Şimdi Ara

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.588
Cevap
119
Favori
621.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 7.0.4 de bir sorun yaşıyorum. Temiz restore yapıp jailbreak yapıyorum. BigBoss reposu var ancak içerisinde tweak yok. sıfır. Repoyu silip tekrar yükledim yine aynı repo ekleniyor ama içi boş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalora

Beyler "Convergance IOS7" RRS ayarı yapmak ister gibi gördüm sizleri

İfile veya itools yardımı ile

/var/mobile/Library/Convergance/LockWidgets.bundle/com.drifter.mmiRss içinde "Widget.html" açın

~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

hocam bunu yaptık oldu :) bide hava durumunu yapsak güzel olur.hava durumu görünmüyor böyle bi düzenleme ile olur diye düşünüyorum.

• en son eklediğin repoları geriye doğru sırayla sil xsellize genelde sıkıntılı
  • Arkadaşlar CCQuick Pro veya normal olanı iPad 3'te çalıştırabilen var mı? Bende çalışmıyor sanırım. Çalışıyorsa hangi repodan kurduğunuzu da yazarsanız sevinirim.
  • kulaklık takılı müzik dinlerken oyun oynamak istiyorum fakat oyuna girince müzik kapanıyor.var mı bunun için bir şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir

kulaklık takılı müzik dinlerken oyun oynamak istiyorum fakat oyuna girince müzik kapanıyor.var mı bunun için bir şey

Oyunun içinden oyun sesini kapatıp tekrar açın müziği bunun için jb yada tweak e ihtiyaç yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: treko

quote:

Orijinalden alıntı: Emir

kulaklık takılı müzik dinlerken oyun oynamak istiyorum fakat oyuna girince müzik kapanıyor.var mı bunun için bir şey

Oyunun içinden oyun sesini kapatıp tekrar açın müziği bunun için jb yada tweak e ihtiyaç yok

denedim olmadı hocam,ya da ben beceremedi.sonradan aklıma activator'dan görev atamak geldi.uygulama içindeyken power tuşuna kısa basınca oynat/duraklat görevini verdim.Müziğin sesini açıp kapamak fiziksel yan tuşlardan zor oluyordu.Hudslider ile de hud'a dokunarak sesi kısıp yükseltebiliyorum.Tam istediğim gibi oldu şu an

• quote:

Orijinalden alıntı: ihyanur

kardeşim allah razı olsun yaptım yiğenimin tlfnu 4 saattir ağlıyo çokta mahçup olmuştum çocuğa bişey yapalım derken tlfnu bozuyoduk nerdeyse çok teşekkür ederim valla ne desem az gece gece yüzümü güldürdün allahta senin yüzünü güldürsün

Rica ederim dostum, çözdüyseniz sıkıntı yok

• hocam fontun adı neydi :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalora hocam ben genelde senin repoyu kullanıyorum ama mesela bir tweak için güncelleme çıktığı zaman o güncellemeyi ekliyormusun repoya ? Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirseriii -- 15 Ocak 2014; 9:15:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BILDIRCAN

hocam fontun adı neydi :D

"Ubuntu Light Font" Hocam :)
  • Arkadaşlar klasörleri şeffaf yapan bir tweak var mı?yalnız içini değilde ana ekrandayken olan bluru yok etmek için?

• Illaki konuşulmuştur ama ben göremedim. Otomatik parlaklık ikide bir pasif hale geçiyor. Aktiflestirsem bile çalışmıyor. Buna neyin sebep olduğunu bilen var mı.? Çözümü nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: sirseriii

kalora hocam ben genelde senin repoyu kullanıyorum ama mesela bir tweak için güncelleme çıktığı zaman o güncellemeyi ekliyormusun repoya ? Teşekkürler

Hocam en hızlı güncelleme ekleyen repolardan biri benim "Changes / Refresh" yapıyorsan gelmesi gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: taskinfener

en son eklediğin repoları geriye doğru sırayla sil xsellize genelde sıkıntılı

hocam sadece kaloranın reposunu ekledim?
  • kalora kullanıcısına yanıt
    Yok merak ettim sadece güncelliyor musun diye :) Tamamdır o zaman senden takılmaya devam. Emeğine sağlık.
  • Arkadaşlar icleaner iOS 7 yi kuruyorum ama sisteme uygulama gelmiyor kurduktan sonra yeniden başlatmıyor cydiaya geri dön yazıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, iphone'a ya da ipad'e yükleyebileceğimiz pc'mizdeki torrent programını bir şekilde kontrol edebileceğimiz bir tweak var mı? Başlatma durdurma vb şeyler için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin9103

Arkadaşlar, iphone'a ya da ipad'e yükleyebileceğimiz pc'mizdeki torrent programını bir şekilde kontrol edebileceğimiz bir tweak var mı? Başlatma durdurma vb şeyler için.

Süper olurdu var mı acaba ?

• İnterneti paylaşmak için en iyi tweak nedir acaba ?

• 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.