Bildirim
~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (353. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ios7 ile birlikte daha fazla yenilik olacağını söylüyor geliştirici, bekleyip görelim. -
-
kalora hocam springtomize tweekinde arkaplan varya repoda onuda alabilirmiyim rica etsem -
Üstad hisedilen 28 diyo istanbul için ne eksk acaba teşekürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balkanli -- 30 Ocak 2014; 17:45:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ihyanur
kalora hocam springtomize tweekinde arkaplan varya repoda onuda alabilirmiyim rica etsem
Birazdan eklerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalora -- 30 Ocak 2014; 17:50:01 >
Kalora hocam daha öncede size sormuştum görmediniz sanırım. Sayfalarda ki ikon yazılarını boyutlarını büyüte bileceğimiz tweak varmıydı? Arada bizede bak be hocam :)
quote:
Orijinalden alıntı: kalora
quote:
Orijinalden alıntı: ExpendabLes
Kalora reposunda Springtomize ve MultitaskingGestures güncellemeleri yayınlanmış. Fakat yanlış hatırlamıyosam eğer multitaskingde sıkıntı var demişti kalora. Güncellemeyi silmen daha doğru olmaz mı?
Her iki tweak içinde görüşünüz nedir?
Güncelleyelim mi yoksa kalsın mı?
Springtomize güncelle diğeri sıkıntılı diye sürümü geri cektim önceki sürüm sorunsuz
Sürüm hala görünüyor yanlız senin reponda. 0.4 olarak upgrade edilmeyi bekliyo. -
quote:
Orijinalden alıntı: Myret Alpin
weather.js ayarlarını şu şekilde yap
//Set your Lockscreen HERE!!!!
//User
//Support threadhttp://modmyi.com/forums/iphone-5-new-skins-themes-launches/833804-miweather-groovylock.html
//Instructionshttp://JunesiPhone.com
var sUnit = "m"; // m for celcius s for fareinheit
var TwentyFourHourClock = "true"; //Set to true for 24hr false to 12hr.
var sCityCodes = "TUXX0002"; //weather code. Find from weather.com look in url.
var StickForecast="no"; // if you want forecast to show without shake set to yes.
var ShowNight="no"; // if you don't want night set to no, if you want night set to yes.
var UserWall="yes"; // change if you want your own wallpaper set in user/library/GroovyLock/miWeather
sonra gene weather.js de ctrl+f veya cmd+f(mac kullanıyorsan) sonra "later today" i arat ve yerine "daha sonra" yaz
var textstringlater="Daha Sonra:";
function XmlFeedCB(going){
json = going[0]; //json is XML
ShowContent();
}
Aynı şekilde "feel" yaz arat ve bulunduğu yere "Hissedilen" yaz masaüstüne kaydet ve telefondakiyle değiştir bu dosyayı
var realFeel=JSON.stringify(hourlyinfo[0].feelsLike+degrees); //Current Temp
realFeel = realFeel.replace(/"/g, "");
document.getElementById("RealFeel").innerHTML = '<span>' + ('Hissedilen:' + realFeel) + '</span>'
Üstad gercek hisedilen dereceyi degil de mesela istanbul lu 28 gösteriyor nerede eksik yapıyorum teşekürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balkanli -- 30 Ocak 2014; 18:02:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: --caner--
Kalora hocam daha öncede size sormuştum görmediniz sanırım. Sayfalarda ki ikon yazılarını boyutlarını büyüte bileceğimiz tweak varmıydı? Arada bizede bak be hocam :)
Hocam benim için siz öteki falan olmaz görüyorum mobilde araştırmak kısıtlı pc başına geçtiğim zamanda unutuyorum o yüzden cevaplamıyorum yoksa Ahmet olmuş Mehmet olmuş fark etmez bakarız varnı birşey
-
Mojo
Jet gibisiniz teşekkürler
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kalora
quote:
Kalora reposunda Springtomize ve MultitaskingGestures güncellemeleri yayınlanmış. Fakat yanlış hatırlamıyosam eğer multitaskingde sıkıntı var demişti kalora. Güncellemeyi silmen daha doğru olmaz mı?
Her iki tweak içinde görüşünüz nedir?
Güncelleyelim mi yoksa kalsın mı?
Springtomize güncelle diğeri sıkıntılı diye sürümü geri cektim önceki sürüm sorunsuz
Sürüm hala görünüyor yanlız senin reponda. 0.4 olarak upgrade edilmeyi bekliyo.
Changes/refresh Yap gider
-
ÜSTADLARIM NEDEN SAFE MODA ATIYOR RESİM EKLEDİM :(quote:
Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.quote:
Orijinalden alıntı: PULAT
arkadaşlar alakasız olacak belki ama jb yapılmış cihaza bilgisayardaki yedeği nasıl yükleyebiliriz? rehberim duman oldu sırf ona sebep vazgeçmek üzereyim jb işinden
Aynı şekilde bir fark yok
Alıntıları GösterÜSTADLARIM NEDEN SAFE MODA ATIYOR RESİM EKLEDİM :(
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: taskinfener
Alkaljnede tema var sanirim dedigin gibi bi arattir istersen alkaline diye
ios 5 için buldum başka bulamadım -
Arkadaslar infinidock ve byafont tweakleri hangi repoda bulamadim biturlu ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X