Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (316. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yok 2 arkdas war konstgm forumdan onlarda yapamamış ondan dedm . Tmam pardon çok istedigimden abarttm biraz heralde k.bkmyn emegnize saygım war . warsın olmasın içimde kalsın oda saol yinede tesekkür ederim herşey için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas1903

Üstadlar MultitaskingGestures i yükleyince bildirim merkezine kısayolları nasıl ekliyoruz ?

Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalora kullanıcısına yanıt
    Ben NextGenUI'dan bahsediyorum yoksa AndroidLock XT sorunsuz çalışıyor.
  • Arkadaşlarhttp://www.sinfuliphonerepo.com/ kaynak bulunamadı hatası veriyor varmı fikri olan

• quote:

Orijinalden alıntı: AkidTurk

Ben NextGenUI'dan bahsediyorum yoksa AndroidLock XT sorunsuz çalışıyor.

Hocam belirt gözünü seveyim tamam repodan kaldırayım

• HOCAM MultitaskingGestures 4S İOS 7.0.4 TE ÇALIŞMADI. YAPMAMIZ GEREKEN BAŞKA BİŞEY Mİ VAR. YÜKLEDİM HİÇ BİYERDE GÖRÜNMÜYOR..
  • quote:

Orijinalden alıntı: --caner--

HOCAM MultitaskingGestures 4S İOS 7.0.4 TE ÇALIŞMADI. YAPMAMIZ GEREKEN BAŞKA BİŞEY Mİ VAR. YÜKLEDİM HİÇ BİYERDE GÖRÜNMÜYOR..

Hocam 5 -7.0.4 cihaz sorun yok geliştirici belirtmemiş tam olarak çalışan cihazları o yüzden net birşey diyemem

• kalora kullanıcısına yanıt
    O mesaja cevapla butonuyla alıntı yapmıştım ama arada karıştı herhalde.
  • --caner-- kullanıcısına yanıt
    Bir yerde görünmesi gerekmiyor ama 1.0.2 versiyonda değişiklik yapmışlar sadece bir uygulama açıkken çalışıyor diğer zamanlar contol center açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: envoytr

quote:

Orijinalden alıntı: fbahcemm

quote:

quote:

quote:

quote:

iapfree yüklerken bu htayı alıyorum ÇÖZÜMÜNÜ BİLEN var mı?
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

hackyouriphone reposundan deneyin diğer repolarda core plugin inmiyor

Ne yaptıysam olmadı .. Kafayı yicem. Bu hatayı halen alıyorum. Candy crush için gerekliydi bu tweak local işe yaramıyor.

Yabancı forumlarda araştırma yaptım. Sinful iphone ve hackyouriphone repolarını silin daha sonra ifile ile bulabilirseniz iapfree için yüklenmiş dosyaları temizleyin ve respring yapın tekrar hackyouriphone reposunu ekleyin ve indirmeyi deneyin.

Hocam ifile den nasıl bulabiliriz acaba nerdedir?

ifile açın, bulunduğunuz klasörlerden geri gelerek "/" konumuna gelin. Aşağıya çekerek arama sekmesini aktifleştirin ve iapfree olarak aratın i küçük olsun muhtemelen 1-2 dosya bulacaktır sadece onları silin

Eyvallah hocam :)

• Bir kaç soru soracağım size ? 1- Pc'de Evasion 1.0.4 var ama internet bağlantısı yok, bağlantı olmadan jailbreak işlemi yapılabilir mi? 2- cydia'yı ilk yüklediğim haline getirmek istiyorum kısaca cydia yu sıfırlamak istiyorum bunu nasıl yapabilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kalora

quote:

Orijinalden alıntı: --caner--

HOCAM MultitaskingGestures 4S İOS 7.0.4 TE ÇALIŞMADI. YAPMAMIZ GEREKEN BAŞKA BİŞEY Mİ VAR. YÜKLEDİM HİÇ BİYERDE GÖRÜNMÜYOR..

Hocam 5 -7.0.4 cihaz sorun yok geliştirici belirtmemiş tam olarak çalışan cihazları o yüzden net birşey diyemem

Hocam bildirim ekranına wifi, 3g, ışık ayarı gibi şeyleri nasıl ekliyoruz bende eklenmiyor ve denetim merkezi halen aktif ?
  • BUNU EN İYİ KALORA HOCAMIZ BİLİR..
  • Arkadaşlar ilk defa jail break yapayım dedim ancak 1.04 crush oldu..kendiliğinden çıktı..1.02 exit butonuna kadar gördüm ancak apple logosunda kaldı..Şimdi restore ediyorum henüz bitmedi..Benim sorum şurda ben restore ettikten sonra jailbreak yapsam daha sonra da itunestan yedeklerimi yüklesem olur mu? yoksa yedekleri yükledikten sonra mı jailbreak yapayım ne dersiniz?
  • Dimmer

adlı tweakten haber var mı?
  • 5s'teki ağır çekim videoların whatsapp yoluyla atıldıktan sonra ya da pc'ye atıldıktan sonra da ağır çekim özelliğini koruyabilmesine olanak tanıyan bir tweak var mı acaba?
  • Arkadaşlar bayadır uzak kaldım, jailbreak konusunda baya gelişmeler olmuş, stabilite nasıl durumda ve jailbreak yapmalımıyım sizce değermi kısa bilgi verirmisiniz?
  • Hocam o bataryayi iOS 6 tarzi nasil yaptin :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

Telefondan iFile İle
    User/Library/GroovyLock/miWeather/Weather/js/weather.js'ye üzerine tıklayın..
    "Metin Editörü" Olarak Seçin Sonra Aşağıda ki Görselde Seçtiğim Yerde ki Kodu Kendi İlinizin Kodunu Gireceksiniz..
    Kaydet Dediğinizde Olay Tamamdır :)

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Peki şu sıcaklık değerini nasıl celciusa çevireceğiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ugR1987

Arkadaşlar bayadır uzak kaldım, jailbreak konusunda baya gelişmeler olmuş, stabilite nasıl durumda ve jailbreak yapmalımıyım sizce değermi kısa bilgi verirmisiniz?

Jb'siz bir ios düşünemiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.