Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (411. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 409410411412413
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kalora

Weather Clock IOS7 (1.0.0-52) Eklendi Gayet hoş

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Hocam bizim saate noldu boyle :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: semih4444

Üstadlar iapfreeyi nerden kuracam acaba sinfuldan kuruyorum kurarken hata veriyor :(

"repo.xarold.com"u deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre7107

Merhaba arkadaşlar.
    Cydia'ya giremiyorum. Girmeye çalıştığımda birkaç saniye içinde donuyor. Daha sonra ekran ışığı kapanıyor ama ekran fotoğrafı sesi vb. geliyor, sadece ekran ışığı kapalı. ne yapmam gerekiyor?

Yok mu anlayan bir arkadaş?
  • speedman kullanıcısına yanıt
    StatusModifier kalorada var...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalora

Weather Clock IOS7 (1.0.0-52) Eklendi Gayet hoş

kalora merhaba şu kilit açma yazısının yanına simge koyabildiğimiz twek adı neydi yardımcı olablir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre7107

Merhaba arkadaşlar.
    Cydia'ya giremiyorum. Girmeye çalıştığımda birkaç saniye içinde donuyor. Daha sonra ekran ışığı kapanıyor ama ekran fotoğrafı sesi vb. geliyor, sadece ekran ışığı kapalı. ne yapmam gerekiyor?

Yardımcı olabilir misiniz?
  • kalora hocam bakabildin mi?

Gerek repondaki donma sorununa gerekse VolumeAmplifer'ın çalışır sürümünü repona eklemeye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 7 Şubat 2014; 14:54:20 >
  • emre7107 E kullanıcısına yanıt
    Home+kapama tuşuna aynı anda basıp kapatacaksınız mecburen. Kalora nın reposundan sebep yapıyor .Dün akşam başladı hata.
    Bu yüzden gece sabahladım valla. 3 defa temiz restore yapıp JB yaptım. Kalora nın reposunu kaldırın sorun düzeliyor.
  • magellan74 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ilgi ve cevabınız için.

• quote:

Orijinalden alıntı: magellan74

Home+kapama tuşuna aynı anda basıp kapatacaksınız mecburen. Kalora nın reposundan sebep yapıyor .Dün akşam başladı hata.
    Bu yüzden gece sabahladım valla. 3 defa temiz restore yapıp JB yaptım. Kalora nın reposunu kaldırın sorun düzeliyor.

Aynen öyle. Bişey indirmeye bile gerek yok şu an. Repoya girmek yeterli cihazın donması için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 7 Şubat 2014; 15:11:49 >
  • Sırf denemek için tweak yükledim ama kalora'nın reposunda bir sıkıntı yok bende.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili arkadaşım bu otomatik cevap verme Tweak'ini de repona yükleyebilirsen harika olur.

Callcontroller

Şu an İos 7 için bigboss'da mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: bluemoon

Sırf denemek için tweak yükledim ama kalora'nın reposunda bir sıkıntı yok bende.

Abi bilmiyorum akşam çok uğraştım. Temiz kurulum yaparak JB yaptım. Hiç bir tweak yüklemeden direk kalora reposunu ekleyip bir tweak girince kilitleniyor.
    İnternetle alakalı olabilir mi acaba ,sebebini bende çözemedim. Ama bir bende olmadığına göre genel bir sorun var demek ki.
  • Kalora kardeşim defalarca yazdım biliyorum ama senin repoda var olup belirli sıkıntılar nedeniyle sildiğin 4.0.1b versiyonlu iappfree tweekinin reposunu özelden bana yazarmısın 4 saattir denemediğim repo kalmadı kafayı sıyırmak üzereyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihyanur -- 7 Şubat 2014; 15:51:38 >
  • kaloranın reposunda sorun yok. dün bu sabah hatta az önce de repodan tweak indirdim. herhangi bir sorunla karşılaşmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih4444

StatusModifier kalorada var...

Yok orda
  • Kalora da sorun devam ediyor girdiğim anda kitleniyor.

• Kalora'da sorun var diyenlerdenim :)

Dün akşamdan beridir ne yapmak istersem isteyim donuyor. Home+Açma ile resetlemek gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihyanur

Kalora kardeşim defalarca yazdım biliyorum ama senin repoda var olup belirli sıkıntılar nedeniyle sildiğin 4.0.1b versiyonlu iappfree tweekinin reposunu özelden bana yazarmısın 4 saattir denemediğim repo kalmadı kafayı sıyırmak üzereyim

Hallederiz pm atarım

• karus99 K kullanıcısına yanıt
    7.04 hocam bi sıkıntı olursa 7.05 e geçiş yaparsınız @karus99
  • 
Sayfa: önceki 409410411412413
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.