Şimdi Ara

İOS 5 UNTETHERED JAİLBREAK ÇIKMAK ÜZERE (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.301
Cevap
13
Favori
127.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kain061

quote:

Orijinalden alıntı: gokhan112

arkadaşlar bu jailbreak olayı tam olarak nedir anlamını biliyorum ama ne kazandırıyo kullanıcıya bedava uygulama dışında bilmediğimden soruyorum

pesin fiyatina 8 taksit imkani ve 3 ay erteleme gibi guzellikleri var.. ayrica parapuan kazandiriyor:)

espiri makinası seni birileri komik olduğunu söyleyecek forumda sende mutlu olucan dimi bunla potasyum israfı seni
  • hazirci zihniyete hayir.. azcik kurcala forumu.. yada google amcaya sor.. jb nedir diye neler katar diye..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hazirci zihniyete hayir.. azcik kurcala forumu.. yada google amcaya sor.. jb nedir diye neler katar diye..

sende o zaman bu güzel espirileri yaz googla bunumu demek istediniz bölümünde ben malım diye çıksın hemen
  • su bayram agzı cıksa ne guzel olacak untetheret
  • quote:

quote:

hazirci zihniyete hayir.. azcik kurcala forumu.. yada google amcaya sor.. jb nedir diye neler katar diye..

sende o zaman bu güzel espirileri yaz googla bunumu demek istediniz bölümünde ben malım diye çıksın hemen

tabi tabiiiii:)
  • quote:

arkadaşlar bu jailbreak olayı tam olarak nedir anlamını biliyorum ama ne kazandırıyo kullanıcıya bedava uygulama dışında bilmediğimden soruyorum

tema ekleyebilirsiniz
    ileti raporu ekleyebilirsiniz
    programlari sifreleyebilirsiniz vsvs diye uzar

apple in izin vermedigi seyleri yapiyorsunuz kisaca

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

quote:

tema ekleyebilirsiniz
    ileti raporu ekleyebilirsiniz
    programlari sifreleyebilirsiniz vsvs diye uzar

apple in izin vermedigi seyleri yapiyorsunuz kisaca

anladım sanırım benim için en büyük artısı ileti raporu olur teşekkür ederim alaka gösterip cevapladığın için
  • arkadasşlar ios 5 untethered jailbreak çıkmış iSHatter programı ile

çıktı reis bey
  • quote:

Orijinalden alıntı: ağa9

link işte
    http://www.youtube.com/watch?v=E_LbqzXTbww

15 sayfa öncesine gitseydiniz bunun fake olduğunu anlayabilirdiniz
  • Çıkmıcak heralde ios5'i unuttum gitti :)
  • Untethered çıkana kadar tethered
  • cıksın artık sıkılmaya başladım vallhi ya
  • telefonu reebot yapmazsan sorun yok aslına bakarsanız ben kolay kolay telefon kapatan biri değilim o yüzden tethered ile ilgili bir problem yaşamıyorum ama olurda kapanırsaaaaaaaaaaa
  • ios 5 te cydia düzgün çalışmıyorki androidlock bile yapamadım ios 5 geveyi bekliyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue_light

ios 5 te cydia düzgün çalışmıyorki androidlock bile yapamadım ios 5 geveyi bekliyorum ben

ios5 gevey çıkar mı ki? bilinmiyor... bende bekliyorum. şuan face time haricinde hiç bi yakınıma telefon açamıyorum. o da yeğenimde de İp4 var sağolsun canım sıkılmasın diye arıyorum sürekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue_light

ios 5 te cydia düzgün çalışmıyorki androidlock bile yapamadım ios 5 geveyi bekliyorum ben

reboot yaptıktan sonra bir kaç işlem uygulamanın dışında hiçbir fark görmedim çatır çatır çalışıyor
  • 4.3.1 04.10.01 bb jailbreakli geveyli cihaz kullanıyorum.shsh kaydım yok. ifaith ile shsh kaydı alıp snowbreeze ile basebandı yükseltmeden ios5 e geçerek(snowbreezede custom firmware oluşturarak yapıyoruz sanırım..Bu custom firmware in orijinal firmwareden farkı nedir,herhangi bir sakıncası var mıdır) geveyle cihazı kullanabilir miyim. Bunları yaparsam daha sonra tekrar 4.3.1 e geri dönebilir miyim
  • Arkadaslar beklemekten yoruldum valla ya dün aklıma geldi neden bekliyoruz biz bu gavurcuklari untethered çıksın diye yok mü 73 milyon insan icinde bir tanecik hacker su iphone u kıracak ?

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.