Şimdi Ara

IOS 5 ve MyWi 5.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,,şöyle ilginç bi olaya şahit oldum sizinle paylaşayım dedim belki bileniniz vardır, ios 4 te iken telefonumun versiyonu 4.2.1 JB liydi cydia falan tam takırdı...MyWi 4.0 vardu ondeamonla birlikte cracked uygulama....full bi şekilde gayet güzel kullanıyordum ondan sonra mywi 5.0 çıktı otomatik olarak update ettim onu cydia dan ve eski crack patchim 5.0 ıda patch li olarak devam ettiriyordu yani uzun lafın kısası 5.0 ı ücretsiz kullanıyordum ama gel gelelim ios 5 e geçtim geçeli aynı patchleri aynı source lardan indirmeme rağmen hiçbirşekilde mywi uygulamasını şuanda cracked yada trial olarak kullanamamaktayım..Acaba aranıza bu konu hakkında bilgisi olan varmıdır ? herhangi bir şekilde bir source a sahip olanınız varmı acaba mywi 5 yada 4 ios 5 için ?

• bu mywi internet sharing programi degilmiydi? wif yayin yapiyordu hani
  • oncelikle sunu belirtmeliyim bu platformda illegal yontemleri konusmak ve paylasmak yasaktır. 2. si ise mywi lisanslı urune sahibim ve ios5 uzerinde stabil olarak calısıyor.
  • cihazınız iphone4 ise mywi programına ihtiyacınız yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcff

oncelikle sunu belirtmeliyim bu platformda illegal yontemleri konusmak ve paylasmak yasaktır. 2. si ise mywi lisanslı urune sahibim ve ios5 uzerinde stabil olarak calısıyor.

Ne zamandan beri kullandığınız jailbreak legal oldu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagriozel

quote:

oncelikle sunu belirtmeliyim bu platformda illegal yontemleri konusmak ve paylasmak yasaktır. 2. si ise mywi lisanslı urune sahibim ve ios5 uzerinde stabil olarak calısıyor.

• quote:

quote:

illegal konusunda amerikan mahkemeleri ret onayı verince !!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Peki sizin vicdanınız da amerika mahkemeleriyle aynı kanidami? Hepimiz biliyoruzki jailbreak illegaldir jailbreak yapıpta installoustan program yüklemeyen birini tanımıyorum

• Jailbreak installous'tan program yüklemek için değildir. MyWi gibi paralı yada sbsettings gibi parasız uygulamaları yükleyip telefonu güzelleştirmek içindir.

Hiç vicdanınızı rahatlatmaya çalışmayın, MyWi'ı bedava yükleyince de hırsızlık yapmış oluyorsunuz. Adamlar satmak için parayla koyuyor Cydia'ya.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Peki sizin vicdanınız da amerika mahkemeleriyle aynı kanidami? Hepimiz biliyoruzki jailbreak illegaldir jailbreak yapıpta installoustan program yüklemeyen birini tanımıyorum

hmmm cok ilginc bir yaklasim, soyle bir dusunelim... hmmm... evet ayni dusuncedeyim, jailbreak artik ne derseniz diyin legal bir yontemdir... jailbreakin anlami sizin icin crack yukleme platformu olmus sanirim... benim su an jailbreak yaparak cycia uzerinden lisanlarini aldigim program ve temalar var, mywi5 bunlardan birisi... sanirim siz sadece installous uzerinden illegal oyun ve program indiriyorsunuz... tabi saygim sonsuz kolay gelsin...

edit: bu arada jailbreak yapip installoustan crack oyun yada program indirmeyen birisini taniyor, gorusmus ya da tartismis olabilir misin son zamanlarda ;))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcff -- 18 Kasım 2011; 0:19:37 >

• Jailbreak yapılı su anda telefonumda ve installous, appsync yüklü degil. Jailbreak yapmamdaki amacım color keyboard, bbsettings gibi tweakleri yüklemek ayrıca telefonumda color keyboard, mywi 5.0 uygulamaları da lisanslı bir sekilde alınmış durumda. Bir bilgisayar mühendisi olarak başka mühendislerin ürünlerinin çalınmasına karşıyım. Bu benim kendi görüşüm tabi ki isteyen crackli vs yükler, sizin vicdanınıza kalmış bir durum. Ama herkesi kendiniz gibi düşünüp "JB yapan herkes ücretsiz uygulama yükler" diye bir genelleme yapmayın.
  • Nedense sadece cydia içindeki uygulamaları kullanmak için tethered jb yaptığınız bana hiç inandırıcı gelmedi (mywi 5.0 kullandığınıza göre telefonunuzda iOS 5 yüklü ve tethereddan başka şansınız yok)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Nedense sadece cydia içindeki uygulamaları kullanmak için tethered jb yaptığınız bana hiç inandırıcı gelmedi (mywi 5.0 kullandığınıza göre telefonunuzda iOS 5 yüklü ve tethereddan başka şansınız yok)

Evet sadece mywi için tethered jb yapmak zorundayım..
  • Bu programin her turlu ariyorum kac gundur bulamadim gitti.
  • Pdanet adli uygulama .cydia da mevcut. Pc de kurulan ufak bir programida var. İster wifi ister kablolu. İsinize yarar belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asıl böyle küçük bir eklentinin 20 dolara satılması illegal, Apple ın da insanları bu tür çözümlere muhtac etmemesi lazım. O kadar para veriyorsun bir de opsiyonu düzgün kullanmak için net solucanı oluyorsun.
  • of ne konu olmuş arkadaş. millet çağlar arası konuşuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.