Şimdi Ara

iOs 6 Jailbreak Uyumlu Cydia Uygulamaları [GÜNCEL] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
750
Cevap
25
Favori
59.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: suleymanbegic

25pp yi kullanabilen var mı ? Ben yukledım sorunsuz bir şekilde fakat uygulamaya gırmek ıstedıgımde otomatık olarak gerı atıyor. nedenını bılen var mı ?

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

quote:

25pp yi kullanabilen var mı ? Ben yukledım sorunsuz bir şekilde fakat uygulamaya gırmek ıstedıgımde otomatık olarak gerı atıyor. nedenını bılen var mı ?

+1

insanelyi reposundan yüklediyseniz ordakinde bahsettiğiniz sorun oluyormus..apt.25pp.com gibi bir repo adresi var ordan pp diye aratıp bulup yuklerseniz o atma yapmıyor sanırım acar acmaz.
  • quote:

quote:

+1

Appsync 5 ile 6 çakışması olabilir.Ayrıca şu anda cydia'dan istesenizde kurulamıyor uygulama. Auto AppTranslate ile birlikte kurduğu için ve translate daha ios6'ya uyumlu olmadığı için 25pp'yi de kurmuyor ve beklemeye alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_k12

quote:

quote:

+1

insanelyi reposundan yüklediyseniz ordakinde bahsettiğiniz sorun oluyormus..apt.25pp.com gibi bir repo adresi var ordan pp diye aratıp bulup yuklerseniz o atma yapmıyor sanırım acar acmaz.

Teşekkürler insanelydeki sounluymuş gerçekten. Kendi reposundan indirdim şuan sorunsuz

• Beyler cihazda bazen pp25 ile kurulan uygulamalar açılmıyor ve apple kimliği istiyor. Bunu cihazı pc ye bağlayıp pp25'den bir yere tıklayarak halledebiliyorduk.

Peki bu olayı pp25in uygulaması üzerinden yapabilirmiyim? Şuan bağzı ugulamar açılmıyor apple kimliği istiyor. Bunları kendi uygulaması üzerinden pcye bağlamadan halledebilirmiyim?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cem_k12

quote:

quote:

+1

Teşekkürler insanelydeki sounluymuş gerçekten. Kendi reposundan indirdim şuan sorunsuz

rica ederim..iyi geceler..

• quote:

Orijinalden alıntı: eczac

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

Günaydın arkadaşlar,

İos 6 da youtube ile entegre çalışan bir video indirme tweak ı var mı?

protube dene istersen hocam.

Oldu tşkler :)

• KuaiDial 0.3.0 alpha2 for iOS6

- Hızlı arama
    - Otomatik tekrar arama
    - Kara liste Blacklist
    - Kişilerin seçilip defterden toplu kaldırma fonksiyonu
    - Detaylı Arama geçmişi
    - Adres defterinize (favori / rehber / son) resimleri, hem de SMS (chat dahil)
    - Gelen / giden çağrılar üzerinde çeşitli ek Gösterilen bilgiler (doğum tarihi, organizasyon ve daha fazlası)
    - Bildirim fonksiyonu konuşma süresi
    - Bağlantı Bildirimi (titreşim)
    - Çoklu SMS gönderme işlevi
    - T9 özelliyi

https://kuaidial.googlecode.com/files/kuaidial_beta.deb

Denedim çalışıyor. Çalıştıramayanlar respring yapıp tekrar denesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: zaltun

KuaiDial 0.3.0 alpha2 for iOS6

- Hızlı arama
    - Otomatik tekrar arama
    - Kara liste Blacklist
    - Kişilerin seçilip defterden toplu kaldırma fonksiyonu
    - Detaylı Arama geçmişi
    - Adres defterinize (favori / rehber / son) resimleri, hem de SMS (chat dahil)
    - Gelen / giden çağrılar üzerinde çeşitli ek Gösterilen bilgiler (doğum tarihi, organizasyon ve daha fazlası)
    - Bildirim fonksiyonu konuşma süresi
    - Bağlantı Bildirimi (titreşim)
    - Çoklu SMS gönderme işlevi
    - T9 özelliyi

https://kuaidial.googlecode.com/files/kuaidial_beta.deb

Denedim çalışıyor. Çalıştıramayanlar respring yapıp tekrar denesin.

benim de ilk yükledikleriden biri oluyor hep ama deb olarak var galiba cydia da eski sürüm var !

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar auxo iPad uyumlu değil galiba altta çalışan uygulamaların adları yarım çıkıyor müzik menüsü çıkmıyor 3G ya da parlaklık ayarıda çıkmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msb_bjk -- 7 Şubat 2013; 10:36:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İap cracker uyumlu olsa süper olcak ama çok zor galiba fixlemek

• quote:

Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

İap cracker uyumlu olsa süper olcak ama çok zor galiba fixlemek

ben o tarz bi tweak ekledim bendeki tüm oyunlarda çalıştı
  • Arkadaşlar Appcake+ Yüklüyorum Yükleniyor daha sonra başka birşey yüklediğimde Appcake+ Kaldırıyor neden acaba ?
  • Beyler zipper tweeki yükledim. Telefon kendine reset attı. Şimdi elmada takılıyor. Kilit+home ile reset atıyorum menü geliyor 5 sn sonra geri kapanıyor. çözüm nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vita80

Beyler zipper tweeki yükledim. Telefon kendine reset attı. Şimdi elmada takılıyor. Kilit+home ile reset atıyorum menü geliyor 5 sn sonra geri kapanıyor. çözüm nedir?

Güvenli modda aç. Olmadı restore kesin çözüm.

• quote:

quote:

+1

Aynen bendede girdiğim anda siyah ekran geliyor ve 1 saniye sonra hemen geri atıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Grkm27

quote:

Orijinalden alıntı: Vita80

Beyler zipper tweeki yükledim. Telefon kendine reset attı. Şimdi elmada takılıyor. Kilit+home ile reset atıyorum menü geliyor 5 sn sonra geri kapanıyor. çözüm nedir?

Güvenli modda aç. Olmadı restore kesin çözüm.

Restore etmeden IFunBox ile bilgisayardan kaldım tweeki, yeniden başlattım sorunsuz açıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperemr

Bende NCSettings de ışık ayarı düzgün çalışmıyor. Işığı kısıyorum mesela ama tuş kilidine alıp açınca eski haline dönüyor. Sizlerde de öylemi?

Ayarlardan otomatik aydınlatma seçeneğini pasif yapın.
  • 1. NCSetttings : Wifi, BT, 3G Kolayca aç kapat
    2. CallInfo Fields : Arayan kişilerin şirket vs bilgilerini görmek için
    3. NoVoiceMail : Telefondaki voicemail butonunu kaldırır.
    4. SwipeSelection : Cursor’u kolayca kaydırıp hatalı yazımları düzeltme
    5. Touchpal dialer ve cydia tweak : Touchpaldialer’da arama geçmişini görmek için
    6. WiFi Passwords : Kablosuz ağ ile bağlandığınız şifreler iPhone'da saklı tutulur.Bu zamana kadar girdiğiniz şifreleri gösteren bir tweak.
    7. WeeKillBackground Pro for NotificationCenter : Arka planda çalışan uygulamaları notification center’dan bir tıkla kapatma
    8. PPHelper : Crackli Program kurmak için. Cydia’ya apt.25pp.com reposu eklenecek. Repoya girip appsync ve PPXX çince yazan uygulama kurulacak.
    9. AndroidLock XT : Android stili ekran kilidi açmak için
    10. My contacts backup pro : Rehberin yedeğini alıp mail atıyor.
  • İlk mesaj yenilendi.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.