Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (351. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 349350351352353
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yanlış anladın o zaten var klasörlere erişebiliyorum onda sıkıntı yokda
    var/library/groovylock/miweather
    sadece miweather klasörü yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronaldinho26

yanlış anladın o zaten var klasörlere erişebiliyorum onda sıkıntı yokda
    var/library/groovylock/miweather
    sadece miweather klasörü yok

Tam açılımı şöyle :D
    var/library/groovylock/miweatheri4/weather/js/weather.js buradan kendi şehrini celcius mu fah. mı filan onu ayarlıyorsun
    var/library/groovylock/miweatheri4/weather/css/weather.css buradan da silmek istediğin kısımları sil mesela ben sunrise sunset wind kısımlarını sildim yer değişikliği yaptım boyutları ayarladım falan filan :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D94B02D8B -- 30 Ocak 2014; 15:38:51 >
  • Jailbreak i cidden seviyorum ama şarjı daha hızlı bitirmese çok daha güzel olucak
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• MultitaskingGestures 0.4 beyler güncelledim fakat program ana ve kilit ekranının resmini değiştiriyor ve istediğiniz resmi koymanıza engel oluyor bu yüzden tekrar 0.3 sürümüne indirdim
  • Şimdi beyler bu kadar tweak vs ekledim eyvallah güzel. Bunun yedeğini nasıl alırım? Olası bi restore ve tekrar Jailbreak yapımından sonra repolar tweakler vs bunları tek seferde ayarlarıyla beraber toparlamanın eklemenin yolu nedir?

Xbackup işe yarar mı? Ya da bu şekilde işe yarar bi tweak varmıdır tavsiye edebilceğiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myret Alpin

@menesozun yapamazsan yardım ederim pm atarsın

@Ronaldinho26 ifunbox veya itools tan var klasörünü görmek için afc2add tweakini cydia dan indirmelisin

Hocam burdan yazalim hem rehber gibi oluyor baskalarida yararlanir

Ben yaptim her sey tamam fakat celcius degil fahrenayt ve hava durumlarida ingilizce zaten boyle olcak biliyorum ama nasil turkce yapcam bunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• weather.js ayarlarını şu şekilde yap
    //Set your Lockscreen HERE!!!! 
    //User

//Support threadhttp://modmyi.com/forums/iphone-5-new-skins-themes-launches/833804-miweather-groovylock.html
    //Instructionshttp://JunesiPhone.com

var sUnit = "m"; // m for celcius s for fareinheit
    var TwentyFourHourClock = "true"; //Set to true for 24hr false to 12hr.
    var sCityCodes = "TUXX0002"; //weather code. Find from weather.com look in url.
    var StickForecast="no"; // if you want forecast to show without shake set to yes.
    var ShowNight="no"; // if you don't want night set to no, if you want night set to yes.
    var UserWall="yes"; // change if you want your own wallpaper set in user/library/GroovyLock/miWeather

sonra gene weather.js de ctrl+f veya cmd+f(mac kullanıyorsan) sonra "later today" i arat ve yerine "daha sonra" yaz
    var textstringlater="Daha Sonra:"; 

function XmlFeedCB(going){
    json = going[0]; //json is XML
    ShowContent();

}

Aynı şekilde "feel" yaz arat ve bulunduğu yere "Hissedilen" yaz masaüstüne kaydet ve telefondakiyle değiştir bu dosyayı

var realFeel=JSON.stringify(hourlyinfo[0].feelsLike+degrees); //Current Temp 
    realFeel = realFeel.replace(/"/g, "");
    document.getElementById("RealFeel").innerHTML = '<span>' + ('Hissedilen:' + realFeel) + '</span>'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D94B02D8B -- 30 Ocak 2014; 15:58:37 >

• Statusbar'da free ram görünmesi icin ne yapabiliriz acaba

birde önceden kilit ekranında iken arama geldiğinde cevapla ve reddet butonu çıkaran bir tweak vardı ismini hatırlayaniniz var mi ios 7 icin

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myret Alpin

weather.js ayarlarını şu şekilde yap
    //Set your Lockscreen HERE!!!! 
    //User

//Support threadhttp://modmyi.com/forums/iphone-5-new-skins-themes-launches/833804-miweather-groovylock.html
    //Instructionshttp://JunesiPhone.com

var sUnit = "m"; // m for celcius s for fareinheit
    var TwentyFourHourClock = "true"; //Set to true for 24hr false to 12hr.
    var sCityCodes = "TUXX0002"; //weather code. Find from weather.com look in url.
    var StickForecast="no"; // if you want forecast to show without shake set to yes.
    var ShowNight="no"; // if you don't want night set to no, if you want night set to yes.
    var UserWall="yes"; // change if you want your own wallpaper set in user/library/GroovyLock/miWeather

sonra gene weather.js de ctrl+f veya cmd+f(mac kullanıyorsan) sonra "later today" i arat ve yerine "daha sonra" yaz
    var textstringlater="Daha Sonra:"; 

function XmlFeedCB(going){
    json = going[0]; //json is XML
    ShowContent();

}

Aynı şekilde "feel" yaz arat ve bulunduğu yere "Hissedilen" yaz masaüstüne kaydet ve telefondakiyle değiştir bu dosyayı

var realFeel=JSON.stringify(hourlyinfo[0].feelsLike+degrees); //Current Temp 
    realFeel = realFeel.replace(/"/g, "");
    document.getElementById("RealFeel").innerHTML = '<span>' + ('Hissedilen:' + realFeel) + '</span>'

Lan adamın dibisin valla saolasın

• quote:

Orijinalden alıntı: kalora

MultitaskingGestures 0.4 beyler güncelledim fakat program ana ve kilit ekranının resmini değiştiriyor ve istediğiniz resmi koymanıza engel oluyor bu yüzden tekrar 0.3 sürümüne indirdim

http://www.mediafire.com/download/daw38u7jbn9hj2q/org.thebigboss.multitaskinggestures_v0.4_iphoneos-arm.deb
    Bu linktekini yükledim hocam ve herhangi bir sorun olmadan kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: vincee

Evet hocam new notification yerine istediğimizi yazıyoruz ancak ben şundan bahsediyorum. Örnek: Whatsapp Ahmet'ten Mesaj

O dediginiz whatsapp ahmetten mesaj geldi yazmasi icin tweak a gerek yok whatsapp ayarlar bildirimlere girin onizlemeyi gosteri kapatin dediginiz gibi oluyor.

• Yardım edebildiysem ne mutlu bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreray226

quote:

Evet hocam new notification yerine istediğimizi yazıyoruz ancak ben şundan bahsediyorum. Örnek: Whatsapp Ahmet'ten Mesaj

O dediginiz whatsapp ahmetten mesaj geldi yazmasi icin tweak a gerek yok whatsapp ayarlar bildirimlere girin onizlemeyi gosteri kapatin dediginiz gibi oluyor.

Evet haklısınız o kadar alışmışız ki tweaklerle halletmeye bazen gözümüzden kaçıyor, teşekkürler.
  • Rastgele Geldi Ama Sanırım Buldum :)
    Aklıma Direk Siz geldiniz :)

Repo :http://cydia.myrepospace.com/kalora/

Tweak : InstaLauncher iOS7 1.2-1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 30 Ocak 2014; 16:31:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vic Rattlehead

quote:

Orijinalden alıntı: kalora

MultitaskingGestures 0.4 beyler güncelledim fakat program ana ve kilit ekranının resmini değiştiriyor ve istediğiniz resmi koymanıza engel oluyor bu yüzden tekrar 0.3 sürümüne indirdim

http://www.mediafire.com/download/daw38u7jbn9hj2q/org.thebigboss.multitaskinggestures_v0.4_iphoneos-arm.deb
    Bu linktekini yükledim hocam ve herhangi bir sorun olmadan kullanıyorum.

Deyelim bakalım sonra repoya ekleriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

Rastgele Geldi Ama Sanırım Buldum :)
    Aklıma Direk Siz geldiniz :)

Repoda mevcut kaynak verebilirsin
  • Androidlerde çalışan cia vb programların androidlerdeki gibi arama sırasında numaranın kime ait olduğunu hösteren tweak falan var mı??

• quote:

Orijinalden alıntı: burcink

Statusbar'da free ram görünmesi icin ne yapabiliriz acaba

birde önceden kilit ekranında iken arama geldiğinde cevapla ve reddet butonu çıkaran bir tweak vardı ismini hatırlayaniniz var mi ios 7 icin

Saygılar

StatusModifier yükleyin Cydia'dan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emreray226

quote:

Evet haklısınız o kadar alışmışız ki tweaklerle halletmeye bazen gözümüzden kaçıyor, teşekkürler.

Ne demek rica ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vic Rattlehead

quote:

Orijinalden alıntı: burcink

Statusbar'da free ram görünmesi icin ne yapabiliriz acaba

Saygılar

StatusModifier yükleyin Cydia'dan

SMS,Whatsapp vb bildirimleri eklememize de izin veriyor mu bu tweak?
  • 
Sayfa: önceki 349350351352353
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.