Şimdi Ara

iOs 6 Jailbreak Uyumlu Cydia Uygulamaları [GÜNCEL] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
750
Cevap
25
Favori
59.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ahmet©

quote:

Orijinalden alıntı: shario

Ben de kurdum simdi be alet iki de bir safe mod'a atiyor beni.. Buy now yaziyor ama satin da alamiyorum.. Yok mu adam gibi iblacklist.. Reposu vs olsa yeterli de.. Cok gerekli..

hangi cihaza yükledin? bende donmalar yaptı. fakat safe mod a almadı. Ayrıca bende satın al da yoktu

az önce ihacks repodan indirdim denedim.hem inanılmaz derecede donma yaptı hemde habire safe mode'a attı.sildim öyle kendine geldi telefon.stabil bi sürüm yok mu acaba blacklist'in

• quote:

quote:

Ben de kurdum simdi be alet iki de bir safe mod'a atiyor beni.. Buy now yaziyor ama satin da alamiyorum.. Yok mu adam gibi iblacklist.. Reposu vs olsa yeterli de.. Cok gerekli..

hangi cihaza yükledin? bende donmalar yaptı. fakat safe mod a almadı. Ayrıca bende satın al da yoktu

İphone 4s cihazım hocam..
  • quote:

quote:

quote:

İphone 4s cihazım hocam..

ben i5 de kullanıyorum ilk kurduğumda bendede donmalar yaptı sonra cihazı tekrar restore edip temiz bi kurulumdan sonra yükledim.Şu an sorunsuz
    bu arada kullanmadığım gereksiz tweakleri kaldırdım,çakışma yapmasın diye

• BlurriedNCBackground çok güzel oldu .. bildirim ekranını şeffaf ve renklendirebiliyoruz .. bilgilerinize..
  • ya bu hackulo reposu yuklenmiyo.dolayisiyla instalousyonda yok.bilgidi olan varmi
  • kilit ekranına hava durumunu koyabildiğimiz bi tweak vardı neydi o :D
  • iPhone 5 veya iPod Touch 5 kullanan arkadaşlar Screen Extender'ı yükleyerek tam ekran olmayan uygulamaları tam ekran yapabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emredemirci

BlurriedNCBackground çok güzel oldu .. bildirim ekranını şeffaf ve renklendirebiliyoruz .. bilgilerinize..

Springtomize 2'de de var o özellik.
  • Repo'lar duzeldimi yapimmi jbyi :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yeni konu açmayayım dedim...buraya yazıyorum..internet sitelerinden indirdiğimiz ipaları itunes vasıtasıyla cihaza yüklüyoruz ve bunu appsync ile yapıyoruz bilgim var fakta itunes 11 de sürükle bırak yapacak yer bulamıyorum nasıl olacak bilginiz var mı acaba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHApprentice

quote:

Orijinalden alıntı: yapmabegulum

Merhaba arkadaşlar.Bir ricam var sizden.iPadimde (3.Nesil) henüz Jailbreak kurmadım.Daha önce de kurmuşluğum yoktur.Açıkçası pek ihtiyacım da yok ama sadece Btstack mouse uygulaması denen bir uygulama varmış Cydia'da.iPad'i mouse ile kullanabiliyormuşuz bu uygulama sayesinde.Bakar mısınız var mı şu an öyle bir uyglama?

Evet şu an bt stack klavye ve mouse ayrı ayrı var

Nereden indirebiliriz hocam onu hangi repodan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jakabo333

Whatsapp ipad de bir turlu calistiramadim ana ekrana atiyor yapan varsa nasil yaptigini anlatabilirmi whatspad yukledim bu arada.

Whats padi nerden yüklediniz hocam .
  • Bende NCSettings de ışık ayarı düzgün çalışmıyor. Işığı kısıyorum mesela ama tuş kilidine alıp açınca eski haline dönüyor. Sizlerde de öylemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: strahd_von_zarovich

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar.Bir ricam var sizden.iPadimde (3.Nesil) henüz Jailbreak kurmadım.Daha önce de kurmuşluğum yoktur.Açıkçası pek ihtiyacım da yok ama sadece Btstack mouse uygulaması denen bir uygulama varmış Cydia'da.iPad'i mouse ile kullanabiliyormuşuz bu uygulama sayesinde.Bakar mısınız var mı şu an öyle bir uyglama?

Bakıyorum 1 dakika

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bakıyorum 1 dakika

Bigboss reposunda var

• quote:

Orijinalden alıntı: uakoc

arkadaşlar yeni konu açmayayım dedim...buraya yazıyorum..internet sitelerinden indirdiğimiz ipaları itunes vasıtasıyla cihaza yüklüyoruz ve bunu appsync ile yapıyoruz bilgim var fakta itunes 11 de sürükle bırak yapacak yer bulamıyorum nasıl olacak bilginiz var mı acaba..

İtunesin sol ust kosesindeki ufak simgeye tiklayin, menu cubugunu goster deyin, ardindan menu cubugundan goruntu kismina tikliyoruz ve kenar cubunu goster diyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: direncarsi

ya bu hackulo reposu yuklenmiyo.dolayisiyla instalousyonda yok.bilgidi olan varmi

İkiside yayın hayatını sonlandırdı dostum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • whatspad i yükledim ama menüde simge çıkmıyor? Whatsapp ı nasıl kuracağız iphone 5 e biri detaylı anlatablir mi ?
  • 25pp yi kullanabilen var mı ? Ben yukledım sorunsuz bir şekilde fakat uygulamaya gırmek ıstedıgımde otomatık olarak gerı atıyor. nedenını bılen var mı ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bakıyorum 1 dakika

Bigboss reposunda var

Yüklenmiyor oradan . Repolara baktığınız mı yer mi var hocam ?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.