Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (426. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 424425426427428
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ios 7.1 Beta 3 kuruluydu süresi dolmuş görünüşe göre. Şimdi OTA üzerinden güncellersem Beta 5'e çıkacak ve beta 5 için JB yok sanırım? Ayrıca Apple logosunda takılı kalma durumu mevcut mu hala?
  • Wirm kullanıcısına yanıt
    7.05 e geri dönülmüyormu acaba ? Birde ifunbox la tweakleri direk nasıl yedek alabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_harputlu -- 10 Şubat 2014; 10:23:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_harputlu

7.05 e geri dönülmüyormu acaba ? Birde ifunbox la tweakleri direk nasıl yedek alabilirim ?

7.0.5 indiriyorum şuan nette mümkün olduğunu yazmışlar. Tweakler gidecek bende tek tek baştan uğraş şimdi işin yoksaBunun süresinin biteceğini bilsem beta3'e geçmezdim en baştan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Dosyalardan dylib dosyaları var sanırım bunlar işe yaramaz.
  • hakan_harputlu H kullanıcısına yanıt
    Ipsw indiriyorum ben 1.3gb. Bir de az önce bu expire olayının kolaylıkla bir iki satırda oynama yaparak engellenebildiğini öğrendimAma çok geç..

• quote:

Orijinalden alıntı: OnurTuğra

ip 5s 7.0.5 Yükledim jb yaptım,
    ip 5 7.0.4 te yüklediğim uygulamaların çoğu çalışmıyor,cihaz çok seçici oldu
    Genel durum böylemidir benimle ilgili bir sıkıntımı var?

Up
    Cevap alamadım
    Konuyla ilgili yardım bekliyorum...
  • Eclipse kullanıyorsanız, müzik player çalışmıyor bilginize. Açılıyor, şarkıyı açınca takılıyor kalıyor.
    Uygulamalarda yedeklenemiyor.
  • Benim olmazsa olmazlarımı da yazayım bari:
    -Activator
    -CCToggles
    -ClassicDock
    -Disable Parallax Effect
    -exKey
    -iCleaner Pro
    -iFile
    -LocalIAPStore
    -MultitaskingGestures
    -NoCyAds iOS7(Sizin repodaki, BigBoss'da olan çalışmıyor)
    -NoSpot
    -SleekSleep
  • Acil yardım lazım. 7.0.5 ipswyi indirdim DFU moda aldım yazılım iPhone ile uyumsuz tarzı bir hata alıyorum çözemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Acil yardım lazım. 7.0.5 ipswyi indirdim DFU moda aldım yazılım iPhone ile uyumsuz tarzı bir hata alıyorum çözemedim

Yanlış ipsw indirmişsin malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hucjo

quote:

Acil yardım lazım. 7.0.5 ipswyi indirdim DFU moda aldım yazılım iPhone ile uyumsuz tarzı bir hata alıyorum çözemedim

Yanlış ipsw indirmişsin malesef

GSM CMDA yazıyor CMDA indirdim çünkü GSM'de 7.0.5 yoktu şimdi GSM indiriyorum 7.0.4 bu sefer olur umarım

• http://i.hizliresim.com/xEPAgD.jpg

Evdeki pc de sorunsuzca kullanıyordum itools su ama iş yerine kurunca böyle bir sorunla karşılaştım arkadaşlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakan_harputlu

7.0.5 indiriyorum şuan nette mümkün olduğunu yazmışlar. Tweakler gidecek bende tek tek baştan uğraş şimdi işin yoksaBunun süresinin biteceğini bilsem beta3'e geçmezdim en baştan

Tweaklerin yedeğini alabilmek için tweakler var.

Adam gibi çalışan bitanesini bi arkadaş önerirse eğer çok iyi olucak.

Şimdiye kadar cevap alamadım bu konuda.

• Kolay gelsin arkadaşlar cydia'ya açınca cihaz 5 dakika donuyor ekranı bile açılmıyor 5 dakika sonra düzeliyor tekrar cydia'yı açtığımda tekrar 5 dakika donuyor. Her seferinde bunu çekmekten bıktım düzeltemenin bir yolu varmıdır ?
  • Yakında geliyormuş güzel bir tweak :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akid -- 10 Şubat 2014; 14:28:33 >
  • Beyler 7.0.5 jb yapdim. Repolarida yükledim ama arama kisminda arattigim hic bir tweak vs cikmiyor. Öyle bombos duruyor hersey cydia da. Telefonu actim kapattim degisen bise olmadi. Ne yapmak lazim? Sonucta cydia da hic bise cikmicaksa bosuna jb yapmis olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olgun Penguen

Kolay gelsin arkadaşlar cydia'ya açınca cihaz 5 dakika donuyor ekranı bile açılmıyor 5 dakika sonra düzeliyor tekrar cydia'yı açtığımda tekrar 5 dakika donuyor. Her seferinde bunu çekmekten bıktım düzeltemenin bir yolu varmıdır ?

Aynı sorunu bende yaşıyorum.Cydia devamlı donuyor bir tweak sanırım bu durumu yapıyor silmede silemiyorum direk donuyor.
  • Şu an cydiaya girince cydia donuyor ve cihazlari tekrar kapatip acmak gerekiyor. Herkeste boyle mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin9103

Şu an cydiaya girince cydia donuyor ve cihazlari tekrar kapatip acmak gerekiyor. Herkeste boyle mi?

Hocam sen istiyordun galiba "AutoKillApp IOS7 (1.3) " eklendi .
  • 
Sayfa: önceki 424425426427428
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.