Şimdi Ara

İOS 5 UNTETHERED JAİLBREAK ÇIKMAK ÜZERE (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.301
Cevap
13
Favori
128.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geohot ne gitti unlock ve jb yetim kaldı :(
  • Her gün bi umutla bakıyorum konuya ama gelişmeler dedikodudan öteye gitmiyor bari bi açıklama yapsalarda çıkarmıcaz diye bizde ona göre geçsek tethereda yada unutethered 4.3.3 de kalacağımızı bilsek
  • Kac tane hacker'in suana kadar acik bulduklarina dair tweet attiklarini gordum. Ama daha tik yok. Onceden cok hizli cikardi ama simdi nerdeeee....
  • Arkadaslar muscle nerd ipad 2 cydiayi gosteren videoyu yayinladi. Umutsuzluga kapilmayin...
  • 32 sayfa olmuş nasıl umutsuzluğa kapılmayalım dostum
  • umutsuzluğa kapılmayın
  • Tedteret yapmayanlar neyi beklerki bende beklerdim cok pisman oldum dun yaptim cicek gibi oh :)
  • piyasada 4sler biraz daha satılsın, satışın düşmeye başlayacağı hafta apple musclenerde gerekli açıkları daha kolay altın tepside sunacaktır. ardından 4sleri satışı ne hikmetse tırmanışa geçecektir.
  • Tamam anlıyorum 4-4s için untehtered çıkarmıyorsun bari bizim eskimiş 3GS'ler için untehtered yayınlayın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: desiya

Tamam anlıyorum 4-4s için untehtered çıkarmıyorsun bari bizim eskimiş 3GS'ler için untehtered yayınlayın :)

+1000000000000000000000000000000000000000......
  • http://greenpois0n.blinkweb.com/

bu site yalan mı arkadaşlar, bu siteye geldiğim videoda herkes 4s'e de dahil jb yapabildiğini söylemiş. Yapabilecek cesareti olan var mı?

Ben yapacaktımda videoda eski tür açma kapama düğmesi var bu yüzden yapmadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThuqLifé

http://greenpois0n.blinkweb.com/

bu site yalan mı arkadaşlar, bu siteye geldiğim videoda herkes 4s'e de dahil jb yapabildiğini söylemiş. Yapabilecek cesareti olan var mı?

Ben yapacaktımda videoda eski tür açma kapama düğmesi var bu yüzden yapmadım ?

Fake böyle sitelere inanmayın fastyshare gibi.
  • quote:

Tamam anlıyorum 4-4s için untehtered çıkarmıyorsun bari bizim eskimiş 3GS'ler için untehtered yayınlayın :)

sizin eskimiş 3GS old bootroom sa untethered var zaten...
  • quote:

Eskimis derken halen 1000 Tl :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bird-hunter

quote:

sizin eskimiş 3GS old bootroom sa untethered var zaten...

işte sorun orada.

Benim telefon NB. Hatta Türkiyedeki 3GS'lerin çoğu NB :)
  • eskimiş diyince old bootroom olma ihtmalini düşündüm
  • boş muhabbet maalesef, 4.3.3 ile untethered sonlandı boşa beklemeyın konuyu kılıtleyın bence , cıkmayacak...
  • Su cıkmayacak diyenler için:

Bilen bilir arkadaslar bu gevey-unlock muhabbeti 140 sayfalara ulasmisti. Biz 6 ay bekledik unlock ondan sonra cikmayacagini anladik ve ardindan gevey geldi. Bosuna cikmayacak hissine kapilmayin. Ha bunun uzerinden gecerse 4-5 ay ozaman cikmayacak diyebilirsiniz.
  • Versiyonum 5.0, daha once baslarda tethered yaptim ama bir program yukleyip telefonu resleyip just boot yapip actigimda ana menu disinda acilan butun uygulamalar sol ust kosede kucuk bi sekilde acilip diger kalan kisim siyah olmustu. Simdi yeniden yapicam ama korkuyorum. Restore yapmadan direk yapsam olur mu? Yada yasadigim hatanin sebebi ne nerde yanlis yapmisim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErdemNohutcu337

Versiyonum 5.0, daha once baslarda tethered yaptim ama bir program yukleyip telefonu resleyip just boot yapip actigimda ana menu disinda acilan butun uygulamalar sol ust kosede kucuk bi sekilde acilip diger kalan kisim siyah olmustu. Simdi yeniden yapicam ama korkuyorum. Restore yapmadan direk yapsam olur mu? Yada yasadigim hatanin sebebi ne nerde yanlis yapmisim?

Bunun aynısı başıma gelmişti geçmiş olsun. Telefonunuza iblacklist veya mobilstrate değiştiren ios5 e uyumsuz bir program yüklemişsiniz. Telefona restore şart.
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.