Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (311. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yenilenen zephry sorunlu bug var. 2. Sayfaya gecemiyorum simdilik kaldirdim.

5s / 7.0.4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 28 Ocak 2014; 0:46:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpr65

farklı yerlerden okuduğum kadarıyla zaten şuan 7.1 beta 4 de jb sıkıntılıymış betadayken 7.1 gelir geçersin bu seferde bide açıklar kapanır beklersin 7.1 jb :D 7.0.4 de jb li takıl kafan rahat olsun

Valla öyle düşündüm bende.

4S için sıkıntı yaratmaz ve kesin olarak 5.0.1'e göre iyi bi hareketmi olur acaba 7.0.4?
  • quote:

Orijinalden alıntı: butcher1907

Appaddict yuklenmiyor arkadaslar ne yapmalıyım? Appsync yüklü
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

appsync 7 yi hackyouriphone reposundan , ardından ipa installer consoler'u yükleyip tarayıcıdan slide to install yaparak yüklemeyi dener misin

• Arkadaşlar iki sorum olacak.

İlki,

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Cydia'ya girince operatör logosu değişmesi, bende birde wifi simgeside değişiyor neden bilmem Çözümü var mıdır?

İkincisi,

Springtomize ile docktaki simgeleri bu şekilde yapınca bildirimlerin simge arkasında kalması. Çözümü var mıdır?

Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: envoytr

quote:

Orijinalden alıntı: fbahcemm

iapfree yüklerken bu htayı alıyorum ÇÖZÜMÜNÜ BİLEN var mı?

hackyouriphone reposundan deneyin diğer repolarda core plugin inmiyor

Ne yaptıysam olmadı .. Kafayı yicem. Bu hatayı halen alıyorum. Candy crush için gerekliydi bu tweak local işe yaramıyor.

• Emir kullanıcısına yanıt
    Hocam sorunu çözdüm baska bi repodan appsync yukledim düzeldi.Bu ipa install console ne işe yarar tam olarak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar 5 varken kif almistim
    sarj edenlerden simdi 5s var ama sarj etmiyor uyari veriyor bunu giderecek bi tweak mevcutmu ?

• fbahcemm kullanıcısına yanıt
    kardeşim arkadaşın biri yazmıştı hackyouriphone sitesinden indir diye bende az önce indirdim dolmuş driver,duck dynastyde yüzde yüz çalıştı candy crushtada bi çalışıyo bi çalışmıyo appstore şifreni soruyo hayır diyosun o sırada uygulama içi satın alım yapıyo ama bi dene istersen
  • HOCAM BU POZA RİCA ULKESİNİ NASIL İSTANBULA CEVİRE BILIRIM BİRİ Bİ İLGİLENİRSE SEVİNİRİM TESEKKÜRLER..
  • fbahcemm kullanıcısına yanıt
    KARDEş LOCALLAPSTORE İŞİNİ GORÜCEKDİR.
  • Gosson kullanıcısına yanıt
    Hocam bilmiyorum malesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gosson

HOCAM BU POZA RİCA ULKESİNİ NASIL İSTANBULA CEVİRE BILIRIM BİRİ Bİ İLGİLENİRSE SEVİNİRİM TESEKKÜRLER..

Hacker gosson

• bende yapmayı düşünüyorum jb 7.1 gelecek diye yapmamıştım, uğraşmaya değermi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le7els -- 28 Ocak 2014; 1:26:16 >
  • Bu jb bende hastalık oldu sanırım. Tweaklere dayanamıyorum.:) bir de adamlara destek olmak için tweakleri lisanslı kullanıyorum. yaşasın tam bağımsız iphone kullanıcıları. Yaşasın jailbreak:)

• Ben Geldim Amma Mesaj Yağmuru Gelmiş :D
    Hepsine Elimden Geldiğince Cevaplamaya Çalıştım Sorusu Olan Varsa Sorabilir Kaçırdıklarım Varsada Özür Dilerim :)
  • Kardesm hosgeldin . androidlockxt ip4s bi lisans işini el at be .s

• quote:

Orijinalden alıntı: burkibaba

Kardesm hosgeldin . androidlockxt ip4s bi lisans işini el at be .s

Valla Çıkar Çıkmaz Eklenecek Ama Ona Şuanlık Ben bile Birşey Yapamıyorum :/
  • kardeş yukarıya bi bakıver :D hos geldin

bunu nasıl ıstanbula cevircez
  • Telefondan iFile İle
    User/Library/GroovyLock/miWeather/Weather/js/weather.js'ye üzerine tıklayın..
    "Metin Editörü" Olarak Seçin Sonra Aşağıda ki Görselde Seçtiğim Yerde ki Kodu Kendi İlinizin Kodunu Gireceksiniz..
    Kaydet Dediğinizde Olay Tamamdır :)

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• Evet Beklenen Yeni Bir Tweak Daha Geliyor :)
  • 
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.