Şimdi Ara

iOS 6.1.3/6.1.4/6.1.5/ Untethered Jailbreak Yayınlandı!!! (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
20
Favori
46.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ip 4s 6.1.3 var

cihazı sıfırlamak mı gerek

yani herşeyi silecek miyiz yoksa başka bir şey mi

Ayrıca olaki JB den dönmek istedik (o kadar okuduktan sonra zannetmem ama) ios 7 ye mi dönebiliriz sadece
  • p0sixspwn-v1.0.4 çıktı hocam, konuyu güncellersin.
  • Windows 8 p0sixspwn 1.0.4 bende hata veriyor yarıda. Uygulama kapandı hatası deyip program kapanıyor.

Bir fikri olan ?
  • arkadaşlar ZEPPELİN' den kesinlikle uzak durun biraz önce deneyeyim dedim elmada kaldı cihaz itools ile zor kurtardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnex -- 4 Ocak 2014; 15:10:41 >
  • Magnex kullanıcısına yanıt
    insanlara yardımcı olmaya çalışmanız güzel fakat sorunu açsanız daha iyi olur, ayrıca ben dahil iş yerinden 4 arkadaşımda zeppelin var ve kusursuz çalışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ana Sayfada ki Link Yenilenmiştir:)

p0sixspwn 1.0.4 (Win)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

insanlara yardımcı olmaya çalışmanız güzel fakat sorunu açsanız daha iyi olur, ayrıca ben dahil iş yerinden 4 arkadaşımda zeppelin var ve kusursuz çalışıyor

sıkıntı şu zeppelin kurup respring yaptıktan sonra cihaz açılmadı elmada kaldı.
    itools ile /Library/MobileSubstrate/DynamicLibraries girdim zeppelin'i sildim ve cihaz açıldı.
    burda kimse işkembe-i kübra'dan sallamıyor.
  • Magnex kullanıcısına yanıt
    estağfurullah size kimse sallıyorsunuz demedi ama kendi cihazınızda %90 başka bir tweak ile çakıştığından telefonda sorun yaratan tweak için insanlara yüklemeyin sorunlu demek ne kadar doğru bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokceonur -- 4 Ocak 2014; 9:18:05 >
  • İphone 4 kullaniyorum. 6.1.3 yuklu. Shsh kaydi alabilmek icin bu jb islemini yapmam gerek sanirim. İos 7'ye gecmeyi dusunuyorum ama olur da memnun kalmazsam 6'ya donerim diye dusundum. Birisi adim adim anlatabilir mi?

• 1.0.4 win ile ipad 2 gsm e jailbreak yaptim. Ilkinde 3 hatasi verdi ikinci denememde basarili oldum

• ipad 3 üm hastasıyız dedeeee
     iOS 6.1.3/6.1.4/6.1.5/ Untethered Jailbreak Yayınlandı!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: axt

İphone 4 kullaniyorum. 6.1.3 yuklu. Shsh kaydi alabilmek icin bu jb islemini yapmam gerek sanirim. İos 7'ye gecmeyi dusunuyorum ama olur da memnun kalmazsam 6'ya donerim diye dusundum. Birisi adim adim anlatabilir mi?

ustam shsh için ifaith veya tinyumbrella kullanabilirsin
  • coco1912 C kullanıcısına yanıt
    Ama oncesinde jb gerekli degil mi?

• Daha önce en fazla 5 saat dayanabilmiştim jb yapmadan. Bu kez rekorumu kırdım. 24 saate yakın jb yapmadan bekledim.
    Lakin tüm gece rüyalarıma girdi. Sabah sabah jb yaptım.
    Cihaz iPhone 5 iOS 6.1.4. En son OTA ile güncellemiştim. Hiçbir veri kaybı ya da takılma, elmada kalma gübi sorunlar yaşamadan jb yapabildim.
    Şimdi işe yarar tweakları takip etme zamanı. Şimdilik iCleaner ile Winterboard yeterli. Zamanla bakalım işe yarar neler bulacağız?
     iOS 6.1.3/6.1.4/6.1.5/ Untethered Jailbreak Yayınlandı!!! iOS 6.1.3/6.1.4/6.1.5/ Untethered Jailbreak Yayınlandı!!! iOS 6.1.3/6.1.4/6.1.5/ Untethered Jailbreak Yayınlandı!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 4 Ocak 2014; 11:22:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İşte sırf bu bile jb yapmak için başlı başına bir sebep:
     iOS 6.1.3/6.1.4/6.1.5/ Untethered Jailbreak Yayınlandı!!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oh bee sonunda windows'a da cikti. Hemen basliyorum

• Arkadaslar simdi jb yapacağım eğer sorun olurda restore etmek zorunda kalırsam cihaz ios 7 olarak mı açılacak ?

• evet jailbreak lazım ama ifaith ile al shsh kaydını daha sağlam olur
  • aynen geri dönüş sadece iphone 4 için tabi shsh kaydınız varsa diğer cihazlarda iphone 4s ve ip 5 te restore sonucu ios 7 geçersin
  • hayırlı olsun jb bekleyenlere
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.