Şimdi Ara

iOS 6.1.3/6.1.4/6.1.5/ Untethered Jailbreak Yayınlandı!!! (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
20
Favori
46.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hiç mi çözümü yok? Bu arada cihazı sıfırlarsam sorun olur mu önce komple sıfırlayıp sonra jb yapmayı düşünüyorum (ayarlar-veri sil) cihaz açıldığın da ios7 olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arshad

Hiç mi çözümü yok? Bu arada cihazı sıfırlarsam sorun olur mu önce komple sıfırlayıp sonra jb yapmayı düşünüyorum (ayarlar-veri sil) cihaz açıldığın da ios7 olur mu?

Sıfırlayıp açtığınızda yine ios 6 olarak kalacaktır. En sağlamı oldur. Çünkü elmada kalırsa mecburen dfu mod ve o da ios 7 demektir.
  • Arkadaşlar merhaba.

Ben şimdi jb yapacağım ipad 4 e, yalnız cihazımda hiç jb yok. Buna tetheret de dahil. Programı indirsem direk Jailbreak desem olmaz mı ?

Dün denedim hata verdi program kapandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif Zafrak -- 4 Ocak 2014; 13:50:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

Daha önce en fazla 5 saat dayanabilmiştim jb yapmadan. Bu kez rekorumu kırdım. 24 saate yakın jb yapmadan bekledim.
    Lakin tüm gece rüyalarıma girdi. Sabah sabah jb yaptım.
    Cihaz iPhone 5 iOS 6.1.4. En son OTA ile güncellemiştim. Hiçbir veri kaybı ya da takılma, elmada kalma gübi sorunlar yaşamadan jb yapabildim.
    Şimdi işe yarar tweakları takip etme zamanı. Şimdilik iCleaner ile Winterboard yeterli. Zamanla bakalım işe yarar neler bulacağız?

• Aynı sorunu yaşadım.
    Antivirüsünü devre dışı bırak.
    Bilgisayarı kapatıp aç.
    Cihazdaki tüm multitaskı temizleyip kapatıp aç.
    Cihazı bilgisayara bağla.
    iTunes'i açıp cihazını gördükten sonra iTunes'i kapat.
    Jailbreak dosyasını sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır.
    Jailbreak yazısına tıkla. Hiçbir şeye elleşmeden bekle.
    Birkaç dakika içinde işlem tamamlanacak.
    Aynı hatayı alırsan başa sarıp aynı şeyleri tekrar uygula.
    Bir de alakası var mı bilmiyorum ama adobe flash güncellemesi varsa güncelle. Bende güncellemeyince çalışmadı jb.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaçak Yolcu kullanıcısına yanıt

Jb siz cihaz sigarasız kahveye benziyor.

• Neden jailbreak yapıyoruz sorusunun cevaplarından birisi :) Hungry Shark Evolution oyununa jb siz hile yapmanın imkansız olduğunu düşünürsek hele de.

• MuratbanK kullanıcısına yanıt
    Sonuç olumsuz hocam.

Windows 8 cihazda hata veriyor. Şimdi dışarıya çıkıyorum, eve geldiğim bir vakit sizde müsait olursanız birde siz denersiniz Teamviewer dan bağlanıp.
  • Benimki Windows XP idi hocam. Yalnız XP'de hiç olmadı. Windows 7 ile yapabildim. Windows 8 ile yapabilen varsa o daha detaylı anlatır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 4 Ocak 2014; 17:32:45 >
  • Jb den sonra sanki şarji içiyor gibi geldi gözüme ama bilemedim

• MuratbanK kullanıcısına yanıt
    ben windows 7 de kurmaya calıstım ama jailbreak yazısına tıkladıkdan sonra uzun sure dolmasını beklıyorum ama dolma cubugu yerınden hıc oynamıyor bunun sebebı nedır acaba bı fıkrınız varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

Neden jailbreak yapıyoruz sorusunun cevaplarından birisi :) Hungry Shark Evolution oyununa jb siz hile yapmanın imkansız olduğunu düşünürsek hele de.

Hangi tweak bu

• Numan N kullanıcısına yanıt
    LocallApStore.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 4 Ocak 2014; 17:32:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH|UnderTaker

İçi oynanmış uygulamalar mı var acaba bunda

Yok, hayır. İndirdiğin bir uygulamada, uygulama içi satın alım kısmında satın almaya basıyorsun. Misal 179.99 TL olan bir şeye basıyorsun. Ardından iptale basıyorsun. Paracıklar geliyor. Bazen direk iptale basınca olmuyor. O zamanda tamama basıyorsun, ardından Appstore şifreni soruyor, o zaman vazgeçe basıyorsun. Paracıklar geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Powerx*

Arkadaşlar merhaba.

Ben şimdi jb yapacağım ipad 4 e, yalnız cihazımda hiç jb yok. Buna tetheret de dahil. Programı indirsem direk Jailbreak desem olmaz mı ?

Dün denedim hata verdi program kapandı.

İPadin internetini kapatıp dene ben öyle çözdüm.

• gooogle96 G kullanıcısına yanıt
    Eve gidince söylediğinizi deneyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: onurr32

ben windows 7 de kurmaya calıstım ama jailbreak yazısına tıkladıkdan sonra uzun sure dolmasını beklıyorum ama dolma cubugu yerınden hıc oynamıyor bunun sebebı nedır acaba bı fıkrınız varmı ?

varmı acaba bi fikri olan ?
  • Nihayet windows bekleyenler de kavuşmuş jbye... Gözleri aydın...

Bizi o kadar sanal pcyle, mac le uğraştırdılar ama neyse jbli oldu ya cihaz varsın olsun...
  • DEFOL GİT APAÇİ İOS 7 !!!!!!!!!!! TAŞ GİBİ İOS GERİ GELDİ BE SONUNDA !
  • iPhone 5 için durum nasıl acaba? Tweakler falan sıkıntı çıkartıyor mu? Daha önce jb yapmadığım için hatalı bir şey yaparsam zorunlu restore yapmaktan korkuyorum. Aslında jb yapmaktan değil sonrasında yükleyeceğim tweaklerin sıkıntı çıkarıp telefon reboot olurken elmada kalmasından falan bu tarz geri dönüşsüz işlerden korkuyorum.

iOS 7 kabusumuz oldun işe bak.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.