Şimdi Ara

İOS 6.1.2 Yayınlandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
395
Cevap
5
Favori
12.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jailbreak çıkarmı beyler sizce 6.1.2'ye?
  • jb li ip5 cihazında güncellemeyi görebilen var mı? Yoksa yoğunluktan bana mı gelemiyor güncelleme??
  • Eyw üstad yüklüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool Boy

quote:

Orijinalden alıntı: gktgknk

quote:

Orijinalden alıntı: Erdm24

O kadar yükleyen oldu, biriside Jailbreak denememiş

6.1.1 ciktiktan birkac saat sonra jb icin guncelleme gelmisti yine ayni durum olur bence eski versiyonlarla jb olmayabilir

Aynen öyle 6.1 sürümü için çıkan JB 6.1.2 sürümü için çalışmaz. Çünkü yazılım 6.0 ve 6.1 için güncellenmiş.

orası belli olmaz işte hackler açıklama yaparlar ve çalışıyor diyecekler oke

• quote:

Orijinalden alıntı: AkidTurk

Güncelleme yapan bir arkadaşımız zahmet olmaz ise baseband hakkında bilgi verebilir mi herhangi bir değişiklik var mı ?

3.4.02

Öncekini hatırlamıyorum. (4s)

• quote:

Orijinalden alıntı: Matherson

quote:

quote:

quote:

6.1.1 ciktiktan birkac saat sonra jb icin guncelleme gelmisti yine ayni durum olur bence eski versiyonlarla jb olmayabilir

Aynen öyle 6.1 sürümü için çıkan JB 6.1.2 sürümü için çalışmaz. Çünkü yazılım 6.0 ve 6.1 için güncellenmiş.

O zaman dene bakalım kabul ediyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: hknfb1907

jb li ip5 cihazında güncellemeyi görebilen var mı? Yoksa yoğunluktan bana mı gelemiyor güncelleme??

Sanırım JB'li cihazlarda OTA güncelleme görünmüyor, bende baya bekledim çıkmadı.. iTunes ile indirdim 6.1.2'yi şimdi restore ediyorum, Evasi0n deneyip bilgi vereceğim..
  • Kablosuz telefon uzerinden guncelleme yaptim. Restore ve yukleme ile ugrasamadim. Yenilikleri daha anlayamadim tabi yeni yukledim. Ancak anlayamadigim yukledigim operator logosu silinmedi. Ben silinir diye dusunmustum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hbasdereli70

Jailbreak çıkarmı beyler sizce 6.1.2'ye?

Seve seve çıkması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmckr

Kablosuz telefon uzerinden guncelleme yaptim. Restore ve yukleme ile ugrasamadim. Yenilikleri daha anlayamadim tabi yeni yukledim. Ancak anlayamadigim yukledigim operator logosu silinmedi. Ben silinir diye dusunmustum.

Güncelleme yapınca bu tarz değişiklikler silinmiyor, çünkü restore etmediniz ayarlarınız sabit kalacaktır..
  • GSM ile CDMA'nın farkı neydi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Matherson

quote:

quote:

quote:

O zaman dene bakalım kabul ediyor mu

denemiyecem tabi demek istedigim haber bugun yarın gelir hacklerden büyük ihtimalle çalışacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Shaqiri

GSM ile CDMA'nın farkı neydi?

A1429 ise gsm, a1428 ise cdma indirin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shaqiri

GSM ile CDMA'nın farkı neydi?

CDMA sim kart olmadan çalışan operatörlerin cihazı, cihazınız GSM olması lazım ama iTunes indirsin en doğrusu olur
  • Ben 4s e yükledim .. Herhangi bir sorun yok.. 3G çok hızlı çalışıyor .. 6.1 deki gibi takılmalar yok.. Ama şarj konusunu anlayabilecek kadar daha zaman geçmedi:)

• umarım stabildir. en son 5.1.1 deki durduğu gibi dururuz.
  • Beyler şuan için 6.1.2 Evasi0n mortingen

İOS 6.1.2 Yayınlandı
  • IOS 6.0 cikti zaman dunyanin en iyisi dediler bumu iyi her gun guncelleme geliyorya biktimya telfonda devamli surum yukseltmekden
  • jb çıksada yüklemem lanet olsun telefonun pilinin içine etti şarj %30 daha az gitmeye başladı jbliyken
  • quote:

Beyler şuan için 6.1.2 Evasi0n mortingen

İOS 6.1.2 Yayınlandı

olmaz zaten eğer açık kapatılmadıysa hackerlar programı 6.1.2 için güncellerler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.