Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (672. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 670671672673674
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler iPod Touch 5, 7.1.1 kurulu cihaza JB yapmaya çalışıyorum böyle kalıyor soru işaretleri kırmızı oluyor sorun nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

Mac Kullanan Arkadaşlar Aşağıda ki Video'yu Takip Ederek'de JB işlemini Mac Bilgisayarlarında Yapabilirler :)

Bu arada sormayı unuttum hocam şarjı nasıl etkiliyor ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddi Lama kullanıcısına yanıt
    çözdüm hocam sağolun. klasik kırmızı soru işareti sorunuymuş
  • cihazda game centerdan çıkmalı mıyız bu işlemi yaparken?
  • Arkadaşlar 7.1.1 JB'den sonra terminalden alpine olan şifreyi değiştiren var mı? Bi sıkıntı yaratıyor mu?

Edit: Bir de 7.1.2'nin yayınlanması bu hafta içinde mi olacak bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2boas -- 24 Haziran 2014; 21:37:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

Arkadaşlar merhaba

Aranızda iBlacklist'i deneyebilecek var mı 7.1.1 ile jb ile çalışıyor mu ?

O çok önemli benim için...

Şimdiden teşekkürler

Saygılar

Aynı mesajı ben yazacaktım

• quote:

Orijinalden alıntı: .HonouR.

quote:

Orijinalden alıntı: Vic Rattlehead

quote:

Arkadaslar daha oncede sordum ama arada kaynadi galiba. 7.1 jb yapanlar sarj durumu nasil eskiye gore ?

Çok daha hızlı tükeniyor. 7.0.6'dayken çok daha iyiydi, eğer daha düşük bir sürümdeyseniz önermem.

7.0.4 suanki surumum. Cok kararsiz kaldim. Activator de tam olarak uyumlu degilms. Sik kullandigim bir tweak. Napacagimi bilemedim.

4S kullanıyorum, kilit ekranında status bar gesture'ları dışında hepsi çalışıyor benim cihazımda, dayımda da 5 var, onda da bir problemle karşılaşmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Beyler iPod Touch 5, 7.1.1 kurulu cihaza JB yapmaya çalışıyorum böyle kalıyor soru işaretleri kırmızı oluyor sorun nedir ?

Telefona gelen ikona tıklaman gerekiyor

Belki bunu ilk mesaja eklemek gerekir çinçe olduğu için insan bekliyor haliyle. Aynı soruyu çok okudum zira.
  • arkadaşlar böyle birşey başına gelen varmı cihaz ip5 birkaç sefer temiz restore yaptım jailbrek kuruluyor cihaz kapanıp açılınca enjoy the jaibrek yazısı çıkıyor cihaz devamlı restart edip duruyor 7.0.6 jailbrektende oldum..
  • Bende şimdi jailbreak yapıyorum. Ben bankacılık işlemlerimi telefon kullanarak yapıyorum.
    Bu jailbreak çinden olduğu için aklıma takıldı acaba otomatik yüklenen zararlı programlar risk yaratır mı?
    Hesabıma girme şansları olabilir mi?
  • Arkadaşlar cahilliğime verin ilk defa jailbreak yapıcam.Cihaz iPad 3 şu The New Ipad olarak çıkan,sürümü 7.1.1 bu Pangu sürümü sorun çıkarır mı?
    Bir de jailbreak yapmadan önce ne yapmam gerekir ? İçindeki herşeyi silmem gerekir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: halitoz

arkadaşlar böyle birşey başına gelen varmı cihaz ip5 birkaç sefer temiz restore yaptım jailbrek kuruluyor cihaz kapanıp açılınca enjoy the jaibrek yazısı çıkıyor cihaz devamlı restart edip duruyor 7.0.6 jailbrektende oldum..

Üstadım senin yaşadığın sorunu birkaç yerde daha gördüm özellikle iPh 4'lerde oluyormuş galiba ama PanGu'nun yayınlayacağı yeni tool ile bu sorun düzeltilecekmiş sanırım

kaynak :http://www.jailbreakiosx.com/2014/06/pangu-1-1-fixs-iphone-4-boot-loop.html

• Arkadaşlar telefonun belleğini usb olarak kullanabileceğim birşey varmıdır acaba ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam linkstore un durumu nasıl ?

Birde bu Complete ppsync remover ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only the Lonely

Bende şimdi jailbreak yapıyorum. Ben bankacılık işlemlerimi telefon kullanarak yapıyorum.
    Bu jailbreak çinden olduğu için aklıma takıldı acaba otomatik yüklenen zararlı programlar risk yaratır mı?
    Hesabıma girme şansları olabilir mi?

mobileterminal ile sifreyi degisirsiniz sorun olmaz.(ilk mesajda olmasi lazim)

• Arkadaşlar merhaba, daha önce bir kere kurdum ama çok anlamadığım için geri normal sürüme dönüş yapmıştım.
    Şimdi İphone 5 de İOS 7.1 yüklü, benim istediğim ise oparatör çekim gücünü gösteren 5 çubuğun eski İOS 6 daki gibi olma şansı varmı ?
    Birde oparatörüm Vodafone, onu logosu ile değiştirme yapabilirmiyim ?

eğer yapabilirsem bende geçmeyi düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim..
  • iphone4 dun akşam yaptım jailbreak telefon kapanmiş 30 dk once orta tusla power pastım elma geldı hala duruyo 5 dk oldu
  • 7.1.1 için JB işlemini yaptım. Cydia normal bir şekilde geldi, fakat çince karakterlerdne oluşan isimle silemediğim bir simge daha geldi. Normal mi bu?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaslar daha oncede sordum ama arada kaynadi galiba. 7.1 jb yapanlar sarj durumu nasil eskiye gore ?

Çok daha hızlı tükeniyor. 7.0.6'dayken çok daha iyiydi, eğer daha düşük bir sürümdeyseniz önermem.

7.0.4 suanki surumum. Cok kararsiz kaldim. Activator de tam olarak uyumlu degilms. Sik kullandigim bir tweak. Napacagimi bilemedim.

4S kullanıyorum, kilit ekranında status bar gesture'ları dışında hepsi çalışıyor benim cihazımda, dayımda da 5 var, onda da bir problemle karşılaşmadım.

Cok sagol hocam geciyim bari bende 7.1e. Sarjdan feragat edicez galiba biraz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Eels

7.1.1 için JB işlemini yaptım. Cydia normal bir şekilde geldi, fakat çince karakterlerdne oluşan isimle silemediğim bir simge daha geldi. Normal mi bu?

Normal. O uygulama ile paralı appstore uygulamalarını ücretsiz indirebilirsin
  • 
Sayfa: önceki 670671672673674
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.