Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (318. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet yüklü ondan mı olduğunu tahmin ediyorsun nerden okudun
    tamda ekranı istediğim gibi yapmıştım springtomize ile bu seferde bu oldu ya neyse aşılır mutlaka
  • webkurdu47 kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun + infinidock bende de var. Şuan eksikleri var Springtomize'ın yakında giderilecektir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinchesteR. -- 28 Ocak 2014; 16:00:48 >
  • Selamun Aleyküm Kalora Kardeşim Yine Coşturmuşsun Reponu :)
    Birtane Daha Güzel bir Tweak Geliyor Ama Düşmesini bekliyorum "LockHTML3" Bakalım Ne Zaman Gelir Elimize :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

Arkadaşlar Ben Geldim Tekrardan :)
    Sorusu Olanları Alabilirim :)

Springtomize ile docktaki simgeleri eğince bildirimlerin simge arkasında kalması gibi bir sıkıntı var . Çözümü var mıdır?
    2-3 sayfa önce bir arkadaş sormuş ama cevap gelmemiş bilen varmı diye sorulmuş hatta 2-3 sayfa öncede sorulmuş ama bir cevap gelmemiş yada ben göremedim
  • quote:

Mevcut Tweak durumuyla alakalı olarak ios5'ten ios7 geçiş yaptığımda pişman olurmuyum? :) Cihazım 4S
  • quote:

Selamun Aleyküm Kalora Kardeşim Yine Coşturmuşsun Reponu :)
    Birtane Daha Güzel bir Tweak Geliyor Ama Düşmesini bekliyorum "LockHTML3" Bakalım Ne Zaman Gelir Elimize :)

Aleykümselam kardeşim ekleriz geçsin elimize
  • Ronaldinho26 kullanıcısına yanıt
    Bir yerde okumadım. Öyle tahmin ediyorum. Çünkü bende dock ile ilgili birtek infinidock yüklü. O yüzden tahminim o şekilde. Silip sorunun ondan kaynaklanıp kaynaklanmadığını öğrenmek istiyorum ama tekrar yükleyince benim ana ekranın düzeni bozuluyor (önceden kayıtlı profili yüklüyor). O yüzden ben riske atamıyorum. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myret Alpin

Hocam iapfree yi reponuzdan kurmuştum sonra sildim ama şuan tekrar kurmak istediğimde bulamiyorum silmişsiniz mümkümse tekrar ekleyebilir misiniz

Hocam bazı sebeplerden dolayı kaldırdım tekrar ekleyemem lütfen farklı kaynaklardan edinin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronaldinho26

quote:

Springtomize ile docktaki simgeleri eğince bildirimlerin simge arkasında kalması gibi bir sıkıntı var . Çözümü var mıdır?
    2-3 sayfa önce bir arkadaş sormuş ama cevap gelmemiş bilen varmı diye sorulmuş hatta 2-3 sayfa öncede sorulmuş ama bir cevap gelmemiş yada ben göremedim

O Zaman Şöyle Söyleyeyim Bende Sanırım Genelde Herkeste Bu Sorun Mevcut :)
    Ama Güncellemelerle Bu Sorunu Atlayılacaktır Şuan İçin Ayarları Ona Göre Yapmak Daha Mantıklı Olacaktır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExpendabLes

quote:

Mevcut Tweak durumuyla alakalı olarak ios5'ten ios7 geçiş yaptığımda pişman olurmuyum? :) Cihazım 4S

Şunu Söylemeliyim Fazla Emin Olmamakla :)
    Herşey iOS7'ye Göre Uyarlanıyor Yani iOS5'te Olan Tweaklar ve daha Yenilerini görebilirsiniz :)
    Pişman Olacağınızı Zannetmiyorum Ama Yinede Karar Sizin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalora

quote:

Bakalım Beklemedeyiz :)
    Bu arada Assistive+'yı Ekleyecekmisin Repoya İstek Var mı Şuan :)
  • Sağol dostum bekliyecez mutlaka düzelir bencede ben sadece bende var sandım
    heyecean yaptım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

hocam kamera destekliyor sanırım çünkü yorumlarda birisi hard disk bağlayabilirmiyiz demiş "hayır" cevabı vermişler. birde ben hafıza kartı şeklinde birşey arıyordum.

saygılar

Bu video gördüğüm kadari ile hafıza kartını iphone okuyamıyor

ipade-iphone a har disk de bağlarsınız, SD kart da

(ben şu anda 16 gb hafızalı ipad 2 cihazıma 32gb SD kart ve 80 gb lık harici hard diskimi takıp dosya kopyalayıp silebiliyor, hatta bunlara torrent indirebiliyorum)

http://forum.donanimhaber.com/m_50766127/f_//tm.htm#50766127

http://forum.donanimhaber.com/m_84750485/f_//tm.htm#84750485

• ios7 için uyumlu olmasını özellikle istediğim tweakler için bilginiz varmı acaba?

Şöyle ki;

Activator
    SBSettings
    AllMail
    Barrel
    ColorKeyboard
    ColoredKnob(7 de gerek kalmayacak sanırım :))
    Killbackground
    PagePusher
    Ringer/Silent Toggle
    Zephyr
    PhoneBuzzer

Bunların mutlaka olmasını isterim kendi adıma.

Varmı bilgisi olan?
  • kalora kullanıcısına yanıt
    kalora kardeşim aynı soruyu bende sormuştum illaki haklı sebebin var kaldırmakla senden indirdiğim 4.0.1b iapfree süper çalışıyodu ve o versiyonu hiçbi şekilde bulamadım eğer yanlış anlamazsan özeldende olur hangi repoda bulabileceğimi söyleme şansın varmı
  • quote:

quote:

quote:

Kadeşim sağlıklı deb yok denedim kurulum eşnasında hata veriyor birkaç repodan denedim onlarda aynı lisans olayı düzeltilmesi gerek senin sorunsuz kurduğun olursa sayet bana bildir

• quote:

Orijinalden alıntı: psykopat81

ipade-iphone a har disk de bağlarsınız, SD kart da

(ben şu anda 16 gb hafızalı ipad 2 cihazıma 32gb SD kart ve 80 gb lık harici hard diskimi takıp dosya kopyalayıp silebiliyor, hatta bunlara torrent indirebiliyorum)

http://forum.donanimhaber.com/m_50766127/f_//tm.htm#50766127

http://forum.donanimhaber.com/m_84750485/f_//tm.htm#84750485

Hocam iphone'da deneme imkanınız oldu ise benim ihtiyacım var çünkü bende sipariş verecegim ? Yapılanların hepsi sizde dahil ipad üzerinde işlem yapmış. güçleri farklı olduğu için iphone'da denenmiş bir inceleme bulamadım henüz.

Saygılar

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kadeşim sağlıklı deb yok denedim kurulum eşnasında hata veriyor birkaç repodan denedim onlarda aynı lisans olayı düzeltilmesi gerek senin sorunsuz kurduğun olursa sayet bana bildir

Bite'den Denedin mi ?

• WinchesteR. W kullanıcısına yanıt
    Sagol dostum..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cytask yüklü olmayan bir arkadaş zahmet olmazsa yüklerken orada hangi tweaklerin yükleneceğini yazıyor.sanırım 2 tweak yükleniyordu.cytask ve altında yüklenecek tweak in adını yazabilir mi
  • 
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.