren tweak var mı

Adres satırına yazın kelimeyi çıkıyor zaten bul:kelime diye

Çok teşekkürler yeni öğrendim bunu çok lazım oluyordu

Rica ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaGDaSS

Arkadaş untethered jb çıkmış kaç gün oldu hala activator güncellenicek. Bu yeni bi windows çıkıp ta office nin onu desteklememesi gibi bişi

Ben kullanıyorum sıkıntı yok

• Moralim çok bozuk.

Telefonu restore yaptım sifirdan 7.1.2 yükledim.Backup dosyasını almıştım baştan.1.7 gb lık bir dosya.

Ama bilgisayardaki belgelerimde itunes klasörü içinde itunesin telefonumdaki uygulamaların ipa dosyaları vardı.Bende bende yedek var diye onları yer tasarrufu olsun diye sildim.Şimdi yedekten yükle diyince uygulamaları bulamadım diye yüklemiyor .

Anlamıyorum.Uygulamaların yedeği yedek dosyasında değilmiydi.Yani itunes telefona yedeği kurarken bilgisayardaki ipa dosyalarınımı kullanıyor.

ÇOK SAÇMA.O zaman 1.7 gb lık dosya neyi içeriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Player ONE -- 3 Temmuz 2014; 3:00:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Player ONE

Moralim çok bozuk.

Telefonu restore yaptım sifirdan 7.1.2 yükledim.Backup dosyasını almıştım baştan.1.7 gb lık bir dosya.

Ama bilgisayardaki belgelerimde itunes klasörü içinde itunesin telefonumdaki uygulamaların ipa dosyaları vardı.Bende bende yedek var diye onları yer tasarrufu olsun diye sildim.Şimdi yedekten yükle diyince uygulamaları bulamadım diye yüklemiyor .

Anlamıyorum.Uygulamaların yedeği yedek dosyasında değilmiydi.Yani itunes telefona yedeği kurarken bilgisayardaki ipa dosyalarınımı kullanıyor.

ÇOK SAÇMA.O zaman 1.7 gb lık dosya neyi içeriyor

1.7 sistemin kopyası oyunların belgeleri vs içeriyor. ipa dosyalarını ise iTunes C:\Users\kullanıcı adın\Music\iTunes\iTunes Media\Mobile Applications buraya yedekliyor

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanerArslann -- 3 Temmuz 2014; 3:09:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: butcher1907

Hocam uygulamanın cracklisi işe yaramıyor ama normali işe yarar evet o yuvarlaklar o uygulamadan ben şimdilik kaldırdım uygulamayı

Anladım hocam alırsanız o tweaki haber verirseniz çok sevinirim iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: bamberg

arkadaşlar bir tweak arıyorum. uygulama olsa da olur. internette gördüğüm linkleri, yazıları vs. kopyalayıp clipboard'a atacağım ama her yeni kopyalama yaptığımda eskisi gitmeyecek. kopyala dediğim her şey oraya kayıt olacak. böyle bir tweak veya uygulama bilen var mı?

yardımcı olabilecek var mı?
  • Ekranin en ustundeki saat kayboldu bende nasil geri getirebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: John Citizen

quote:

Orijinalden alıntı: CCaGDaSS

Arkadaş untethered jb çıkmış kaç gün oldu hala activator güncellenicek. Bu yeni bi windows çıkıp ta office nin onu desteklememesi gibi bişi

Ben kullanıyorum sıkıntı yok

Uyumsuz diyor cydiada ama dediniz diye kurdum ben de. Aynı şekilde sorunsuz çalışıo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 3 Temmuz 2014; 9:03:12 >
  • Gridlock la simgeleri istediğim gibi diziyordum ekrana o tweak e ikame birşey varmı peki? Bunu da buldum işim tamamdır jb le :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 3 Temmuz 2014; 9:17:14 >
  • quote:

quote:

arkadaşlar bir tweak arıyorum. uygulama olsa da olur. internette gördüğüm linkleri, yazıları vs. kopyalayıp clipboard'a atacağım ama her yeni kopyalama yaptığımda eskisi gitmeyecek. kopyala dediğim her şey oraya kayıt olacak. böyle bir tweak veya uygulama bilen var mı?

yardımcı olabilecek var mı?

Action menu plus işinizi görür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

Hey maşallah 7.1.2 JB ne ara çıktı ?

ios 9 çıkmadan jb çıkacak bu gidişle
  • 
Sayfa: önceki 732733734735736
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.