Şimdi Ara

İOS 6 OTOMATİK PARLAKLIK SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar cihazım 4s otomatik parlaklık açıkken mesela parlaklığı %40-50 lere getiriyorum bi bakıyorum fullemiş parlaklığı ve sonrada öyle kalıyor geri eski haline gelmiyor tabi buda zaten yetmeyen şarjıma çok iyi geliyorbu sorunu yaşayan var mı ? çözüm önerisi olan ?

• Aynı dertten bnde bıktım artık.gün ışığına çıktığım an fulleniyor.birdaha eski haline gelmiyor. :((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by _GoKhAn

Aynı dertten bnde bıktım artık.gün ışığına çıktığım an fulleniyor.birdaha eski haline gelmiyor. :((

bende bıktım valla hocam,sözde oto parlaklık açınca şarj daha az gidicek
  • Evet iOS 6 parlaklık seviyesini çok yüksek tutmuş, ben yüksek görünce i diyorum elle.düzeltseler güncelleme ile iyi olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende olay şöyle, gün ışığına çıkınca full ışığı acıyor ama karanlık bir ortama geçince ekran açık iken bile ışığı kısıyor. Ben bu özelliği çok sevmiştim ama yazdığınız yorumları okuyunca çok şaşırdım. Gece uyurken bile telefonu elime alıyorum odanın ışık durumuna göre iyice ışığı kısıyor ve gözleri rahatsız etmiyor, bence restore yapın umarım herkeste düzelir.
    Saygılar...

• Aynı problem benim 4s'de de var, bakalım güncellemeyi bekliyorum.
  • Ayni sorun 4s bende de var arkadaslar,otomatik ayar mantara baglamis,bu atarda bug var,o sebeple isigi ayarlayip otomatigi kapatmaniz gerekiyor su an ben o sekilde kullaniyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6 otomatik ses açıyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TraLoNe

Arkadaşlar bende olay şöyle, gün ışığına çıkınca full ışığı acıyor ama karanlık bir ortama geçince ekran açık iken bile ışığı kısıyor. Ben bu özelliği çok sevmiştim ama yazdığınız yorumları okuyunca çok şaşırdım. Gece uyurken bile telefonu elime alıyorum odanın ışık durumuna göre iyice ışığı kısıyor ve gözleri rahatsız etmiyor, bence restore yapın umarım herkeste düzelir.
    Saygılar...

hocam bende seviyodum bu özelliği 5.1 de sorun yoktu kullanıyordum ama şuan hiç sağlıklı çalışmıyor,sizin telefon 4s mi ? bu arada restore yaptım malesef değişen bişey yok
  • Benimde otomatik parlaklık algılama hiç çalışmıyor. Yani açık ya da kapalı olması farketmiyor. Neyi ayarlarsan o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TraLoNe

Arkadaşlar bende olay şöyle, gün ışığına çıkınca full ışığı acıyor ama karanlık bir ortama geçince ekran açık iken bile ışığı kısıyor. Ben bu özelliği çok sevmiştim ama yazdığınız yorumları okuyunca çok şaşırdım. Gece uyurken bile telefonu elime alıyorum odanın ışık durumuna göre iyice ışığı kısıyor ve gözleri rahatsız etmiyor, bence restore yapın umarım herkeste düzelir.
    Saygılar...

Benim 4S'de aynı şekilde çalışıyor yani aynı MacBook'daki gibi ortamdaki ışığa göre ayar çubuğu kısılıp yükselebiliyor ,bu durumda görevini yerine getiriyor.Eskiden yani 5.1.1'deyken de ayar otomatikdeydi ve gece saate bakmak için cihazın home tuşuna basınca oda aydınlanırdı ancak şimdi gece karanlıkta ekran aydınlatması gayet kısık oluyor.

• karanlık ortama geçtiğinizde kilit tuşuna basıp tekrar kilidi açarsanız normale döner (karanlık ortamda)

burada bir bug var haklısınız fakat normalde zaten full seviyede kullandığım için sorun yaşamıyorum
  • bu sorun global olarak mevcut bütün yabancı forumlarda aynı sıkıntıdan bahsediliyor ve apple durumun farkında sanırım yeni güncelleme ile düzeltirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

karanlık ortama geçtiğinizde kilit tuşuna basıp tekrar kilidi açarsanız normale döner (karanlık ortamda)

burada bir bug var haklısınız fakat normalde zaten full seviyede kullandığım için sorun yaşamıyorum

İşte bende gece karanlığında kilidi dahi açsanız ekran aydınlatması kısık kalıyor ancak odanın ışığı yanınca ekran parlaklığı yükseliyor, hatta gündüz güneş ışığı denk gelince ayar maksimum seviyeye çıkıyor ki buda cihaz görevini yapıyor anlamına geliyor.
    Çalışmayan arkadaşlar acaba ayarlardan otomatiği kapatıp seviyeyi ortaya %50'ye getirip sonra tekrar otomatik düğmesini açsalar ve deneseler acaba sorun düzebilir mi ?
  • Arkadaşlar Merhaba,
    Telefonum İphone 4.. İOS 6 güncellemesinden sonra bir uygulamadan ana ekrana döndüğümde ekran hiç kararmıyor.Kapatma tuşunu kullanmayı unutursam ( veya assistive Touch)bütün gün açık kalabiliyor.Ancak bu durum sadece herhangi bir uygulamayı kapatıp ana ekrana dönünce oluyor.Uygulamadayken problem yok.Uygulama açıkken bir süre sonra kararıyor.Bu tip bir problemle karşılaşan oldu mu acaba? Veya öneriniz varsa memnun olurum.
    Saygılarımla,
  • 6.1 i bekliyorum artık çare yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

6.1 i bekliyorum artık çare yok...

+1
  • Aynı sorun bendede var sanırım sadece 4 s lerde var bu sorun. 6.1 e kaldık sanırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kepidik

Arkadaşlar Merhaba,
    Telefonum İphone 4.. İOS 6 güncellemesinden sonra bir uygulamadan ana ekrana döndüğümde ekran hiç kararmıyor.Kapatma tuşunu kullanmayı unutursam ( veya assistive Touch)bütün gün açık kalabiliyor.Ancak bu durum sadece herhangi bir uygulamayı kapatıp ana ekrana dönünce oluyor.Uygulamadayken problem yok.Uygulama açıkken bir süre sonra kararıyor.Bu tip bir problemle karşılaşan oldu mu acaba? Veya öneriniz varsa memnun olurum.
    Saygılarımla,

Bende de aynı sorun sözkonusu.
  • O sorun iOS 4.0'dan beri var

Otomatik parlaklığın düzgün çalıştığını görmedim daha
  • Aynı sıkıntı bendede var, cihaz 3GS. İOS 5.1.1'e de geri dönemiyorum, mecburen iOS 6.0
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.