Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (714. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 712713714715716
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pangu linklerinin hepsini denedim olmadı megada belli bi yuzdeden sonra takılıyo öbür link başlamıyor
  • Bu pangu aracı ile jb yaparken internete gerek var mı ? Teşekkürler…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuyumcumehmet09

quote:

Orijinalden alıntı: ozkulhifi

Arkadaşlar Şimdi Fark ettim iphone 4 7.1.1 Jb yaptım fakat itools yada toungbu da cihazımın jailbreak sistem dosyalarını göremiyor um i file ile görebiliyorum ama aynı sorunu yaşayanlar var mı acaba yada sorun ne olabilir ki

apple File Conduit 2 (pc den sistem dosyalarına erişmek)

Hocam Sonsuz Teşekkürlerimi Sunuyorum

• Acvitator, 7.1.1 için uyumlu hale gelmedi mi hala? Geldiyse Repo alabilirmiyim elimdeki repolarda hala uyumsuz olduğunu söylüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinbozyel

Bu pangu aracı ile jb yaparken internete gerek var mı ? Teşekkürler…

Hayır Hocam internete Gerek Duymuyor :)
  • şimdi ipad e kurdum jailbreaki ama çok korkuyorum, itunes hesabımda kredi kartım var, daha uygulama indirmedim şifremi yazmadım. Güvenlik sıkıntısı olacaktır kesinlikle, kredi kartımı boşaltmalarını istemiyorum. Ne yapmam lazım?
  • telefondaki kişileri simkarta kopyalayan tweak neydi beyler? simanager'a baktım da ios 7 desteği yok..
  • Pangu V. 1.1 de virüs uyarısı aldım

win32:Evo-gen [Susp]

İnternette tehlikeli bir spyware olduğu bilgisi var google da yapılan kısa araştırma sonucu herkes görebilir. Güncellemek için açtım ama maalesef virüs uyarısı aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Offchu! -- 29 Haziran 2014; 19:24:23 >
  • 7.0.6'dan geçeyim mi canlar. Springtomize ,winterboard,airblue sharing vs çalışıyor mu.
  • Jailbreak yaptıktan sonra AppCake ve 25pp uygulamalarından herhangi bir oyun indirdiğimde kuramıyorum. Kurmak için hangi Tweak yüklemem gerek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Offchu!

Pangu V. 1.1 de virüs uyarısı aldım

İnternette tehlikeli bir spyware olduğu bilgisi var google da yapılan kısa araştırma sonucu herkes görebilir. Güncellemek için açtım ama maalesef virüs uyarısı aldım.

evet bende aldım avast temizledi
  • beyler safe mode sorunu yaşayan varmı ?

edit: safe mode tweak vardı herhalde onu kaldırdım sorun yaratırmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idea of evil -- 29 Haziran 2014; 20:25:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Offchu!

Pangu V. 1.1 de virüs uyarısı aldım

Evet hatta sitelerde bir bilgi de var yüklemek için bu zararlı yazılımları silmek için onu yaptım ben

• Arkadaşlar AppStore dan bir şey ararken bu çıkıyor daha önce çıkmazdı jb yüzünden mi
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• pangunun 7.1 ingilizceye çevrilmiş jailbreak aracıyla yapayım dedim, temiz bir restore çektim önceki jailbreaki silmek için. lakin araç çalışmıyor, adımlar başarılı şejkilde devam ediyor ama cydia logosu springboardda gözükmüyor, anlayamadım.. jailbreak olmadı cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohan

pangunun 7.1 ingilizceye çevrilmiş jailbreak aracıyla yapayım dedim, temiz bir restore çektim önceki jailbreaki silmek için. lakin araç çalışmıyor, adımlar başarılı şejkilde devam ediyor ama cydia logosu springboardda gözükmüyor, anlayamadım.. jailbreak olmadı cihaz.

Tum islemler basarili bir sekilde bittikten sonrami gelmiyor yoksa takildigin biryer var mi ?

• quote:

pangunun 7.1 ingilizceye çevrilmiş jailbreak aracıyla yapayım dedim, temiz bir restore çektim önceki jailbreaki silmek için. lakin araç çalışmıyor, adımlar başarılı şejkilde devam ediyor ama cydia logosu springboardda gözükmüyor, anlayamadım.. jailbreak olmadı cihaz.

ben daha önceki sürümde yapamamıştım bunda ikinci denememde yaptım tarihi 2 hazıran saati 06.00 yap.
  • Arkadaslar jb sonrasi telefonuma itools ile yukledigim video ve muzikler gozukmuyor. Ayriyeten bir tweak mi kurmam lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: CpT-aizeN

quote:

Tum islemler basarili bir sekilde bittikten sonrami gelmiyor yoksa takildigin biryer var mi ?

atlamadığım bir nokta yoktu aizen taicho. saati 6'ya almamısım, 2 hazirana almıştım.

Teşekkürler @halitoz

• quote:

Orijinalden alıntı: vlkn216

Arkadaslar fotograflarda herhangi bir fotograf acmak icin dokundugumda fotograf acilmadan direk menuye atiyor. Sorun ne olabilir?

Guncel

• 
Sayfa: önceki 712713714715716
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.