Şimdi Ara

IOS 6'dan sonraki sürümler başarısız oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonum 4S, ve arkadaşlar ios 6'dan sonraki sürümler başarılı değildi, dürüst olalım, yazılımı güncelleyince telefonun şarjı daha az dayanıyorsa, hiç kullanmadığım 1-2 uygulama eklendiği için telefon eski yazılıma göre daha çok kasıyorsa, o yazılım başarısızdır, ios7 ve 8 tam bir fiyaskoydu. Benim düşüncem, eski iphone larda ios 7 ve 8 de örneğin uygulamaları kapatmak için 2 kere home tuşuna bastığımızdaki bekleme süresi apple tarafında milisaniyesi ayarlanarak bilinçli olarak arttırıldı. IOS 6'ya dönüş kapatıldı, niye, çünkü apple insanların güncel modelleri satın almalarını istiyor, eski telefonları ise bilinçli olarak yeni işletim sistemleriyle kastırıyor, ip4 ios7 ile nasıl öldürüldü, şimdi de ip4s ios8 ile öldürülüyor. Benim gibi düşünen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myalperen -- 5 Ekim 2014; 0:09:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sana katılıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru, bu durum böyledir. Bence bunca sene destek verildiğine şükretmelisiniz. Herhangi bir sorun olduğunda anında güncellenen bir sistem kullanıyorsunuz. WP kullanıyorum ve güncellemeler geç geliyor cabası da sorunlarını çözmemesi. Bence adamların hakkı olarak görün bunu. iOS 7 ile radikal değişiklikler yapıldı ve cidden çok önemli şeyler eklendi. Bu yüzden fiyasko diyemezsiniz bence. iOS 8'de pek bir şey yok gibi orası doğru ancak ikisine de fiyasko demek doğru olmaz.

• steve reis gitti ondandir
  • Başarısız Multitasking sıfır. Devamlı crash veriyor safari vs. Yenilik olarak androidden kopyala yapıştır yapıyor klavye çağdışı daha tahmin yeteneği yok videoları başka uygulama ile aç seçeneği gelmeli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle katılıyorum. Normalde İOS'un yeni sürümlerinde uygulamalar bile sorunsuz şekilde çalışırken şimdi her güncellemede uygulamanın optimize edilmesi gerekiyor neredeyse. İOS 6'dan sonra İOS'a olan güvenim azaldı.

• Katılıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İos ve android iki sistemide aktif olarak kullaniyorum iphone kullanmak iskence resmen home tusu zaten sacmalik dan baska bisey degil tek tusla her islemi yapmaya calismak cok yoruci ayrica bi yerden geri gitmek icin ekranin en kosesine uzanmaya calismak eziyet geliyor herhangi bir kisisellestirme yok widget yok sarja bagli yasama zirt pirt kablo sorunu orjinal alsan kazik fiyat sacma sapan bug dolu guncellemeler dogruyu bulana kadar yeni bir ios surumu geliyor zaten yine basa donuyor cogu telindeekran kalitesiz sene 2015 olmus full hd anca geldi asiri pahali jb beklesen ömrün yetmez ha cikti ha cikacak surum dusurmeye calissan imza derdi shsh olayi vardi onuda bitirdiler son cihazlarla kamera desen evlere senlik 8 mp neyin kafasi anlamak zor hafiza yukseltme yok daha yazarim aklima ilk etapda bunlar geldi tek artisi neymis stabilmis yahu stabil olmayan sistemmi kaldi artik birakin bu muhabbetide

• Apple kullanıcılarına istediği sürümde kalma şansı tanısa herşey çok güzel olacakta işte yapmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clopin

İos ve android iki sistemide aktif olarak kullaniyorum iphone kullanmak iskence resmen home tusu zaten sacmalik dan baska bisey degil tek tusla her islemi yapmaya calismak cok yoruci ayrica bi yerden geri gitmek icin ekranin en kosesine uzanmaya calismak eziyet geliyor herhangi bir kisisellestirme yok widget yok sarja bagli yasama zirt pirt kablo sorunu orjinal alsan kazik fiyat sacma sapan bug dolu guncellemeler dogruyu bulana kadar yeni bir ios surumu geliyor zaten yine basa donuyor cogu telindeekran kalitesiz sene 2015 olmus full hd anca geldi asiri pahali jb beklesen ömrün yetmez ha cikti ha cikacak surum dusurmeye calissan imza derdi shsh olayi vardi onuda bitirdiler son cihazlarla kamera desen evlere senlik 8 mp neyin kafasi anlamak zor hafiza yukseltme yok daha yazarim aklima ilk etapda bunlar geldi tek artisi neymis stabilmis yahu stabil olmayan sistemmi kaldi artik birakin bu muhabbetide

ya yasin ufak dunyadan haberin yok ya da sert bisey ictin sanirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technoB -- 5 Ekim 2014; 3:07:10 >

• İos 6 iphone tarihindeki yerini efsane olsrak aldı

• quote:

İos ve android iki sistemide aktif olarak kullaniyorum iphone kullanmak iskence resmen home tusu zaten sacmalik dan baska bisey degil tek tusla her islemi yapmaya calismak cok yoruci ayrica bi yerden geri gitmek icin ekranin en kosesine uzanmaya calismak eziyet geliyor herhangi bir kisisellestirme yok widget yok sarja bagli yasama zirt pirt kablo sorunu orjinal alsan kazik fiyat sacma sapan bug dolu guncellemeler dogruyu bulana kadar yeni bir ios surumu geliyor zaten yine basa donuyor cogu telindeekran kalitesiz sene 2015 olmus full hd anca geldi asiri pahali jb beklesen ömrün yetmez ha cikti ha cikacak surum dusurmeye calissan imza derdi shsh olayi vardi onuda bitirdiler son cihazlarla kamera desen evlere senlik 8 mp neyin kafasi anlamak zor hafiza yukseltme yok daha yazarim aklima ilk etapda bunlar geldi tek artisi neymis stabilmis yahu stabil olmayan sistemmi kaldi artik birakin bu muhabbetide

Android optimizasyon özürlü, 4gb ram ve 8 çekirdekli işlemci ile bile menüde gezerken kasma yapabilen, ısıtılarak yeni iconlarla güncelmiş gibi kullanıma sürülen bir işletim sistemidir. Ayrıca kamera isterse 60mp olsun, o kamerada kullanılan lens dandik olursa 8mp'lik kaliteli lensli kameradan daha kötü resim çeker. Full hd olunca elimize ne geçiyor ki? Daha çok şarj yiyor, telefonu daha çok kastırıyor, çözünürlüğe uygun uygulamaları, grafikleri daha çok yer kaplıyor. Apple bunu biliyor ve bunun için telefonlar için piksel görünmeyecek şekilde en az ve en uygun çözünürlüğü buluyor. Apple'ın avukatı değilim, fanboyu da değilim fakat bunlar gerçekler.

• Ios 6'yi bir koseye birakirsak en sorunsuz ve en stabil surum 7.1.2 idi. Ancak ios 8 ciktiktan sonra islerin boku cikti. Ama yakinda ios 8.1 verdiklerinde bu sorunlari da cozerler...

• Jobs olsa böyle olur muydu acaba. Bende bunu merak ediyorum doğrusu. Gerçekten çok kötü bu son sürümler. Uygulamalarda sürekli sorun yaşıyorum. Aniden kapanma veya donup kalma gibi.
    Ama ilk çıktığında düşük donanımlı cihazlar kötü performans veren android cihazlara bakıyorum hepsi de yağ gibi. Özellikle Sony'nin cihazlarında donam takılma falan hiç yok.
    Misal z serisi ile bir başlangıç yapıldı üst seviye cihaz alanında. Ondan sonrasını z1 z2 inceledi şimdi z3 gelecek. Cidden z1 mesela 2 önceki model olmasına rağmen yağ gibi ve hiçbir problemi yok telefonun bu bağlamda.
  • Beni en cok rahatsiz eden ios7 den beri gideremedikleri telefon geldiginde sesi ahizeye almak isterken ilk uc saniye bunun yapilamasi karsidaki alo diyor sen hoparlorun basilabilir olmasini bekliyorsun ve arama gelirken bir kisi daha aradiginda beklet veya bagla icin olan sekiller cok karisik parmakla dikkatli basilmasi gerekir az bir hatada cagri engellenmis oluyor. Bunlardan bahseden hic olmadi en kotu hatalar bunlar ios5 te bunlar hatasiz ve cok daha kolaydi.

• Size vereceksin ios 1'i adamlar ne yapsalar yaranamıyorlar

• iOS 6 çıktığında da iOS 4 en iyisi, 4ten sonra bozdu gibisinden konular açılırdı. bu böyle gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: technoB

quote:

ya yasin ufak dunyadan haberin yok ya da sert bisey ictin sanirim

Yasim 35 kardes cahiliz iste naparsin 6 senede 4 iphone modeli kullandim ogrenemedim hala

• 1 gb ramciler açıklasın,yıl 2014 hala 1gb rami savunanlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: myalperen

quote:

Android optimizasyon özürlü, 4gb ram ve 8 çekirdekli işlemci ile bile menüde gezerken kasma yapabilen, ısıtılarak yeni iconlarla güncelmiş gibi kullanıma sürülen bir işletim sistemidir. Ayrıca kamera isterse 60mp olsun, o kamerada kullanılan lens dandik olursa 8mp'lik kaliteli lensli kameradan daha kötü resim çeker. Full hd olunca elimize ne geçiyor ki? Daha çok şarj yiyor, telefonu daha çok kastırıyor, çözünürlüğe uygun uygulamaları, grafikleri daha çok yer kaplıyor. Apple bunu biliyor ve bunun için telefonlar için piksel görünmeyecek şekilde en az ve en uygun çözünürlüğü buluyor. Apple'ın avukatı değilim, fanboyu da değilim fakat bunlar gerçekler.

Androidin olayi degisti kardesim birakin bu kafayi eskidendi o her duydugunuza inanmayin eskiden ios kraldi simdi android ben iki sisteminide kullaniyorum sen androidi samsung s3 le yorumlarsan bende ozaman 3s e ios 8 atip yorumlarim tabi boyle bisey mumkun degilde oldugunu farzet

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.