Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (247. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kalora

Animer7 ve Pluck 2 repoya eklendi

Hocam pluck 2 çalışmıyor, ayarlara sekme olarak geliyor fakat işlevi yok, bilginize..
  • Evet Arkadaşlar Ayec0n'dan Sonra Beklenen İkinci Tema Diyebiliriz :)
    iPad Ve iPhone Cihazlarına Uyumlu Olan bu Tema Cihazınızı Farklı Bir Görünüme Sokuyor,
    Renk Seçimleri Güzel Yapılmış ikonlar Daha Farklı Diğerlerinden :)

Repo :http://repo.iphonerm.com

Tweak : 0xygen iOS7 1.0

Görüntüler Aşağıda ki Gibidir :

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• Evet Arkadaşlar Bilindiği Üzere Fancy Çıktı :)
    Neler Yapılabiliyor, Cihazınızın Belirli Yerlerine,
    Bildirim Ekranı, dock, klavye, Control Merkezi ve bunun gibi bazı yerlerdeki renklendirmemize yardımcı oluyor
    Hatırlayacağınız üzere .deb Dosyasını İndirmiştik Hatta Kalora Kendi Reposuna Bile Eklemişti,
    Sanırım Bir Çözüm Bulunmuş,
    Ben Biraz Uğraştım Ama Oldu Aynı Yöntemi Size Yazmak İsterim :)

İşlemler :

1. Adım Öncelikle Aşağıda ki Repo'dan Fancy'i İndirin..
    2. Adım da İse iFile ile "Library/PreferenceBundles/FancyPrefs.bundle " Dizininde ki "specifiers_avast.plist" Dosyasını Silin..
    3. Adım "specifiers_root" Dosyanın İsmini "specifiers_avast.plist" Olarak Değiştirin..
    4. Adım Cihazı Yeniden Başlattığınızda İse Fancy'nin Ayarlarını Aynı Aşağıda ki Gibi Göreceksiniz..

Edit :

Yukarıda ki İşlemlere Gerek Kalmadan .deb dosyasını Yükleyebilirsiniz Artık :)

Repo :http://repo.insanelyi.com

Tweak : Fancy 1.0.0-1

Deb Dosyası : Fancy.deb

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 21 Ocak 2014; 11:51:51 >

• .deb dosyası geçersiz açılmıyor link

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dediginiz dosyalari silip eklemeden niye normalde ayar menusu acilmiyor ? birde klavyeyi siyah yapabildinizmi olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinPeAcE -- 21 Ocak 2014; 7:37:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral_can

arkadaşlar çok acil youtube videolarını mp3 olarak çeviren tweak yada program önerirmisiniz ? youtubetomp3 çalışmıyor convert faile diyor.

Youtubetomp3 bende bir iki kere çalıştı hatta şarkıyı iPod'a bile attı ama şimdi çalışmıyor arada tekrar deniyorum belkide Youtube'dan kaynaklaniyordur- iPhone5s 7.0.4

• quote:

Orijinalden alıntı: 3DMystic

klavye harflerin bi basamak üzerine rakamların görünmesini sağlayan bi tweak varmı ios7 için

iKeyWi var ama sadece İngilizce klavyede çalışıyor onun icin kurmuştum ama geri kaldırdım

• Pluck guzel bir tweake beniyor hemen kurdum ama calismiyor.

• Arkadaşlar benim gerek fotograf gerek twitter hepsi çöküyor dün geceden beri sorun ne olabilir ?
  • Bu sleeksleep tweeki süper ama oyun oynarken ekran sürekli kapanıyor çözümü bulan varmı arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: WinPeAcE

Bu dediginiz dosyalari silip eklemeden niye normalde ayar menusu acilmiyor ? birde klavyeyi siyah yapabildinizmi olmuyor

Tam Kırılmadığından Olsa Gerek Hocam :) Ama Şimdi .deb Dosyaları Güncelleniyor Direk Açılır Hale Gelecektir :)
  • Güncellenenler:

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)
  • Fancyi satın aldım ama rengi ayarlamama rağmen değiştirmiyor acaba 5s için uyumlu değil mi hocam bilgin var mı?

• ihyanur İ kullanıcısına yanıt
    Hocam Activator'den oyunu ekleyin Edit kısmından , daha sonra da Switches (Deactivate) ' in altından SleekSleep ' i seçin .
  • jackosman J kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: hbasdereli70

Fancyi satın aldım ama rengi ayarlamama rağmen değiştirmiyor acaba 5s için uyumlu değil mi hocam bilgin var mı?

Malesef Hocam Herhangi Bir Bilgim Yok "Save Changes" Tıkladığınızda Renkleri KAydetmesi Lazım Ama,
    Belki Güncelleme İlede Halledilebilir Tekrardan denermisiniz :)
  • Fancy İnsanelyi ve hackyouriphone a düşmüş ama henüz kurmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

Güncellenenler:

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

Su classicswitcher'i bir duzeltemediler arkadas :) yine acik kaliyor uygulamalar arkada..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Temamız Geldi Arkadaşlar :)
    Beyaz ton renk Seven Arkadaşlar Elbet onların da gözüne hoş gelecek :)
    Farklı bir Görünüme Sahip,
    Örneğin Ayarlarda Tik işaretleri kendine öz haz tarzıyla,
    Yükleme anına kendi animasyonu eklenerek olsun gayet başarılı,
    Buyurun Temamız..

Tweak : Nux iOS7 1.0

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)  ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• Bence O Olayı Aşacaklar ama Nasıl Aşacaklar bende inan bilmiyorum kaç güncellemeden sonra orası muamma :)
    Ama inatla sabırla bekliyoruz :)
  • 
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.