Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (248. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 3DMystic

klavye harflerin bi basamak üzerine rakamların görünmesini sağlayan bi tweak varmı ios7 için

ikeywi yi yükleyebilirsiniz hocam.
  • Fancy ile klavyede tuşlarında rengini değiştirmek isteyenler, KeyBlack i yükleyince tuşlarında rengi değişiyor.
  • arkadaşlar

çok övüldüğü için tweetbot 3 satın aldım apple storeden

ama açamıyorum, tam bağlanacakken hata veriyor, neden olabilir, var mı bir bilginiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzaNazY

quote:

Orijinalden alıntı: upperlımb

quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

Evet Arkadaşlar Yeni tweak Geldi,
    Kameralar Kısmına Yeni bir Sekmede "Slo-mo Mod" özelliği İle Çekimlerinizi Yavaşlatabiliyorsunuz,
    Gayet Güzel Bir Özellik Olan Ve iPhone 5S'lerde olduğu Gibi Slow Motion Gibi Oynatmanıza Olanak Sağlıyor :)

Repo : BigBoss

Tweak : Slo-mo Mod 1.0-1

Görüntüler Ve Video Aşağıda ki Gibidir :

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

işte bu be işte bu 5s almayı düşündüm sırf bu özellik için ama bütçe yetmediği için 5 aldım.bu tweak benim için bulunmaz nimet çok teşekkürler arkadaşım bunu bize ulaştırdığın için

Bu tweak'i kurduktan sonra kamera açılmaz oldu :) ana ekrana atıyor korsan oyun kurmuş gibi :) kaldırdım. Tel 4S 32GB

ben de ilk yüklediğimde açılış ekranından yukarı kaydırarak kamerayı açtım ve simsiyah bir ekran ile karşılaştım.fotoğraf çekiyordu lakin sadece ekran siyahtı. daha sonra menüden kamerayı açtım ve görüntü geldi. aynı şekilde açılış ekranında da kamera açılıyordu.

• Büyük bir sorunum var. Pil telefon uyku modundayken saat başı ortalama %3 düşüyor ne yapabilirim? Telefon uyku modunda bile kullanılıyor gibi görünüyor Ayarlardan kullanıma girince. Bunu neyin yaptığını anlamak için bir app ya da tweak var mı? Telefonda bir çok app ve tweak kurulu hangisi yapıyor bilemiyorum
  • Tek ustune dusmeleri gereken konu buyken neden yapamiyorlar anlamis degilim sonucta tweak'in tek amaci bu :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Büyük bir sorunum var. Pil telefon uyku modundayken saat başı ortalama %3 düşüyor ne yapabilirim? Telefon uyku modunda bile kullanılıyor gibi görünüyor Ayarlardan kullanıma girince. Bunu neyin yaptığını anlamak için bir app ya da tweak var mı? Telefonda bir çok app ve tweak kurulu hangisi yapıyor bilemiyorum

Hocam Virtual home var mı?
  • Selam herkese...
    Bilindiği üzere PS3 dual shock artık ios 7 jbli cihazlarda çalışıyor.
    controllers for all ios 7 isimli tweeki deneyen oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

Color Profiles ne durumda ? 7 için çıktı mı?

color profiles bigboss reposunda 1.1.1 versiyonu var 2 dolar
    diğer repolarda crakli olarak 1.1 versiyonu var ama ios7 uyumlu olanı 1.1.1

kalora crackli versiyonu bulup reposuna eklerse sarı ekran problemi olan arkadaşları mutlu edecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyazıt Çakır

quote:

Büyük bir sorunum var. Pil telefon uyku modundayken saat başı ortalama %3 düşüyor ne yapabilirim? Telefon uyku modunda bile kullanılıyor gibi görünüyor Ayarlardan kullanıma girince. Bunu neyin yaptığını anlamak için bir app ya da tweak var mı? Telefonda bir çok app ve tweak kurulu hangisi yapıyor bilemiyorum

Var hocam. Ama bu gece denemek için tweakı kapattım. Yine de %3 şarj gitti saat başı.

• quote:

Orijinalden alıntı: agantaa

quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

Color Profiles ne durumda ? 7 için çıktı mı?

color profiles bigboss reposunda 1.1.1 versiyonu var 2 dolar
    diğer repolarda crakli olarak 1.1 versiyonu var ama ios7 uyumlu olanı 1.1.1

kalora crackli versiyonu bulup reposuna eklerse sarı ekran problemi olan arkadaşları mutlu edecektir.

Hocam repoda mevcut ayrıca denedim sorunsuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Beyazıt Çakır

quote:

Var hocam. Ama bu gece denemek için tweakı kapattım. Yine de %3 şarj gitti saat başı.

Hocam ben de aynı sizin durumunuzdaydım virtual home dan enable quick vs birşey var onu kapattım şuan 5 saat kullanma 23 saat uyanık %45 şarj

• Jailbreak yaparak indirdiğim cydia programından bazı uygulamalar indirmiştim.Fkat ne oldu bilmiyorum ama sanırım telefonu bilgisayardaki itunese bağladıktan sonra kendiliğinden uygulamar silinmiş simgeler kalkmıs nasıl tekrar getirebilirim????...undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asus51m -- 21 Ocak 2014; 13:22:00 >
  • Akşam tekrar denerim saolun. Bunu takip edebilecek bir app tweak yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: witter

Selam herkese...
    Bilindiği üzere PS3 dual shock artık ios 7 jbli cihazlarda çalışıyor.
    controllers for all ios 7 isimli tweeki deneyen oldu mu?

Kardeş ben Gta San Andreas, Asphalt 8 ve birçok oyunda denedim felaket stabil çalışıyor. iOS için alternatif kontroller aramanıza hiç gerek yok. Mükemmel bir tweak olmuş. Yakında diğer kontroller ile de uyumlu olacağı belirtilmiş.

• Ersin ÇAKI kullanıcısına yanıt
    Hocam bu tweaki nasıl kullanacağız?

Dualshock var ama oynayamadım bir türlü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nux temasinin nasil gorundugunu merak edenler icin. Bir cok ana ekran sekli var aslinda hepside gayet basarili bence. Gridlock 2 ve five-column-springboard tweaki yuklu duvar kagidi ise zedge den indirildi.
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xGlaDx -- 21 Ocak 2014; 15:32:42 >
  • fancy de klavye bir türlü renk değiştirmiyor neden
  • quote:

Orijinalden alıntı: xGlaDx

Nux temasinin nasil gorundugunu merak edenler icin. Bir cok ana ekran sekli var aslinda hepside gayet basarili bence
     ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Ekranı bu şekilde nasıl yaptınız 3X4 olarak? birde bu duvar kağıdı nereden :)

• Duvar kahidi zedge den green diye aratin cikar ekran icin gridlock ve five-column-springboard

• 
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.