Şimdi Ara

iOs 6 Jailbreak Uyumlu Cydia Uygulamaları [GÜNCEL] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
750
Cevap
25
Favori
59.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ncsettigs ipadede çalışmıyormu ? Yükledim ama notification centerde çıkmıyor. SBS settingsde ise 3GS kapatıp sadece edge açma butonu gözükmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3DMystic -- 5 Şubat 2013; 20:45:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Godolphin

quote:

Orijinalden alıntı: Shaqiri

iprotect programını sorunsuz kullanan varsa nerden indirdiğini yazabilirmi çoğu 10 günlük hep.??

Hackyouriphone dan full..

indirilmiyor dostum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3DMystic

Ncsettigs ipadede çalışmıyormu ? Yükledim ama notification centerde çıkmıyor. SBS settingsde ise 3GS kapatıp sadece edge açma butonu gözükmüyor.

iphone 5 tede bildirim ekranında çıkmıyor.repoyu yüklerken hata verdi ama ben yinede yüklemeye devam ettim bu yüzden olabilir mi? iphone 5te ncsettings çalıştırabilen var mı ?
  • Springtomize 2 patladı. Deneme süresi sona erdi diye yarım günde kullanım süresi sona erdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SinanATASOY

Springtomize 2 patladı. Deneme süresi sona erdi diye yarım günde kullanım süresi sona erdi

Baska nereden bulabiliriz ki??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler source ekleyemiyorum hep sonunda hata veriyo yogunluktan falanmi

• Accelerate , 25PP , Barrel2 sorunsuz.
  • Beyler cydia da neden database bildirimleri kirmizi yazi ile error veriyor ve sourcede repolarin ici bombos gozukuyor sorunun nedenini bilen varmi aceba
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhlakPolisi

quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Arkadaslar neden weekillbackground kullaniyorsunuz anlamiyorum (yani tabiki notification centerdan yapmak istiyor olabilirsiniz ama)

KillBackground'u Remove Background gibi kullanabiliyorsunuz.

Kimse bunun farkinda degil sanirim, herkes home tusuna cift basip carpiya basmak olarak algiliyor galiba KillBackground'u ama oyle degil.

Activator'u acip herhangi bir kombinasyona atayarak kullanabilirsiniz Remove Background gibi..

Ornegin bende durum cubuguna cift tiklayinca killbackground arka plandaki uygulamalarin hepsini kaldiriyor.

Notification center'a girme zahmeti yok, notification center'a girilmediginden dolayi hava durumu app in zirt pirt lokasyon servislerini kullanmamasi da cabasi.

Remove Backgroundu arkadaşa kurduk,tıklayınca safe moda atıyor,sen kurup denedinmi sorunsuz çalışıyormu

RB çalışmıyor o yüzden killbackground'u önerdimya zaten

• Arkadaşlar tvout2 mirror (iphone görüntüsünü tv ekranına yansıtan program) ios 6.1 uyumlu değil galiba yüklüyor ama birşey açmaya çalıştığımda respring yapıyor bu programa benzer bir tweak var mı bildiğiniz
  • yüklediğin source lar dan biri nedeniyle cydia nın içi boş gözüküyor son yüklediğin source u sil bende de aynı sorun olmuştu
  • killbackground yerine multicleaner da kullanabilirsiniz.iapfree 3.2.1 çalışıyor bu arada
  • Arkadaşlar indiremediğiniz tweakleri sürekli indirmeyi deneyin ben bu şekilde birçok tweak indirdim.

Çalışan Tweaklar
    SBSettings
    Activator
    Deck
    Auxo
    Unfold
    Vexillum
    infintydock
    color keyboard
    dater

Çalışan Repolar
    repo.insanelyi.com
    sinfuliphonerepo.com

Çalışmayan Repolar
    repo.beyouriphone.com (Hatalı ekleniyor ve hiç bir tweak görünmüyor/boş repo gözüküyor)
    repo.hackulo.us (Hatalı ekleniyor ve hiç bir tweak görünmüyor/boş repo gözüküyor)

iPhone 3Gs Sahiplerinin Çalıştıramayacağı Uygulamalar
    Deck HD (Deck çalışıyor fakat deck hd çalışmıyor, çalıştırmak istediğinizde ekran sadece büyüyor)

Eklenemeyen Repolar İçin Çözüm
    Reponun az da olsa yüklenmesini bekleyin sonra cancele basın repo eklenmiş olacaktır.

Arkadaşlar hepsi sorunsuz indir çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89A521F1-A -- 6 Şubat 2013; 22:55:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar

Beyler source ekleyemiyorum hep sonunda hata veriyo yogunluktan falanmi

????

• jailbrekten sonra ikonlar gitti dockta müzik ana ekranda gazate bayisi var sadece başka hiç bir şey yok ama normalde arama kısmından rehber ve arama bölümüne girebiliyorum

nasil düzeltebilirim acaba ? itunesten restore yaptım düzelmedi
  • iPhone 5 çalışan tweakler(en azından benim yüklediklerim)

Activator
    Barrel
    ColorKey
    KillBackGround
    MathAlarm(troll tweak, hesap makinesi aramama bile neden oldu bir soruda )
    NCSettings
    PasswordPilot
    SwipeShiftCaret
    Torch
    Unfold
    Winterboard
    Zeppelin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hk@n

Zephyr yükledim çok güzel oldu.bildirim ekranı için ncsettings yükleyemiyorum repo hata veriyor..yokmudur çözümü?

İlk mesajda ki repodan mı yüklediniz? Ben sorunsuz bir şekilde yükledim ve kullanıyorum.
  • beyler bi yardımcı olsanız su appleri çekebileceğimiz şey neydi instllous diye birşey aratıyorum telefondaki cydia dan bişey çıkmıyo nasıl yapıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspirin_Gripin

Beyler cydia da neden database bildirimleri kirmizi yazi ile error veriyor ve sourcede repolarin ici bombos gozukuyor sorunun nedenini bilen varmi aceba

quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar

Beyler source ekleyemiyorum hep sonunda hata veriyo yogunluktan falanmi

Yoğunluktan oluyor beyler. Sonra tekrar deneyin. Birde kırmızı yazılar geldiği zaman silin daha sonra tekrar deneyin. Bir de sık sık güncellemeleri kontrol edin zaten olduğu zaman uyarı veriyor.
  • arkadaşlar bana mesajlar için iletim raporu lazım.. iphonedilavery sasnırsam o çalışmıyor 4s için.. yardımcı olabilecek varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.